Es, hogy on tema is legyen, most ugy nagyjabol kesz a gep. Meg kell majd egy jofele REBA es csok. Persze bizbaszokat lehet cserelgetni, meg ami elhasznalodik de nagyjabol megvan amit akartam. Most mar az spd is ugye

mi van, Al köll fully ?
mi van, Al köll fully ?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNem szeressük gányolást.Amugy mit szamit milyen hosszu a kormany? Nekem pl. a CC gepen Truva XR van ami CC/FR, abbol is az ami kevesebbet emel. Gyarilag 680mm volt, de alapbol vagattam 650-re es a mai napon lett 620-as. Most jo. Most stabil, most orulok neki
A lenyeg, ha hosszu vagni kell belole, nemtema. Csak rovid ne legyen
Syntace-bõl nincs OS. Easton 685mm széles, ahogy Truvából se találtam rövidebbet. Az Answer is 685mm-s. Race Face Evolve DH lesz. 660mm, csak 340gr. Majdnem kétszer annyi, mint a mostani. Bár végül is belefér. Az új váz kb. 100gr-al lesz nehezebb a mostani Serpens-nél. Az 150gr plussz belefér.
Let the people speakMilyen nyeregre gondoltál?
bocs álmos vagyok, mi az OS ?Syntace-bõl nincs OS. Easton 685mm széles, ahogy Truvából se találtam rövidebbet. Az Answer is 685mm-s. Race Face Evolve DH lesz. 660mm, csak 340gr. Majdnem kétszer annyi, mint a mostani. Bár végül is belefér. Az új váz kb. 100gr-al lesz nehezebb a mostani Serpens-nél. Az 150gr plussz belefér.
mi van, Al köll fully ?Semmit. Hulye vagyok, az van. Trigger shifter. Na ezt jol nem olvastam csak azt, hogy sram. Szal pockolost raksz ra es mar meg is van. Ako minden jo, mehet ra a saint es adod ide :beer:
Ha a 800-s szériájú, három tányéros Saint-et nézem, az is 15 rókával drágább a Hone-nál. A 805-ösról meg ne is beszéljünk (majdnem 40 pénz különbség).megéri saint a hone helyett azt a +5ezret rádobni
16e egy saint nyereg
Most a pöckölõsön mit értesz?
Let the people speaklehet hogy azon nagyvonalúan átsiklottam, és a syntacre koncentráltam...Az eston Monkey Lite DH hol cc?
azok is elég cc-s cuccok...és igen jó forgalmazóval rendelkeznek nálunk...Nezd meg az Easton es Syntace cuccokat
Igazad van, mert ha egyébként is meg kell keresnem Iljicset, akkor egy kormánnyal több vagy kevesebb, már nem számít.Nezd meg az Easton es Syntace cuccokat
Az a gond, hogy relatíve szûk a választhatók köre. "5 collnál nem akarok hosszabbat/szélesebbet, mert méretben ez jött be a legjobban. Ha nem muszáj, nem szeretnék fûrészelni. Versenyarcon kívül itthon nagyon nem találtam mást ebben a méretben. Van az Evolve XC/LR/OS, ami nincs a faktor árlistájában, bár a katalógusba belerakták, meg a Deus ami az árlistán is szerepel. Egyéb ötlet? Gondolkodtam még FSA-ban, mert a mostani nagyon bejött, de ez nagyon XC-s. Nem OS és "csak" 190gr. Azt viszon megint csak kintrõl lehetne behozni, és nem biztos, hogy ebben a márkában Iljics tudna segíteni. Bár nem lenne rossz, FSA csapágy+stucni+kormány.ugyanazt csak 2 féle képpen mondjátok...trigger
a deus gyenge lesz sztem durvulni... az elég grammozós cucc...
ugyanazt csak 2 féle képpen mondjátok...triggerMost a pöckölõsön mit értesz?
Al!
A Saint azért árban elég súlyos a Hone-hoz képest. Shimano váltót pedig többet nem veszek. Legalább is hátra nem. Volt már, nem tetszett. A SRAM hibátlan, tökéletesen mûködik, és annyit kapott, hogy attól már több "S" is tönkre ment volna. Egyébként hogy is vagy te az LX-el? Vasárnap nem dícsérted agyon.
Let the people speakLassan, de biztosan haladok AM-bõl a DH felé, de amíg nem szagoltam bele igazán, nem szeretném teljesen elkötelezni magam. A vázcsere mindenféleképpen esedékessé vált, mert a Serpens már nem jó arra, amit most mûvelek vele, és mindenféleképpen össztelósban gondolkodtam. Igyekeztem egy olyan vázat választani, ami elérhetõ, meg tudom fizetni, és nem kell tartanom attól, hogy szétesik, ha komolyabb terepre merészkedem. Fõleg veletek.A Mallet jo dontes, de ez tulajdonkepp milyen bringa is lesz?