Zyl mi a bajaod a teloval. AKkor most már tudom mért kellett neked vmi erõs nyereg!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2002. November 20. - 23:06

Posted 2002. November 20. - 21:02

Posted 2002. November 20. - 20:28

Kala: az végülis egy selejt, de idén már nem akarok nyerget cserélni, amúgysem egy nagy beruházás. Végülis elbír még, de szépen lecsoffasztottam, mi ;D megaztán még a telóval nem vagyok kibékülve. :
Ja és ez egy õsrégi nyereg. (Még abból az idõbõl, amikor csak a sima csõre kellett ráhúzni a nyerget, és a nyeregnek volt egy ilyen bemenetfélesége...szal, érted)

Ja és ez egy õsrégi nyereg. (Még abból az idõbõl, amikor csak a sima csõre kellett ráhúzni a nyerget, és a nyeregnek volt egy ilyen bemenetfélesége...szal, érted)
Posted 2002. November 20. - 20:10

Zyl;az ülést honnan szedted?Granny-Bike?
Amúgy hamarosan én is felrakok pár képet a szépségemrõl...30.-a után,mert akkor lesz a leárazás az X-faktorban (a pórnép közelebb kerül az ultrakúl cuccokhoz
)
Addig is,ami már otthon van;
Mali Python-Rock Shox Judy SL-Richey Disc hagy,DTChamp küllõk,Mach1Speedtrackerfelni-Trinityeagy-Sram5fékszett-XT hváltó (bár ez utóbbi kettõ a fel van szerelve a régi répre...)
Amúgy hamarosan én is felrakok pár képet a szépségemrõl...30.-a után,mert akkor lesz a leárazás az X-faktorban (a pórnép közelebb kerül az ultrakúl cuccokhoz

Addig is,ami már otthon van;
Mali Python-Rock Shox Judy SL-Richey Disc hagy,DTChamp küllõk,Mach1Speedtrackerfelni-Trinityeagy-Sram5fékszett-XT hváltó (bár ez utóbbi kettõ a fel van szerelve a régi répre...)
Posted 2002. November 20. - 17:04

Posted 2002. November 05. - 11:38

no flame plíz.
Láttam a Bergusonban valamikor ALEX (www.alexrims.com) felnit 24"-esben, és Maxxis 2.1es gumi volt rajta. Elvileg tehát van.

Posted 2002. November 04. - 20:26

én ugy vagyok hogy shimanot ne halljak de be kell lássam, hogy az XTR jooo, de drága is...SRAM is drága de nem Shimano
) logikus nem
)
Na jo és akkor beszéljük a villákrol...mindenképp szimplaválas...de milyen? és nem marzocchizon senki..az nem jön be nálam...sorry.

Na jo és akkor beszéljük a villákrol...mindenképp szimplaválas...de milyen? és nem marzocchizon senki..az nem jön be nálam...sorry.
Posted 2002. November 04. - 19:54

en a sh!tmanot utalom mint a sz@rt , de ha valto akkor sh!tmano es xtr ..amugy a sram olcsosaga csabito..
jahh meg egy ...... lanc kerdes nelkul sram
jahh meg egy ...... lanc kerdes nelkul sram
Posted 2002. November 04. - 18:03

nem lenne rosz elöre sem...na persze csak viccelek...de hátra jol passzolna egy 3-as gumival persze ha nem rág...de ha befér akkor......1000el lehet lefele kenni
...már nagyon várom azt a pillanatot, de sajna csak hoban fogok nyomulni, mert épp ma havazott egy arasznyit...az elsö ho
azaz nem az elsö, de az elsö igazi...na tehát...lehet snowboardozni, sielni...na meg bringázni.
Na de ez már nem ebbe a topikba valo...tehát vissza a gyökerekhez. Szerintetek SRAM vagy SHIMANO?

