Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Nekem nyáron sem könynen megy fel a felnire (SUN Rhyno Lite) bármilyen gumi, de most télen kifejezetten nem megy a gumiszerelés. Már 3 mûanyag gumiszerelõ kütyüt eltörtem, és semmi eredmény. Marad a csavarhúzó, de csak óvatosan, nehogy kiszúrdd a belsõt, vagy tönkretedd a felnit....

És én is örülnék valami fizikus magyarázatának: összemegy a gumi hidegben? A drótperemmel együtt? Ez lehetséges?

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
yesss. megtalalhato minden ilyen gumiragaszto szett-ben.
legalabb is, amit eddig en vettem, abban mindig bent volt.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
muanyag gumileszedo....

fade_away

fade_away

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Tudom off dehát nemtaláltam ilyen részt szasz:

Szétszedtem a bringát télre, elszerelgettem 1-2hónapig most rakom, raknám össze csakhát képtelen vagyok a külsõt fölrakni a felnire és nemértem már vagy 65535 defektem volt és még sose volt ilyen problémám.... Mintha megnött volna a felni vagy a gumi ment volna össze ilyen létezhet, Volt már valakinek ilyen esete?
felni: Mavic 217? gumi:IRC Mythos

(Tegnap haverral 2en felraktuk az egyik gumit persze a nagy erolkodésbe valahogy kicsíphettük a belsõt most leszedni nemtudom döbbenet.....)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Na hát akkor hogy visszatérjünk, elmondom, készítettem egy pár képet a drágaszágomról (a'la Gollam), remélem egy-két hét, és mindenki meglesheti. (ugye, akinek nincs digitális gépe...)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
hali!

sajna elromlott a netem, aztán azóta még nem jöttem :'(
most is a haver gépérõl írok és azt az egyet szeretném ajánlani azoknak, akinek vegája van, próbáljátok úgy ki, hogy azt a kis cnc-zett alu bigyuszt /nem jut eszembe/ megfordítjátok, lesz majd egy kis rugóút. Sok szerencsét: ml

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

"zoli1@gmx.net"
en is brinyoztam mar mutterral! jott tesom alujaval es olyan technikasan maszott felfele, hogy csak lestem, hogy ezt meg honnan tudja, persze o sem szaguldott de meno a mutti!!
nehogy mar ne legyen sopron kornyeken bringas!!!??
ott van a HT csapat is nem??!

igen, van a HT csapat, csak az a nagy harci helyzet, hogy en hajnalba beülök a vonatba, irany a munkahelyem, es este 7kor erek haza, es akkor mar a bolt bezarva.
szombaton ugye aludni is szeretne az ember, es akkor meg kajat is kell vasarolni, meg aztan bicajozni. tehat a bolt megint: closed! :(
de majd alakul valahogy. en is bringaznak szivesen többet, de a munkam nem engedi sajna! :'(

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
oksi, nem gaz! nincs harag! :)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
mondom , hogy csak viccnek szántam "errare humanum est" -tévedni emberi dolog. :)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
yalaman: elnezesedet kerem, de biztos mar veled is törtent ilyen, hogy ferenyomtal 1 betüt!?! ;)
termeszetesen - mint ahogy mar lor is irta - zoli1@gmx.net!!!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Majd legközelebb úgy lesz ;)... de én télleg úgy látom , hogy szinte minden topicban összeszladnak a ondolataink és......

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ja... de akkor illik utánabiggyeszteni egy ;D-t vagy egy ;)-t vagy legalább egy :)-t

okszi?

harag meg részemrõl nincs...
;)
üdv: Ras

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Nem így látom, ahogy Te!!! Nem mondtam , hogy ossz és gonosz vagy. CSAk! ez szerintem egy poénos reakció volt (Természetes ez Szubjektív- csak a saját meglátásom)...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
alapvetõen vannak topikok ahol jobban elmegy a poénkodás...
de ez az utánozzuk le a másikat style nem annyira nyerõ...

tudom most én vagyok a russz gonosz aki mindenbe beleköt... :-\

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts

tényleg nem azért hogy állandóan kekeckedjek de nem lehetne hagyni yala ezt az értelmetlen marhaságot?

Feltöltött kép

nehéz találkozni jópofa emberekkel, vagy ez a topic szigorúan KOMOLY?????

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
"zoli1@gmx.net"
en is brinyoztam mar mutterral! jott tesom alujaval es olyan technikasan maszott felfele, hogy csak lestem, hogy ezt meg honnan tudja, persze o sem szaguldott de meno a mutti!!
nehogy mar ne legyen sopron kornyeken bringas!!!??
ott van a HT csapat is nem??!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tényleg nem azért hogy állandóan kekeckedjek de nem lehetne hagyni yala ezt az értelmetlen marhaságot?

Feltöltött kép

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
nekem meg yalaman.hu.org.htm

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Bocs, hogy beleszólok, de ez valóban e-mail cím lenne?
"zoli1.gmx.net"
::)
Kicsit fura...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

;D

majd szólok
múltkor körbementük vele a Fertõ-tavat
hmm....kicsit lassú volt :-[

ha van valami, akkor irhatsz emailt is a zoli1.gmx.net - re. altalaban csak 7vegen szoktam megnezni.
nyaron mar en is nyomattam egy fertöto-kört.
de az enyem kicsit gyorsabb volt, mert tavaj meg kicsit naiv voltam, es 17 colost vettem.
...legalabb ennyi elönye van. de azert ugralni sem rossz vele! ;D