Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. június 26. - 05:25

az slr-t en is javallom ... nem fotel igaz de egy 250-300 gr os nyeregnel szettarom a kezem , es megkerdem hova ment bele az a sok suly .. amire figyelni kell az oldalanal nagyon hamar szakad, nekem csak kiesett a kezembol a bicaj siman eldolt nem betonra es mar most meglatni rajta de 135 gr !
kenyelmes is legyen, konnyu is, birja is a strapat,.. kicsit sok ez igy egyszerre nem ..?
de talan a legjobb kombo ha van 2 nyereg es versenynapra / mar akinek van ;D/ az SLR-t felrakni
kenyelmes is legyen, konnyu is, birja is a strapat,.. kicsit sok ez igy egyszerre nem ..?
de talan a legjobb kombo ha van 2 nyereg es versenynapra / mar akinek van ;D/ az SLR-t felrakni
Írta 2003. június 26. - 00:57

Ja, és a kazettáról nekem is ez a véleményem! Nekem volt XTR, de sajnáltam elkoptatni. Inkább eladtam. Most én is XT-t használok, szerintem bír annyit, mint az XTR, olyan merev is, és ha tönkre megy, könnyebb pótolni.
Írta 2003. június 26. - 00:48

xc rider:
Jó a gép, komoly darab!
A nyereggel kapcsolatban annyit, hogy próbálj ki egy SLR-t! Nekem van egy FLITE Genuine Gel, ez igazán kényelmes. Nagyon tetszett az SLR, vettem egyet. Gondoltam, biztos kényelmetlen lesz, csak betétes bringásnadrággal fogom tudni használni. DE NEM! Sima utcai nadrággal is ugyanolyan kényelmes, mint a FLITE Gel! Erre álmomban sem gondoltam volna, kellemesen csalódtam benne. Azóta nem is használtam a FLITE-ot. Még 2 haverom vett ilyet, nekik is ez a véleményük!
Szerintem ha van rá pénzed, érdemes rá költeni!
Jó a gép, komoly darab!
A nyereggel kapcsolatban annyit, hogy próbálj ki egy SLR-t! Nekem van egy FLITE Genuine Gel, ez igazán kényelmes. Nagyon tetszett az SLR, vettem egyet. Gondoltam, biztos kényelmetlen lesz, csak betétes bringásnadrággal fogom tudni használni. DE NEM! Sima utcai nadrággal is ugyanolyan kényelmes, mint a FLITE Gel! Erre álmomban sem gondoltam volna, kellemesen csalódtam benne. Azóta nem is használtam a FLITE-ot. Még 2 haverom vett ilyet, nekik is ez a véleményük!
Szerintem ha van rá pénzed, érdemes rá költeni!
Írta 2003. június 25. - 23:16

xc rider .. valaki javasolta az xtr kazettat .. szerintem akkor csereld csak le ha CSAK a suly miatt akarod.. dupla penzert ..
en inkabb egy komolyabb korm.csapagyra mennek ra az a 105gr vagy mi sok azert amit nyujt ..
amugy penge
en inkabb egy komolyabb korm.csapagyra mennek ra az a 105gr vagy mi sok azert amit nyujt ..
amugy penge
Írta 2003. június 25. - 10:49

link=board=5;threadid=2296;start=1470#msg114782 date=1056472849]
Nos igen elkanyarodtunk a kezdeti témától, nem érzitek úgy?
kérhetném, hogy ne reagáljuk tovább ezt a témát ebben a topicban? Köszi.
És a gyerekes magatartás, amit egyesek tanúsítanak, az nem megoldás semmire...
Ha a nagymamádnak vagy a szerelmednek írsz levelet, akkor ahhoz is hozzáfûzöl egy A/4-nyi aprót? Na látjátok..... Az aláírás szerepe benne van a nevében. Ha hirdetésnek lenne, úgy hívnák, nem aláírásnak.
[glow=black,2,300]ELEGEM VAN BELÕLETEK[/glow]
Száradjon le a te kezed is

Írta 2003. június 25. - 09:35

Írta 2003. június 25. - 09:32

Hogy témánál maradjak ide is berakom a szemem fényérõl
készült képet.

A kép egyébként szilvásmarci után készült.

