Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Iljics !

alakul a bicajod ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Nem bizom egy olyan cégben aki gyárt egész normális villákat, de gyárt egy széria olyat ami ugyanolyan kívûlrõl, majdnem névre is, de kizárolag szemetet tettek bele, ezáltal olcsó és mindenki azt veszi, aztán mehet varratni, vagy új fogsort venni.

apam .. erdekelne hany z1FR hajtottal mar gajra, ill hany shareman volt mar alattad..es ne gyertek a megnyomogattammal meg a megneztem es szarral..

a ket villa hasonlo,egy arkategoria,es vedd azt amelyik jobban tetszik.

De ne gyere nekem a dj , meg OEM sz@arokkal ,amit az olaszok tajvanban gyartatnak mert ezt tudja a nagytobsegnek eladni.Es hasonlitgatni mas villakkal.
Sokan igy tudjak eladni a kesz bicajukat,es sokan igy tudnak bicajt venni./80% /
Igenis gyart normalis villat csak tudnod kell hol , es mit kell venned.Ki kell nyitni a penztarcat.

Orverzesre meg vegyel fullfacet ,vagy maradj a poraz kozeleben..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ne értsd félre

mit fogsz tenni,ha már csak 1.5-ös villák lesznek?
vajon amikor volt az átállás 1-es 1 1/8-ról,akkor nem ugyanez volt?
páran megvették,mert ez "huhh,mennyivel jobb,istencsászár,stb,a másik meg tök kaki ehhez képest"
divat lett
aztán teljesen elfogadottá vált,és mivel a másik közben teljesen kiszorult,már nincs is 1'-es csak az áruházi kerókban. :P vagy ott se

énnekem aztán nem kell az átállás,de ha ez van,akkor mit tudok tenni? ::)

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
hát, úgy lett VOLNA, hogy találtam egy jó ajánlatot, ráadásul itthon, Európában. ez amerikához képest elõrelépés, gondoltam, mert mégiscsak könnyebben el lehet hozni fr.o-ból egy bringát, mint kaliforniából. legalábbis én szépen meg tudtam volna oldani éés már talán itt is lenne, ha...
nem olvastam volna a pinkbike.com-on a scam alert-et, amiben figyelmeztetnek, hogy a www.securebuyonline.com egy csalás..
na, én ezen keresztül fizettem ki a bringát, és attól félek, azt a pénzt soha nem látom már.
***nem vagyok perfekt angolból, így ha valaki megtenné, hogy elolvassa a buy&sell-nél található scam alert-et és elmondja, pontosan mit írnak, megköszönöm***
de azt hiszem, csúnyán átvertek.
és ezt nagyon sok pénzem bánja. egyik intense se valami olcsó. ez meg fõleg nem.. ez volt a ~10 éve gyûjtögetett pénzem 100%-a.
:'( :'( :'(

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

ETA=RTA=U-Turn, ECC=/Lockout(hú de zseniális)!

brainwaste??

ha erre a keplet a trabant=auto akkor ertem az osszefuggest , ..ha esetleg nem akkor kellene a megoldo keplet.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

errõl csak az jut eszembe,hogy basszus,pár év múlva az 1 1/8 teljesen kimegy a divatból,és el kéne adnom az ilyen telókat

volt a '90 evek elejen egy jo kis reklam ..valami:

"neked a divat mondja meg hogy kivagy "

cigifust..cigifust

"neked a divat mondja meg hogy kivagy "

cigifust..cigifust

(meg2X)

uwithme???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Gratulálok iljicS, rettenetesen szép ez a bringa :)

hamarosan az enyém is megérkezik, intense lesz.. a részletekkel késõbb.

Köszönöm ! :)
Hogy lett Intense a 03 Switch-bõl ?

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Nem nyernek világkupát soha marzoval! Boxxer, vagy Dorado van! Amugy kiváncsi vagyok mikor indultak DJ2-vel bárhol is! Nitrit becsuszója a Boxxernak van, ETA=RTA=U-Turn, ECC=/Lockout(hú de zseniális)! 0 technek azt értem, hogy minden acél v. vas! Ami meg nem az meg törik! Kivétel a Shiver, mert azzal indulnak mindig, de nem nyernek. A Gracia mikor ment Z150-nel ha a Cannondale és a Manitou a szponzora? Az meg tény, hogy törnek! Erröl nem érdemes vitatkozni.

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
éééés egy újabb érdekes hozzászólást láthattunk ::)
ugy látom eléggé marzo antifan vagy.
azt hiszem van ott még ma is jó villa.DÖGIVEL
amkiet én próbáltam:2003 dj2 , 2004 z1fr.2004 z150
nem tudom neked akkor mi a villa ha ezek nem JÓK
ember ezekkel vb-t is nyernek...úgy látszik akkor nagyon tudhatsz bringázni,ha ezek sem felelnek meg.
0 tech:eta , ecc ,nitrit bevonatú bescúszó,

Ja az önggyilkosoknak-ban igazad van....Ugyanis Gracia szerint a z150fr a legjobb szimplaválas fr villa amit valaha használt. :)