Na de ez már nem ebbe a topikba valo...tehát vissza a gyökerekhez. Szerintetek SRAM vagy SHIMANO?
Posted 2002. November 04. - 17:22

Engem is érdekelne, de szvsz nekem hátra nem férne be a Yoke miatt, elõre meg egyedül hülyeség, ráadásul már így is lóg a fejcsöve...
Opa
Opa
Posted 2002. November 04. - 16:55

kösz hogy mellettem álsz, szerintem elég sokan áhitoznak 24" es kerékért...és nem is rosz dolog, persze ha nem cc0re használod
Posted 2002. November 04. - 11:49

miért fáj nektek, hogy 24-es kereket akar?
a hajtás pajtás dh-n árulták a 24"-os double wide felniket...
a hajtás pajtás dh-n árulták a 24"-os double wide felniket...
Posted 2002. November 04. - 00:36

Posted 2002. November 03. - 21:44

Posted 2002. November 03. - 21:42

>
naa ne...mindenesetre kösz hogy szoltál, hogy mi a pálya...és megrendelésre sem hoznak? aaa...na most ideges lettem...de nem adom fel...ha kapok egy céget aki tud hozni annak adok tripla árat csak hozza el a b~ felnit. kell és kell.

vendég__*
Posted 2002. November 03. - 21:30

Petak, el kell, hogy keseritselek, az igaz, hogy van Sun diiler meg még egy nagycsomó, de valami számomra érthetetlen okból kifolyólag 24" felnit nem hoznak drága hazánkba.......tapasztalatból mondom, két 24es cross bmx-em is van :-/
-néha elvétve akad egy-egy-
-néha elvétve akad egy-egy-
Posted 2002. November 03. - 20:26

hmmm szerintem be kell hogy férjen, mivel ott ahol futnak a 26" kerekek ott 7.7 mm na meg egy kicsi...és ott ahol a 24"esek futnának ott 7.6 namármost ha nem fér be egy 24" 2.7es gumi akkor tutti hogy nem fog beférni egy 26" sem na ha meg nem akkor miért találták ki a 2.6 meg 2.5-ös gumikat.
Az tutti hogy romániában nincs ilyesmi, kérdeztem egy pár helyröl, és elégé jártasok a bringa terén, de nem is hallotak ilyesmiröl...gondoltam, hogy magyarhonban csak van egy üzlet aki forgalmaz ilyesmit...pl. egy SUN dealer
Az tutti hogy romániában nincs ilyesmi, kérdeztem egy pár helyröl, és elégé jártasok a bringa terén, de nem is hallotak ilyesmiröl...gondoltam, hogy magyarhonban csak van egy üzlet aki forgalmaz ilyesmit...pl. egy SUN dealer

Posted 2002. November 03. - 20:04

Nekem inkább azzal van bajom, hogy nem fogod fel, hogy nem fog elférni a vázban! >
Vegyél egy rendes Mavic D321 felnit, egy 2.3as Nokiant, és totál jó kereked lesz!! Romániában sem hiszem, mivel nálunk sem lehet, hogy lehetne kapni 24es külsõket, vagy felnit...

Vegyél egy rendes Mavic D321 felnit, egy 2.3as Nokiant, és totál jó kereked lesz!! Romániában sem hiszem, mivel nálunk sem lehet, hogy lehetne kapni 24es külsõket, vagy felnit...
Posted 2002. November 03. - 19:32

ez olyan mint miért kell a nönek azurkék szemfesték ha van piros is...azért kell 24" mert elképzeltem és beleszerettem...lehet hogy technikai haszna nincs de akkor is kell...bár nem azért hogy menözzek, mert legtöbször egyedül szántom fel a hegyoldalakat, azért kell hogy megnyugodjon a lelkem, hogy na nekem 24" kerekem van...ezt nem kell hogy megértse senki...de el kell fogadni ;D
Posted 2002. November 03. - 18:44

Még mindig nem tudom felfogni minek akár Magyarországra, akár Erdélybe 24colos kerék...
Ha ennyire le akarod szedni akkor fogsz egy fûrészt és leszeded. De még mindig nem értem minek...
Ha ennyire le akarod szedni akkor fogsz egy fûrészt és leszeded. De még mindig nem értem minek...