Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2005. September 24. - 20:34

http://pix.bikemag.h...navId=x30ece9c0
lecseréltem a vézna(ehhez képest) erbornt:D
octagon project yeee:D
edit: villaszögrõl tudtok valami rosszat mondani? Vagy maradhat így? Nem vagyok nagy letörésugráló...
Posted 2005. September 24. - 17:05

Nézz körül itt: www.bringavilag.hu
Az õszi akciót sasold.
Én ki is használtam (2004-es CORRATEC AirTech QUASSAR)
Nem bántam meg!
Üdv:Ralph
Posted 2005. September 24. - 15:37

Posted 2005. September 24. - 14:16

Posted 2005. September 24. - 12:15

Schladmingban szerintem a felvono lenne a legnagyobb bajod, nem is a palya

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 24. - 07:15

mindenkinek a maga szive joga, hogy mekkora kormányt használ, nekem volt 680as, 580as, és most arany középút 620.
szeretem a kisebb kormányt, mert bunnyzni is könnyebb vele, és nem kell traktorozni hogy megfordulj, jó volt kormánypörinél, és elfértem mindenhol.
amúgy úgy kell hogy vállszélességnél egy picivel szélesebb legyen a kormány, azt mondják
Posted 2005. September 24. - 06:25

ha a villanyakból képes vagy elvágni, akkor a kormányól miért nem? erre csak ennyit
pike mellé lehet kevés lesz a heckler. "csapatni" fõleg. és a többi is keményebb fajta cucc. inkább speci enduro felé kacsintgass szvsz.
vagy ha mindenképpen sc akkor nomad. vagy bullit levegõs taggal (4100 gramm a váz, amibõl 990 az acélrugós tag, szóval nem nehéz)
A nomad egy isten.
A kinti tesztekben nem írnak róla egy negatívumot sem mindenkinek csorog a nyála, mint nekem.
Nomádot ide.
Mondjuk Heckler van itthon "dh"-ra használva és még üzemképes, de a Nomadban biztos hogy jobban megtalálná magát.
Posted 2005. September 23. - 23:57

úgy gondoltam, ugrálni nem fox vele,,,a csapatást meg bírja...
a piros speckóm át fog alakulni egy ilyesmivé jövõre....12 kg alatt lesz a súlya ha minden jól megy (addigra az emyém is 85)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 23. - 23:54

úgy gondoltam, ugrálni nem fox vele,,,a csapatást meg bírja...Es mar csak 770e penz hianyzik hozza
Es cserelni hollowtech II-re, az I-et... Egyebkent igen, ilyen style gep kellene nekem masodiknak. De a Te konad is ilyen. Szoval semmi extra komolyra nem gondoltam, csak elol-hatul 10-12-ot mozogjon azert. Folfele szeretek, csak meg nem birom. De majd lassacskan
![]()
Ezt ugy erted nem vallalok annyit, hogy lezuzzam?
a piros speckóm át fog alakulni egy ilyesmivé jövõre....12 kg alatt lesz a súlya ha minden jól megy (addigra az emyém is 85)

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. September 23. - 23:51

pike mellé lehet kevés lesz a heckler. "csapatni" fõleg. és a többi is keményebb fajta cucc. inkább speci enduro felé kacsintgass szvsz.
vagy ha mindenképpen sc akkor nomad. vagy bullit levegõs taggal (4100 gramm a váz, amibõl 990 az acélrugós tag, szóval nem nehéz)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. September 23. - 23:49

Ezt ugy erted nem vallalok annyit, hogy lezuzzam?

Specko Stumpjumpy kell Neked (konát direkt nem mondok
)..az tud hintaló is lenni, de lehet vele mászni is hatékonyan, Te meg sztem nem töröd össze....nagyobbakkal hosszútávon nem egy öröm a mászás (még enyémmel se mindig) Te meg szeretsz fölfelé is tudtommal....
Let the people speak
Posted 2005. September 23. - 23:42

Specko Stumpjumpy kell Neked (konát direkt nem mondokAmit HHH-rol lefele jottunk Jorussal es Beggel. Volt benne koves, gyokeres, vizmosasos. Olyanok, ahol az enyemmel neha meg kellett allni es cipelni, ok meg zugtak le. Je vagy Beg le tudna irni, nekem nincs sok osszehasonlitasi alapom es tapasztalatom

Posted 2005. September 23. - 23:36

csapatás alatt mit értesz ?
Let the people speak
Posted 2005. September 23. - 23:33

csapatás alatt mit értesz ?Valami FR/enduro kene ja. Ilyen pihe-puha lagysag, mint Beg vagy Jorus gepe. Meg persze eros is legyen. Csapatos gep, semmi deha. DH nem az en mufajom, ezt mar akkor tudtam mikor megszulettem ezzel a francos teriszonnyal. Viszont a merevfarut nem cserelem, kene egy masik melle, de ahhoz meg penz kene.
Es, hogy on tema is legyen, most ugy nagyjabol kesz a gep. Meg kell majd egy jofele REBA es csok. Persze bizbaszokat lehet cserelgetni, meg ami elhasznalodik de nagyjabol megvan amit akartam. Most mar az spd is ugye
Posted 2005. September 23. - 23:33

Na ja.
Tetszett a Strici Mobil. Élõben jobban néz ki. Meg Iljics bácsié se egy Zaporozsec.
Köszi.:love:
Élõben minden jobban néz ki..
És remek stabil.
Szeretem.
Posted 2005. September 23. - 23:31

Na ja.Nekem szerencsém van mert relatíve széles a vállam meg szeretem a stabil irányítópultot így sosem vágtam még a kormányból.
Persze ha kéne simán.
A diabolus a legdurvábban széles:D
Tetszett a Strici Mobil. Élõben jobban néz ki. Meg Iljics bácsié se egy Zaporozsec.
Posted 2005. September 23. - 23:30

Szerintem egy jó csapatos géppel másként nyilatkoznál DH viszonylatában. Könnyen elkapja az embert a gépszíj.
Let the people speak
Posted 2005. September 23. - 23:29

Persze ha kéne simán.
A diabolus a legdurvábban széles:D
Posted 2005. September 23. - 23:27

Nem szeressük gányolást.
thez meg szerintem elnézett valamit. Hone hajtómûvet akarok, nem féket. Az már van; Hayes HFX MAG. Most "6-s, az új paripán majd "8-s pizzával.
Let the people speak
Posted 2005. September 23. - 23:27

Szerintem egy jó csapatos géppel másként nyilatkoznál DH viszonylatában. Könnyen elkapja az embert a gépszíj.Valami FR/enduro kene ja. Ilyen pihe-puha lagysag, mint Beg vagy Jorus gepe. Meg persze eros is legyen. Csapatos gep, semmi deha. DH nem az en mufajom, ezt mar akkor tudtam mikor megszulettem ezzel a francos teriszonnyal. Viszont a merevfarut nem cserelem, kene egy masik melle, de ahhoz meg penz kene.
Es, hogy on tema is legyen, most ugy nagyjabol kesz a gep. Meg kell majd egy jofele REBA es csok. Persze bizbaszokat lehet cserelgetni, meg ami elhasznalodik de nagyjabol megvan amit akartam. Most mar az spd is ugye