Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Bomb !
1. kifizettem egy Gemini-t azóta is várom
2. vettem egy RM7 DH-t akkora törése volt, hogy csak na

Ennyit a bizalomról.

Hamis személyivel simán fel tudja venni a $-t.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hu bazz.
bementel egy westerunion bigyoba es elkuldted a faszinak angliaba, hoyg majd o kuldi az emberednek franciaba?
hat nemtom nem fura benne a csavar?
franciaba meg postai csekket is lehet kuldeni
atutalni is szertem
no meg akkor mar a western is mukodik oda.
ha tudod a cimet annak akitol veszel vazat.
khmm...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
es..??

felvenni csak akkor tudja ha hiteles az adat amit mitat.
tehat van neve es cime.
nem hiszem kockaztatna .
es nem tuti hogy atvertek. Hol van a bizalom belolletek..... ugy nez ki mindenki abban nott fel hogy lopott vagy mi van.??? vannak becsuletes emberek nem csak olyanok akik felhaborodnak ha keri tolluk a jegyet az ellenor.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ezt majdnem biztos, hogy buktad, egy ismerõsöm is Anglia címre fizetett ki egy Scalpel-t hasonló módon, aztán azóta is várja... :(

SpoonTHX !
10 másik is azt mondja, hogy a Z150 a legjobb...sõt, én is azt mondom ha megfizetik ! És Simmons, Schlay, stb. MIND Marzo szonzorált !
Egyenlethez: TE sztároltad a Marzo "egyedülálló" ETA és ECC fejlesztéseit ami abszolút nem igaz, mert minden gyártó épít a villáiba ezekkel megegyzeõ hatásu -de nem feltétlen azonos elven müködõ- eszközt.
A TiNi-t passzolom, én nem tudtam, hogy a Z150-nek ilyen a becsúszója de elhiszem Neked.
Telótörés: A Marzo 04-re taktikát váltott: a 02 villáival _bevallásuk szerint is_ vannak gondok, ezeket ki is cserélték 03-ra ha valaki elküdte nekik. 03-ban állóvíz volt, teret engedtek a Manitou-nak ill. kifejlesztették a Z150-et aminek a QR20+ papucsa több esetben feladta a harcot, mondhatni megvoltak a gyerekbetegségei plussz bizalmatlanul figyelte a többség a hagyományos nyakas 150mm rugóúttal bíró villát. 04-re radikálisan áttervezték az agresszív villáikat, rengeteg anyagot tettek beléjük -így majd mindegyik 3 kiló felett van- és kihozták a 888-t ami tarol(t) hiába jött ki a válasz a Dorado X-Works formájában, a hihetetlen ár nem sarkalt arra egy gyártót sem, hogy beépítse gépeibe. A 1.5" szabvány elterjesztése végett kijött a Breakout Plus 170mm úttal, szimplavállal és maximálisan beváltani látszik a belévetett bizalmat, "five star review" -k sora és 4.80/5 MTBR értékelés a mérlege jelenleg. Közben bejött az SPV és ment a TPC+ -ami sok esetben beadta a kulcsot a Sherman villákban- és tarolni látszik, mint csillapítási megoldás, nem mint 1-1 villa.

Ennyi az én véleményem, szép kerek egész, szerintem kultúrált is. ;)
Ja, és mindenki azt vesz amit akar, véleményt pedig tapasztalat vagy alapos utánaolvasás után mondunk !

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
lor: a securebuyonline-nél regisztráltam magam és onnan jött egy levél a regisztráció után, hogy ....stbstb
Company's representative : Christian Nilsen
ADDRESS :105 Station Road,North Chingford,
CITY : LONDON,
ZIP : E4 7BU,
UNITED KINGDOM

és a pénz ide ment. kezdem úgy érezni, hogy nagyon át vagyok verve. arra nem is gndoltam, hogy a pénz nem a "bank"-nak megy, hanem egy személynek.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kezdem elveszteni a fonalat!

gyr hova kuldted a lovet westernel?
mert ha mar westernel kuldesz akkor mert nem a f@szi nevere egybol?

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
iljicS: a pénzt már elküldtem Western Union-nal. akkor ezt buktam?
lor: sajnos ezt a scam alert-et tegnap este találtam meg a pinkbike-on. ha már elõbb észreveszem (vagy elõbb ott van, nem tudom) akkor megkérdeztem volna mindenkit.
persze az egész dolog legelején kérdezõsködhettem volna... sokba lesz nekem ez a naivság&tudatlanság&hallgatás.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak ezt a fránya "törési állandó"-t kéne kiküszöbölni...
amit a szakszerõ használattal lehet... dirtjumpra pl a planetx merevvillánál nincs jobb ::) najo, talán a kona, vagy a merida, esetleg dmr.... de semmiféleképpen nem maraton illetve sokat mozgo nagyvilla...
akkor ha most igy megnézzuk, egy 2004es DJ1-es mire lenne jo?
110mm (esetleg 130) átötõ, cromo nyak+becsuszo béléscsö nyakban..
ja, és 3330 gramm... ez azért már kezd a megölhetetlen villa kategória felé kacsingatni... (persze, tom, a pinkbike.com..... de ott mi nem törik?!)

"minden torik......."

R500 ;) ;D ;D ;D ;D

le vagy maradva kedvesem(törik ;) ja, mellesleg most telókrol beszélünk, nem merevvilláról ::) ;)

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Törnek...törnek mi NEM törik?
"Our list of the best freeriders in the world (Wade Simmons, Richie Schley, Thomas Vanderham, Matt Hunter, Gareth Dyer, Dave Watson and Mike Kinraid, just to name a few) all agree, the Z150 is the best performing single crown fork they’ve ever ridden."
Bocsánat tényleg nem Gracia,de van helyette 10 más.
Másik:volt ugye az egyenleted:
ETA=RTA=U-Turn, ECC=/Lockout
itt az enyém:
U-Turn=RTA=ETA,Lockout=ECC nemár ha egy autónak 4 kereke van akkor már más gyártó nem csinálhat olyat...attól még az nem majmolás.
és ha megfogsz egy acél tömböt és egy alut akkor
te rávágod az alura hogy hitech?
Szerintem csak két anyag,mind kettõ elõnyökkel és hátrányokkal egyaránt.

