Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2004. december 22. - 22:32

Írta 2004. december 22. - 22:17

nah az én bringám ígyfog kinézni 2-3 hét mulva:
magellan crux cromo 14es csúszópapucsos csusztatható tárcsakonzollal 24es kerékhez szabva
03as psylo sl tulio
24es kerekek:elöl:limit agy,alex supra b felni,Hátul:limit ss agy tárcsás 14es fogaskerékkel,alex supra b felni
külsõ:elöl:schwalbe black jack 2,1 vagy kenda k-rad 1,95(még nemdöntöttem),hátul kenda k-rad vagy schwalbe big apple 2es
kmc 710es bmx
hajtókar:truva luftalarm 32es khe tányérral
hátsófék:avid tárcsafék ha sikerül meghegesztetni vagy kölcsön deore tf
fékkar:sd7es
kormány ritchey rizer
stucni:b+
nyereg:velo bmx
ennyi
majd lökök képet ha kész mert a hegesztésre várokmajd csakhát 2ünnep között:(
most nem tom, hogy az aláírásos képen a mostani vázad van e, mer nem is tudtam hogy van ilyen crux...cromo...
Írta 2004. december 22. - 21:37

magellan crux cromo 14es csúszópapucsos csusztatható tárcsakonzollal 24es kerékhez szabva
03as psylo sl tulio
24es kerekek:elöl:limit agy,alex supra b felni,Hátul:limit ss agy tárcsás 14es fogaskerékkel,alex supra b felni
külsõ:elöl:schwalbe black jack 2,1 vagy kenda k-rad 1,95(még nemdöntöttem),hátul kenda k-rad vagy schwalbe big apple 2es
kmc 710es bmx
hajtókar:truva luftalarm 32es khe tányérral
hátsófék:avid tárcsafék ha sikerül meghegesztetni vagy kölcsön deore tf
fékkar:sd7es
kormány ritchey rizer
stucni:b+
nyereg:velo bmx
ennyi
majd lökök képet ha kész mert a hegesztésre várokmajd csakhát 2ünnep között:(
Írta 2004. december 22. - 21:18

Írta 2004. december 22. - 21:15

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2004. december 22. - 20:30

Szerencsénk volt a vázzal, mert ha jól tudom egész Mo.-n csak az a fiatal srác forgalmazza aki Miskolcon él (most, mert amúgy lengyel a srác). Ja, egyébként tudomásom szerint ez az elsõ ilyen váz Mo.-n (javítsatok ki ha tévednék).
Amúgy azt is megsúgom, hogy ugyanott készül ahol a Da Bomb (van is sok hasonlóság a 2 cég vázai között).
Majd elfelejtettem: 50 000 ungarische forintté' vesztegetik a gyönyörûséget.
Képek:
http://www.bikemag.h...
Szerintem !!!
Írta 2004. december 22. - 19:32

Írta 2004. december 22. - 19:29

kinézet, súly, alapanyag, mûködésbeli különbség, ÁR, név, ÁR meg ÁR. ja meg SÚLY.
ami ugye cécós kolegáknál számít.
alivio meg szintén NEM altus meg acera meg hasonló trekking szarság.
deore meg eléggé nem lx, azaz hone. deore nem olyan erõs.
és ha Neked nem tetszik, attól még más örül ennek. pl minek xtr elsõváltó, mikor xt sokkal olcsóbb, meg váltásilag sem sok különbség van elöl, akkor minek, de hátsóváltónál meg már igenis kell az xtr... aki megteheti, miért ne? és ez miért zavar?
Írta 2004. december 22. - 19:26

Írta 2004. december 22. - 19:12

deore lx sem uiaz
teljesen más épp ezaz.
xt felsõ kategóriás cc cucc. xtr meg mégfelsõbbkategóriás..
és minek ennyi szett?
miért ne? sztem pont jó. olcsóbb, drágább, erõsebb, kevésbbé erõsebb szettek... pont jó, mert keverhetõ, kopatibilis, súly vs erõsség, minden kombózható.. ez miért baj?
Írta 2004. december 22. - 15:21

oké, de én este kezdtem el foglalkozni a hasonlóságokkal...és meglepõ eredményekre jutottam(hasonlóság)mondom h könnyen bedõlnek.
tessék.

Írta 2004. december 22. - 13:28

és mivel hajtókarom még nincs, ezért azt sem tudom megmondani, hogy a fék milyen.
annyit mondhatok: lelégteleníteni pofonegyszerû, az olaj nem mar le semmit, valamint ezt tetvesen jól megcsinálták a japók, tele van apró figyelmességekkel (csavar kilazulását meggátló bizbaszoktól kezdve a fékpofák közé benyomható mûanyag bizbaszig) és a legkényelmesebb fékkar, amit valaha próbáltam, beleértve a régi és új hayest, régi és új hope-ot, formulákat, louise-t, gustavot, mindent......
szóval teljesen el vagyok bûvölve

hajtókarban meg most erõsen a cro-mo fsa felé tendálok, monoblokkal 1010 gramm. de pénzem nincs rá

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 22. - 11:56

Nekem xt-m van, ezer éves, zOrgtól vettem, és azóta se akartam lecserélni semmire. Pedig 99es asszem.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 22. - 10:26

végülis megint van "szines"LX szett.eddig is volt minden szinben,idén is lett egy ezüst meg
egy barnaerötalaj színü.

és asaint féktest deore karral is müködne!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 22. - 09:47

amugy lx = hone, majdnem a teljes szett, kivéve a hátsóagyat és a váltót, mert az saint rendszerû. (felfogatás) tetves sh!mano, két néven adják el ugyanazt......
Hogy tetszik az XT kar és a Saint fék ?

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 22. - 08:59

Írta 2004. december 22. - 08:33

de annyira mar nem trendi, hogy megvegye hozza a hatso agyat is.
ez egy ilyen vilag.
/melyik az a jol bevalt, kedvenc, ritkasagnak szant agy amit odaadnal egy saint-ert?/
ilyenkor ajanlom a jol bevalt megoldast rakj fel egy sora-t vagy vmi hasonlot
elvetemultek (love villogtatosak) xtr-t esetleg egy dura ace-t.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 22. - 07:52

...ja azon kívül meg csupa szart gyártshimano csak jó üzletpolitikával rendelkezik.

én inkább így mondanám:
shimano jó üzletpolitikával is rendelkezik.
rob: Te meg dühöngjél csak olyankor olyan cuki vagy

amúgy milyen a saint fék?

Írta 2004. december 22. - 07:49

bar nemtom mi olyan foldhoz vagos saint valtoban?
mindegy.
az égvilágon semmi

Írta 2004. december 22. - 03:38

bar nemtom mi olyan foldhoz vagos saint valtoban?
mindegy.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...