nem a haszonkulcs nagy hanem a kis haszonkulcsal a kulonbseg vagy nyereseg nagy!
kep nem megy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. november 27. - 20:45

Írta 2003. november 27. - 20:37

vendég__*
Írta 2003. november 27. - 20:33

Hát Kala, már megint igazad van, számolgattam egy kicsit és tényleg, össze lehetne rakni egy pofás kis gépet, ráadásul új cuccokból!
Írta 2003. november 27. - 20:29

ilyen áron már olyan gépet tudnék összerakni,h nem az XTR váltó lenne rajta a legnagyobb durranás
amúgy persze nem rossz ár
csak a BOLTI ár fele nem azt jelenti,h a reális ár fele,mert ilyen durva gépeknél már akkora haszonkulcs van,h belefájdul az ember feje és pénztárcája
próbáld ki,és figyelj a leírt dolgokra,meg minden másra,amit nem írtam le

amúgy persze nem rossz ár
csak a BOLTI ár fele nem azt jelenti,h a reális ár fele,mert ilyen durva gépeknél már akkora haszonkulcs van,h belefájdul az ember feje és pénztárcája
próbáld ki,és figyelj a leírt dolgokra,meg minden másra,amit nem írtam le

vendég__*
Írta 2003. november 27. - 20:25

Igazad van Kala! Tényleg ki kéne próbálni a gépet, és akkor már többet tudnék. Azért szerintem ha nincs gond a géppel akkor a kb. fél ár azért elég jó érte, nem?
Írta 2003. november 27. - 20:19

Miért,te mennyit kérnél érte?
Ha mondjuk kormánycsapi már meghalt,fejcsõ kinyúlt,teló kotyog,váltókarok Lkoptak (JAJ ezt de tom utálni), lánc megnyúlt és ugrál,fogsor konyec,vázban repedés van,kerekekben 8as,agy kotyog és kenni kéne,váltók rugói megnyúltak,stb,akkor ez rohadt sok érte
Próbáld ki a gépet,ha lehet,aztán rájössz,h van-e gixer,vagy sem,a fentiek csak LEHETÕSÉGEK voltak persze,h mitõl lehet vmi feltûnõen olcsó
Bár 400e-ért én ezt még nem mondanám olcsónak
Úgyhogy lehet,h nem ezzel a bringával fox nyomulni! (csak h vmitõl ON legyen ;D )
Ha mondjuk kormánycsapi már meghalt,fejcsõ kinyúlt,teló kotyog,váltókarok Lkoptak (JAJ ezt de tom utálni), lánc megnyúlt és ugrál,fogsor konyec,vázban repedés van,kerekekben 8as,agy kotyog és kenni kéne,váltók rugói megnyúltak,stb,akkor ez rohadt sok érte

Próbáld ki a gépet,ha lehet,aztán rájössz,h van-e gixer,vagy sem,a fentiek csak LEHETÕSÉGEK voltak persze,h mitõl lehet vmi feltûnõen olcsó

Bár 400e-ért én ezt még nem mondanám olcsónak

Úgyhogy lehet,h nem ezzel a bringával fox nyomulni! (csak h vmitõl ON legyen ;D )
vendég__*
Írta 2003. november 27. - 20:06

Segítséget kérnék olyan ügyben, hogy a Bikemagban megláttam egy kolléga hirdetését miszerint 2003-as gépét eladná ami a következõket tudja: XT tárcsa, XTR váltókar+hátsó váltó, XT gyári kerekek,XT hajtómû. És mindez 390.000-ért. Szerintetek van valami gond a géppel vagy csak eléggé le vanhasználva, vagy a gazdája nem tudja, hogy mennyit ér? Mert így leírásból elég best buy! Ja, azt kihagytam, hogy Black Super a telója, meg merida XC Mission Race a váza.
Írta 2003. november 24. - 18:10

ki
meg van mar 1-2 hete (koltozes volt neki)
de lattam, hoyg elindult a final cántdán.
aztan...
be
milo adja nekem taposolemezt.
meg van mar 1-2 hete (koltozes volt neki)
de lattam, hoyg elindult a final cántdán.
aztan...
be
milo adja nekem taposolemezt.
Írta 2003. november 24. - 17:57

chili: ugyanilyen lesz, csak kékben. (trans blue) medium, thomson ny.csõ meg bilincs, meg v.mi kormánycsapágy, ha nem tévedek, fsa pig dhpro
lor: jókor már.... (off: ma feladom a rugót délután, ha hazamentem.)
lor: jókor már.... (off: ma feladom a rugót délután, ha hazamentem.)
Írta 2003. november 24. - 17:54

bazz szinre egyezo fejcsapi villa hmu.
ez itt mikor lesz, hoyg olyan szinben lesz cumod amiylenben akarsz nem olanban amilyenben van.
elviselnem azt a gusztustalan keket...
(rob:azota mar van kapcsolat kint)
ez itt mikor lesz, hoyg olyan szinben lesz cumod amiylenben akarsz nem olanban amilyenben van.
elviselnem azt a gusztustalan keket...
(rob:azota mar van kapcsolat kint)
Írta 2003. november 24. - 17:53

Jó az, neked melyik Bullit lesz, ami 50 dolcsival kevesebb? És honnét rendelted meg?
Írta 2003. november 24. - 17:47

A héten vettünk egy lottószelvényt, megjátszottuk az 1, 2, 3, 4, 5-öt és lett egy kettesünk! Na, ezek után nem fogom megnyerni? ;D
Egyébként gondolj bele, hogy TÉNYLEG lesz valaki aki IGAZIBÓL megnyeri. Hát, irigylem már most.
Egyébként gondolj bele, hogy TÉNYLEG lesz valaki aki IGAZIBÓL megnyeri. Hát, irigylem már most.
Írta 2003. november 24. - 17:41

Írta 2003. november 24. - 17:38

Írta 2003. november 24. - 17:32

Írta 2003. november 24. - 17:30

már megint? még mindig!
semmi.
nagy büdös semmi..... :'(
a progressive-nél van a rugóstag, hogy felújíccsák (iljics azt mondta) de késnek vele. minden percben várom, még a telefonom se kapcsolom ki....
szóval ez van.
néha ideges vagyok, néha türelmes. most éppen ideges.
ma 3dik hete, hogy kifizettem. :
semmi.
nagy büdös semmi..... :'(
a progressive-nél van a rugóstag, hogy felújíccsák (iljics azt mondta) de késnek vele. minden percben várom, még a telefonom se kapcsolom ki....
szóval ez van.
néha ideges vagyok, néha türelmes. most éppen ideges.
ma 3dik hete, hogy kifizettem. :

Írta 2003. november 24. - 17:25

Írta 2003. november 24. - 17:14

Írta 2003. november 24. - 17:05