Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
És azon egy harmadik festés van, vagy mi? :)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
a píííbe, nyomtam egy másik képet is, és nem hozza be! >:(

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
már az enyém is véglegesen kész: ;D :) :) 8)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
THX! ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Jorus cangája: http://kep.tar.hu/zo...ml?aid=27543314
Délelõtt toltunk egy fotózást, csinos darab.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Van rajta egy "lock" feliratú kapcsoló. ;)
Egyébként, ha jól emlékszem 4 ropiért vettem az elsõvel együtt (használtan), de azt eladtam 2-ért. Ergo 2 ropi volt.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Jorus, és hogy lock-olod le? És mennyivel többe kerül, mint egy sima? És valaki nem cserélné el velem ezt az attack-et modjuk egy deore-ra? új ára volt: 5690ft. Mükszik mindennel, kompatibilis.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
En egy ilyennel nyomulok.

Feltöltött kép

SzuMe

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én azért váltottam markolatváltóra, mert viszonylag keskeny (rövid, ha úgy tetszik, egyébként 620 mm-es) hajlított kormányom van. A fékem egyujjas, tehát nem fért el a kijelzõs RapidFire, csak, ha eltekertem. Ekkor viszont elég mecerás lett a váltás, arról nem is beszélve, hogy, ha térdvédõ is volt rajtam, akkor biztos belerúgtam a váltókarba. Egyébként több emberkénél láttam már ily módon eltekert RapdFire-t. A mostani Sachs Pro nagyon bevált, mivel lock-olható, így fix, hogy nem tekered el ugrásnál, stb. Célszerû ilyen, lock-olható markolatváltókart keresned, ha nem bízol a simában.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
zsomi szvsz.! nem a valtok.al van baj hanem a vazmerettel ..

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
ml, neked szerintem a markolatváltó jó megoldás, mert nem vagy magas, én spec állandóan megtérdelem és elvált.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
mondjuk ez attol is függ, hogy hogy jön kézre... én azt a Rapidfire teknolodzsit jobban szeretem, mert azt használtam többet, amugy a sárral valo beragadással kapcsolatban:
Tokodon a váltom, a bowdenem berohadt és izombol elkezdtem nyomni a váltokart és egy igen érdekes dolog történt... felszakadt hosszába a bowdenház és kijött az a vékony müanyag amiben ott volt a bowden ;D :o
Tanulság : ne eröltesd a berohadt váltot ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy en mit hasznalok.
De neked kell eldontened, hogy melyik tetszik jobban.
A valtas minosegevel kapcsolatos dolog meg hulyeseg. DH -nal nem szamit annyira a valtokar. A valtas pontossaga nem annyira szamit mint CC-nel. A hatso valtod nagyon kiraly, az a helyen tartja a lancot, ennyi a lenyeg, meg az, hogy azert pontosan valtson, de nem kell hiper-szuper jonak lennie. Nekem a sima Sachs Quarc van, es azzal teljesen tokeletes volt az XTR is, es most az XT is.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
szal, akkor markolatváltó? aszondod?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En soha nem tekertem el a markolatvaltot ugraskor, vagy DH kozben. Nagyon szeretem. Csak akkor volt vele baj, amikor nagy sar volt, es kicsit beallt, de az a bovden miatt is volt, nomeg sarosan mar csuszott a markolat, mert kicsit le van kopva.. ;D

Amugy az XTR valton elvileg lehet allitani a rugoerot. Nekem is volt, es soha nem tekerte el a markolatvaltot. A valtokaron is van elvileg erossegszabajozo.. nezd meg...

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
ja, és azt hogy lehetne megoldani, hogy az XTR ne húúzza vissza a váltókart, mert abban olyan erõs a rugó. pl.: váltókaron 5-ösbe váltok, megyek 10 m-t, és utána a váltó leteszi 8-asba. :( :-\

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Húúú. ezt fogalmam nem volt, hogy hova írjam, aztán emellett a topic mellet döntöttem: Szerintetek DH-ra a sram-nak a markolatváltói a jobbak a shimano-nak azok a pöccentgetõsek? Nekem már van egy iilyen sram attack /szerencsére kompatibilis/ és xtr-el használom. Nem tudom, hogy jobban mûködne-e egy deore vagy vmi mással ami shimano. Szal lécci adjatok tanácso, hogy szerintetek melyik jobb dh-ra, meg hát az nyilvánvaló, hogy a shimano shimano-val a legjobb. Csak hát még most azokat kérdem, akik markolatváltót használnak és dh-znak, nektek nem szokott elcsúszni a kezetek egy-két ugratáskor?

Üdv.: ml

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én egy SYStem 2 utánzaatot használok!!! Igazából nem lenne rossz egy ilywen eredeti!!! :D

Az úgymond "kalsszikus" MRP amire mindenki gondol ha meghallja ezt a nevet a System 1!!! Ez van a HARO-kon, ez volt nekem is a PolarX-on és ez van Norbi Anciján is!!! ;)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
KÖSZI! Major, ezek kötül te melyik használtad? És te Norbi, neked melyik van?