Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
sokat számít a funoknak a márka :D ugye! na és azt meg is kell fizetni

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
mondjuk a lové is elég sokat számít kb én is így használom a verdát! de a telo nem igen futotta rst omega tl - nél jobbra.igaz simson rugoval most már kinyomom belõle a 100milit is. :)De ez tök relatív.
Amúgy a meghajtás és alivio cuccok teén teljesen ok amití rsz ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
És akkor mindjárt nem 150 ezernél tartanál, hanem min 230-nál....
Ennyi pénzért jó ez, de Magellan-ban ugyanezt olcsóbban, vagy ennyiért jobbat kapna szvsz.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
VDani érthetõ lelekesedéssel van új bringája iránt. Viszont szerinte ez a "tökéletes" bringa. Ebbõl adódik, hogy hiába kérdez meg minket, hogy mi a véleményünk valamirõl, ha utána meg azt kezdi el bizonygatni, hogy milyen jó is az a cucc ami rajta van. Akkor meg mért vagy kíváncsi a véleményünkre?? El kéne fogadni, hogy vannak itten, akik jobban értenek hozzá, és az õ tanácsaikat lehet érdemes lenne megfogadni.
Ha én vennék egy ilyet kimondottan gyenge freeridera (sok mászás, túra, cc, és néha ereszkedés), akkor a telót rögtön RS Duke U-turnre cserélném. Aztán ezeket az Alivio???? tárcsákat Avid mechanikusra, vagy pedig egy XT Vfékre. A hajtáslánc jó, de azért ahelyett a hajtómû helyett, min. valami üregelt shimanot vennék.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Szega Vdani télleg nagyon örülünk az és lelendõ bringádnak. csak lekkközeleb :o ritkábban írd be mert már én is számolom a napokat! Amúgy megértelek ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Montam Én, hogy jobb vagyok ? ? ? Sõt! Asszem én még rosszabb is vagyok nálatok!!!

De mond, hogy nincs igazam!!! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Majorka drága!
Te szövegelsz a magad 4.5 ezer hozzászólásával? Mikor még azt is beírtad régebben, hanem sikerült kakilni khmmm... izé: WC-re menni? ;) ;D

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
köszönöm szépen ;D ;)!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Bacsi Norbi, ne vedd magadra!!! ;)

Amúgy téged egyre jobban barlak és mér gyógyuló félben vagy, de vdani súlyos eset!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás

vdani:
Szeintem irtó gáz lesz a '03 as nunu meg hozza a '03 as giro fullfacet!!! Tök égés!!! :P Ha meglátlak kiröhöglek!!! Tök gáz, hogy egy frírályd bukóhoz egy ilyen béna masinád lesz!!! Az ok, hogy Kona, de CC!!! Legalákk egy Stab Primot máe Monsterrel léccives!!!!!!!! >:( JÓVAN ? ? ? Tiszta gáz ez így!!!

Diagnózis: bNorbert szindróma!!!!!!!

légyszíves fejtsd ki ezt a dolgot bõvebben... (a szindrómát)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
megneztem mar ezt a nunu-t! hat...
remelem kis meretben veszed es ha eltort valahol (barhol) akkor olcson megvehetem, hogy at hegesszem!
ovatosan vele! meg egy felulhegsztest sem latni!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
vdani:
Szeintem irtó gáz lesz a '03 as nunu meg hozza a '03 as giro fullfacet!!! Tök égés!!! :P Ha meglátlak kiröhöglek!!! Tök gáz, hogy egy frírályd bukóhoz egy ilyen béna masinád lesz!!! Az ok, hogy Kona, de CC!!! Legalákk egy Stab Primot máe Monsterrel léccives!!!!!!!! >:( JÓVAN ? ? ? Tiszta gáz ez így!!!

Diagnózis: bNorbert szindróma!!!!!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja hogy elvittek az otost???!
ah jo!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

Sziasztok!

Hát én kona nunu 2003 biciklivel fogok nyomulni pontosan 8 nap múlva!
Már nagyon várom majd kiugrok a bõrömbõl!
De nem gond hamarosan meglesz!
AVID, Deore és Deore LX cuccok vannak rajta. Shimano manuális tárcsafék és Marzocchi EXR teló 100 millis rugóúttal!
Képek és adatok itt találhatók róla:
http://www.konaworld...k3/2k3_nunu.cfm
Szerintem nagyon korrekt bicó és nagyon jól fog szolgálni! A cuccok jók rajta és a 159900 Ft-s ár is nagyon korrektnek mondható!

Szia

VDaNi

hali dani,
KONA, az jo. en egy 2002 STUFF - al nyomulok. (freeride/dirtjump).
qrva joooo! szerintem nem fogod megbanni. raadasul meg szerencsed is van, mert a 2003as modellok 20 - 50 % olcsobbak mint a 2002ek. a legjobb pelda en vagyok.
tavaly 260ezret leraktam a kis STUFF-omert, iden meg csak 199ezer-be kerül :(
de vegül is mindegy, mert elvezem a gepet. en is most fogok ujitani egy LXes valtora, mert az ALIVIO egy kicsit gaz.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
vdani: most mar tudjuk hogy veszel egy 03 as nunut meg hozza egy 03 as giro fullfacet!

talan te nyerted az otost? ;)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Inkább az adatlapodra írtad volna be, hogy hány éves vagy! Akkor lehet, hogy meg sem lepõdünk ennyire az "értelmes" hozzászólásaidon! :-X

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
És nálam a manuális az a bowdenes!
De mindegy! Nem digitális a fék! ;D
Szerintem jó lesz az a fék a 65 kilómhoz!
Bocsi ha soxor beírom csak már állandóan erre gondolok és mindig beírom! Be vagyok zsongva!

Szia
VDaNi

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Vdani..???

hany nap mulva is lessz meg a Kona nanud ..?
a multkor meg 13 rol volt szo..

Szia BombrideR!

Most már mivel elmúlt éjfél már csak 7! De nem írom be többször, mert szóltak!
Tudod telnek a napok! :) :) :)

Hello
VDaNi

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
viszaolvastam és rájöttem hogy kicsit nem értem, hogy manuálozáshoz miért kell neurointerfészes elsõfék, amikor a hátsón gurulsz...

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
valahol nagyon elb@szták mert már a számozás sem tetszik nekem nem beszélve a színekrõl STB... ;D