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Hát furcsa hozzászolásokat láthattunk. 130mm szimplaváll nem merev?? 1.5 nyak hülyeség?? DirtJumpereket összehasonlítani Breakout-tal???? Nem egy kategória. A marzocchi utoljára 2000-ben gyártott villákat (illetve a Shiver jó), azota nulla technika és csak öngyilkosoknak. Nem bizom egy olyan cégben aki gyárt egész normális villákat, de gyárt egy széria olyat ami ugyanolyan kívûlrõl, majdnem névre is, de kizárolag szemetet tettek bele, ezáltal olcsó és mindenki azt veszi, aztán mehet varratni, vagy új fogsort venni. Ez egy megdöbbentõ és felháboríto cégpolitika! Ez a Marzo! A Manitou gyárt valamit ami qrva drága, de garantált minõség, és nem kezd el szart gyártani ugyanabba a kategoriában olcson! Na mindegy. Hajrá Italy!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Biológusnak tanulok !

hu de durva!
akkor azert a kapocs charonhoz.
okes feljegyeztem.

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Gratulálok iljicS, rettenetesen szép ez a bringa :)

hamarosan az enyém is megérkezik, intense lesz.. a részletekkel késõbb.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Biológusnak tanulok ! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez igy gepesz szemmle nem fizikus kozelites.
bar lehet.
akkor viszont tenyleg vissza megyek a fizika tanarhoz, hogy vesse mar at a kettest mert na.
igaz csak 4-en jutottunk at a 20-bol de akkor is.

azt hittem annak tanulsz vagy vmi ilyesmi szakon vagy.
de lehete nem.
mindegy
jo a brinyo

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

nem te vagy a fizikus?!
ahhoz, hogy el lehessen donteni melyik resze gyengebb.
tudni kene mereteit, es hozzavetolegesen az anyagat is.
meg a gyartasi eljaras sem lenne rossz.

Mivel ez a gondolatmenet bennem fel sem merült nem én vagyok a fizikus ! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem te vagy a fizikus?!

ahhoz, hogy el lehessen donteni melyik resze gyengebb.
tudni kene mereteit, es hozzavetolegesen az anyagat is.
meg a gyartasi eljaras sem lenne rossz.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

130-as villa ami törik = Z1 Wedge és 02 DJ-k.
DE ezt kár elõlrõl kezdeni... az idõ eldönti mi az igaz !
Ráadásul ezt eljátszuk 130-nál, 150-nél és mostmár 170-nél is...

Jó, nem szóltam be, csak mondtam hogy ez megint evolúciós vakvágány. Mint ahogy az 1.5ös fejcsõ is az. Hányszor tört el a nyak és hányszor mondjuk bármi más? És ne mondd nekem hogy csak a Wedge és a dj2 törik, mert haver most tört el egy DJ1et, szintén 02est. És láttam pinken törött 03as DJ1et is, ami vállból tört ki.

Én tudom, hogy a 02 DJ I is törik és a 03-asok se hibátlanok és valóban NEM a nyakuk törik el mert HIBÁSAN vannak kivitelezve. Az X-Vert-ek pl. nyakban törnek, lásd Brother X-Vert Super-jét pl. de szvsz ! a többi villának is nyakban kéne törnie, de ezt a fizikusok úgyis megcáfolják vagy helybenhagyják.
Ja és a lényeg: a DJ-k NEM azért törnek el, mert 130-t mozognak !!! A ''00 Z1-ek is mozognak ennyit a mai napig !
Az 1.1/8" hány éves is ? 15 ? 20 ? Ideje volt egy kis vérfrissítésnek... ;)
Amúgy meg ha a Boxxer elbír 200mm-t ( miközben a 180-asra is mondják, hogy csavarodik) vagy ugye létezik 888 is, sõt 200-as Dorado is, de az mindenkienk teccik mert "hagyományos mosópor". Ill. a Dorado pont ezért már nem teccik. ;D
No mind1.
Én asszondom, hogy a srácok megtervezték, sokan letesztelték -mind 5 csillagra- utánaolvastam Fórumokon (MTBR 4.80/5), megvettem, és azt tapasztalom (!) hogy ez biza jó ! Persze jogosan mondjátok, hogy lósz*rt se mentem még vele, ha túl leszek az éles bevetéseken és kiderül, hogy sz*r mert egyszerre megy mindenfelé akkor megkövetek mindenkit !
Kiváncsian várom bocika véleményét -aki sima Breakout-ot nyúz rendesen- de pl. Atom is írt cikket a Breakout-ról.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Sõt jön a vállnélküli super monster akár cc felhasználálsra is:) szerintem egyébként nem lesz gáz a sörmennel ha meg igen van gari és lehet cseréltetni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
remélem jövöre vagy utána kijön a szimplavállas monster... ::) ha így haladunk....
mert akkor el tudnám adni ml-nek....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

130-as villa ami törik = Z1 Wedge és 02 DJ-k.
DE ezt kár elõlrõl kezdeni... az idõ eldönti mi az igaz !
Ráadásul ezt eljátszuk 130-nál, 150-nél és mostmár 170-nél is...

Jó, nem szóltam be, csak mondtam hogy ez megint evolúciós vakvágány. Mint ahogy az 1.5ös fejcsõ is az. Hányszor tört el a nyak és hányszor mondjuk bármi más? És ne mondd nekem hogy csak a Wedge és a dj2 törik, mert haver most tört el egy DJ1et, szintén 02est. És láttam pinken törött 03as DJ1et is, ami vállból tört ki.