Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
lor: :D :D :D nocak..nocak...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
lor jo a felirat ;) es erdekelne,.. hol van ez a hely ..?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.freeweb.h...eet/kohasz.html

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D hát igen...
amúgy Én is másodbiciklinek összeakarom rakni a régi, BRONCOsaurusom... ugyan nem one-fucking-speed(copyright tamaskaa), de elöl csak a nagytányért hagyom fenn ;D

Tsõvûáz és Hátszél...
Joghurtnak már elkéne itt a hûvösebb :( PéeF voltam

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Para: akkor azért volt olyan ismerõs... :D

Nálam (sajnos) az a helyzet, hogy a biciklim határai még sokkal messzebb vannak, mint az én sajátjaim. Magyarul van egy rohadtjó gépem (ha felkerül rá az új hajtókar akkor legalábbis elég jó lesz szvsz), émmeg felét se használom ki. Ezért jó, hogy van most a másodgépem, ami könnyû, singlespeed, és kellõen gagyi. Na ez való nekem. :) Semmi zúzás, csak szoftos tekergés a városban, meg a határban, s kész.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D a háttérben levõ sziklák ama általam annyira emlegetett Fehérkõi-lápa... 8)

és lezúztam csak másik irányba... ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
És a háttérben lévõ sziklán gondolom le is zúztál :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D

akkor a beígért horror:
http://kep.tar.hu/qw.../pic2351204.jpg
http://kep.tar.hu/qw.../pic2351203.jpg

8)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

az a regebbi avid,es sram9.0 nagyon jo valasztas !

akarmennyire gagyi kinezetu a sram 9.0 f.kar, szuper !

.. en hasznaltam mar egy parat , avid 5 ,7, Ultimate , es a hires Paul .. akit nem zavarja a muanyag kar , es nem akar ezreket kiadni , van olyan jo mint egy sokkal , sokkal dragabb kar !

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
;D ;D sajna nem tellik DJIII-ra :'( szal ez van..egyenlore meg mozog szal nem csereltem semmit..majd ha behal ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nem is tudtam, hogy neked is Suntourod van! Te is cseréltél benne olajat meg kivetted belõle azta kemény elasztomert?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
http://csepelriderst...ke/image004.jpg

itt a kis édes egyébként ;D ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hello ;D én is nagyon-nagyon-nagyon sokáig gyûjtöttem, hajtottam, dolgoztam güriztem a kis bicómért de végül összejött!!! nagyon örülök hogy elértem ezt az állapotot ;D ;DFeltöltött kép csak mire ez kész lett..."túlfejlõdtem" a bicót szal most azon dolgozom, hogy még jobb legyen..sajna már a bicó tûrésfaktorán kívüli dolggokat is megejtek, és hát nem nagyon szereti...mire összeraknék egy új bicót az már megint nem lenne elég..ördögi kör ;D ;D azé' rájd ezerrel...azzal ami épp van 8)

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Ja................
És gabo,már elértem bringám határait(mármint stree-tben) bár terepet nagyon birja,de freeridétöl irtozik...... :)
Azért gyanitom,hogy egy kona stinky kero határait hosszú-hossszú ideig nem fogom nagyon megfeszegetni.. ;)

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
:)

én CORA-ba vettem egy scwinn-csepel spirit jelzésü keros,csak szétesett....... :-[

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Én egy 13.990 ft-s Cora bike-al kezdtem. A nyereg lecsoffadt és minden következett volna, csak ellopták. De, hogy megnyugtassalak, engem is a Stinky bírt rá, hogy elmenjek, és ökörködjek elõtte kicsit, mielõtt bementem volna, és most cérna van a lábszáramban ::) :)

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Kala,szerintem én eléggé kitarto vagyok,hiszen a mostani,már "gagyi" kerora több mint egy évig gyüjtögettem (meg füztem muterékat :) ) erre a mali kerora,az elött kb 2 honapja még egy CORA (vagy tesco-s) kerot püföltem...........
De most komoly tervek vannak a fejembe,még dolgozni is elmentem ;D
pedig azért hogy én mellozak suli mellett nyomos indok kellett.........
(mondjuk egy kona stimky ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
kala: ja ;D... egy hét után elsõ villa meg elsõ kerék csere ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ahh,Ras!
Future in Sport? ;) ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Rob jól szólt!
Én két metrobájkot hajtottam sz@rrá,aztán kaptam felmenõktõl egy mostani szemmel nézve gagyi Olimpiát.Eleinte maga volt az álom,aztán jöttek rá a tuningok,mert a kanti nem volt vmi könnyû eset... :D Fékek,teló,hajtómû,gumik...Aztán bekattantam,és egyre több tekerés következett,miközben éreztem,h lassan kéne már egy jobb gép.Másfél év spórolás,meló,tervezés és kitartás eredménye most a PICIKÉM... Most már gyógyíthatalan stádiumban vagyok :) Tervek között szerepel egy alsókategóriás outi mellett egy fulltelós BMX is...Igaz, több év távlatában...
Persze,ha nem veszed komolyan a bicózást,akkor sosem fog összejönni az álomgép! (és nem is lesz rá szükséged)