A kép egyébként szilvásmarci után készült.
Írta 2003. június 25. - 09:17

Ja, a Nighawk Pro volt a termoplastik hátuljú. Huhúúú az a váz... :
Nekem akkor lett furcsa, amikor bementem a Kusziba, és rám akarta tukmálni a Péter annyiért, amibõl a benne lévõ Sid rugóstagot nem kaptam volna meg egyébként.
Zéró súlya van neki, az addig oké, de ha elvégezzük rajta az Atom-féle kézzel-összenyomás tesztet, akkor nagggyon el fog torzulni az arcunk. :-X

Írta 2003. június 24. - 20:17

a nighawt az a termik izes hatsoju nem?
na az alpbol tort!
a forgaspontnal a sarokban ott figyel a repedes!
de egy havernak eltort a tavalyi is!
majd ynomok kepeket.
nekem nincs penzem masra csak nepbrinyora!!!
de en ezt el is ismerem nem hadakozok, hoyg nem nepbrinyno! ;-)
na az alpbol tort!
a forgaspontnal a sarokban ott figyel a repedes!
de egy havernak eltort a tavalyi is!
majd ynomok kepeket.
nekem nincs penzem masra csak nepbrinyora!!!
de en ezt el is ismerem nem hadakozok, hoyg nem nepbrinyno! ;-)
Írta 2003. június 24. - 20:04

Lor:cseréld le Nighthawkra,az való neked,és az is Merida,szóval továbbra is népbicód lehet.
Enyémen zsír új Conti Vertical 2.3 van,mert egyre többet fogasozom,és néha kevésnek éreztem a Jimmy Lájtot,no meg nem is akarom csak versenyeken koptatni.Ja,és beraktam a láncba egy patentszemet.
Enyémen zsír új Conti Vertical 2.3 van,mert egyre többet fogasozom,és néha kevésnek éreztem a Jimmy Lájtot,no meg nem is akarom csak versenyeken koptatni.Ja,és beraktam a láncba egy patentszemet.
Írta 2003. június 24. - 18:49

A BigAir van törve? hol? és volt már javítva? (most elmerengek, hogy az enyém nem adja-e meg vajon magát....)
Írta 2003. június 24. - 18:44

akkor kezdenem!
en most egy repedt kerekparral kozlekedem! ;-)
jo szokasa szerint el van repedve a kicsike.
no hat ez van
en most egy repedt kerekparral kozlekedem! ;-)
jo szokasa szerint el van repedve a kicsike.
no hat ez van
Írta 2003. június 24. - 18:40

Nos igen elkanyarodtunk a kezdeti témától, nem érzitek úgy? 
Ha a nagymamádnak vagy a szerelmednek írsz levelet, akkor ahhoz is hozzáfûzöl egy A/4-nyi aprót? Na látjátok..... Az aláírás szerepe benne van a nevében. Ha hirdetésnek lenne, úgy hívnák, nem aláírásnak.

Írta 2003. június 19. - 23:42

Írta 2003. június 19. - 23:24

Írta 2003. június 19. - 19:34

nekem 8 , de amikor A4 papirt hasonlo audira csereltek , es olajkalyhat arultok ... na az mar elgondolkodtato..
Iljics idiota mindenhol van ...meg OTT is , te dontod el mellejuk alsz vagy sem...
ööö....... ;D
De a Pinkbike és az NSMB fórumán is kilométeres képek, banner-ek vannak az aláírásokban...
vendég__*
Írta 2003. június 19. - 18:20

nyugi már ...
ez a szabályozosdi nekem sem teccik, "majd mi megmondjuk mit lehet" elven, de ha ez van akkor télleg használni kéne az erre való topicot. nah medjek is panaszkodni

Írta 2003. június 19. - 13:41

nekem 8 , de amikor A4 papirt hasonlo audira csereltek , es olajkalyhat arultok ... na az mar elgondolkodtato..
Iljics idiota mindenhol van ...meg OTT is , te dontod el mellejuk alsz vagy sem...

Írta 2003. június 19. - 12:31

BombrideR: Apszolút jogodvan nem egyet érteni!!! Én csakaz tudom, hogy amíg normális hirdetés ment addig sokkal gyorsabban és könnyebben tudtam eladni a cuccaimat!!! A többséggel együtt sokkkal jobban szerettük azt és miután ez most sz@r megpróbáltam háth az aláírásommal felturbózhatom kicsit a dolgot!!! E így is volt!!! Amiket az elmúlt idõben eladtam minde az aláírásom miadt volt!!! Megkérdeztem a vevõt!!!
Amúgy meg nem hiszem, hogy ennek olyan iszonyat komoly fórumnak kéne lennie!!!
Házd meg a HWSW apróját ami értékban és mennyiségben is többszörösét bonyolítja a mi kis nyeszlett aprónknak és lám lám az is topicos+hozzászólásos verzió!!!
Amúgy meg nem hiszem, hogy ennek olyan iszonyat komoly fórumnak kéne lennie!!!
Házd meg a HWSW apróját ami értékban és mennyiségben is többszörösét bonyolítja a mi kis nyeszlett aprónknak és lám lám az is topicos+hozzászólásos verzió!!!
Írta 2003. június 19. - 07:27

Én nem akarok újjal mutogatni, de egy sokkal nagyobb, angolnyelvû fórumon legalább ennyi idióta / veddmegaddel aláírás van.