Ja és nitrit becsószója a z150 Fr nek is van

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
"minden torik......."

R500 ;) ;D ;D ;D ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
italydesing

/nehez az embernek kifelyeznie magat a neten/

szal ug yertem..

dj. es oem sz@rok, hogy termeszetesen jok ezek a villak azert amiert adjak. De egy shareman es dj nek megvan a parja , stb.. felhasznalas fuggo, es arfuggo a hasonlitgatas.
egy dj az dirt jumpingra valo.. arra hasznald es azt vard el tole, es orulj ha egy elb.szott ugrasnal nem torik ki alollad, hisz nem arra keszult.

minden torik, es fog is addig amig a mtb sport fejlodik.Ha valaki olyan telot szeretne venni ami nem torik , akkor varjon addig amig az ember mar keptelen tulelni amit a bringa mar igen....

meg nem tartunk ott.. ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Jah, alakulgat...bár ledivatoztál.... ;D

nem nem
.. nem vagyok benne biztos, hogy ok/okozat nalad nem lenne meg.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

TiNi becsúszója volt (pontosabban a bevonat volt az !) a 02 Boxxer-nek a 03 Boxxer WC-nek és a SID Race-nek (amikor a Race még a csúcs volt, nem a legalja). Nyilván erre gondoltak nitrit néven.

ooo errol vki tud kepet adni.
mert en ugy tom, hogy nem jott ki piacra tini bevonatos telo.

senki nem a 1.5-ost szarozza!
csak mondja, hogy lehet mashogy is, csak suly.

z3 coil 100-at torni azert mas dolog, mint shermant nyuzni. es pont!

gyr ha felmesz az oldalra es safety verified-kent a sajat irasuk egy html-kent jon be.
akkor nah.
nezd meg ezt pl
http://moneybookers.com/app/
vagy
https://www.paypal.com/

es ezutan nezd meg a securebuyonline-t

en kivanom, hogy ne szivd meg de. na.
azert megkerdezhettel volna par embert, hoyg mi a velemeny.
en sem vagyok nagy angol tudomanyos epp ezert megfontolom tobbszor elolvasom, hoyg mi van.
esetleg oda hajtok egy angolos havert, hogy velemenyezze.
meg vannak bejaratott dolgok es azokat hasznalom.
azokban megbizom. ...

kala miert nem motorozol?
felfele is dánhill.
400-ert elegge szetvert mocit kapsz.
es azok meg csak alap cumok egy jo telo oda 800eft...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
viszont milyen Marzo volt is az?
Z3? :-X
nem egészen ugyanaz az árszint és az ajánlott felhasználási terület

De ne gyere nekem a dj , meg OEM sz@arokkal ,amit az olaszok tajvanban gyartatnak mert ezt tudja a nagytobsegnek eladni.Es hasonlitgatni mas villakkal.

"DJ meg ilyen szarok..." ::)
ha már vmi drágát vesz az ember,és "megnyitja a pénztárcáját" akkor az ne legyen kaki
vagy az az elvárás a biciklisektõl,h a bicójuk a 700e feletti árkategóriába essék?
nem simán a "többség" veszi így a bicóját,hanem mondjuk a 99.1%
túl nagy igény az,hogy már mondjuk 30-eért lehessen venni egy megbízható telót? (azért vannak olyan gyártók,akinek néha sikerül teljesíteni az elvárásokat)
400e-bõl már olyan crossmoci jön ki,hogy csuda...akkor bicónál ez miért nem igaz?
(ha erre vki azt írja,h akkor miért nem motorozom,az egy fasz:) )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
iljics:
nem azt mondtam, h a marzo a jo, és a serman a szar.
hanem azt, hogy neki is elszállt picit a villa
és igen, cserébe ki is tört valami Znagyonsok számú cc villa is.... szakszerü használat, tudod....
egy minute-t vagy axel-t ugyanigy megölt volna.
de nem is veled kell vitatkozni....
csak dartont lebeszélni erröl az eszelös marzó utálatról....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

hát, úgy lett VOLNA, hogy találtam egy jó ajánlatot, ráadásul itthon, Európában. ez amerikához képest elõrelépés, gondoltam, mert mégiscsak könnyebben el lehet hozni fr.o-ból egy bringát, mint kaliforniából. legalábbis én szépen meg tudtam volna oldani éés már talán itt is lenne, ha...
nem olvastam volna a pinkbike.com-on a scam alert-et, amiben figyelmeztetnek, hogy a www.securebuyonline.com egy csalás..
na, én ezen keresztül fizettem ki a bringát, és attól félek, azt a pénzt soha nem látom már.
***nem vagyok perfekt angolból, így ha valaki megtenné, hogy elolvassa a buy&sell-nél található scam alert-et és elmondja, pontosan mit írnak, megköszönöm***
de azt hiszem, csúnyán átvertek.
és ezt nagyon sok pénzem bánja. egyik intense se valami olcsó. ez meg fõleg nem.. ez volt a ~10 éve gyûjtögetett pénzem 100%-a.
:'( :'( :'(

:o :-X :'(

A Pinkbike kb. annyit ír, hogy csalás és nem látod többet a pénzed, ha így akarsz fizetni akkor elõszõr írj nekik egy e-mailt és õk majd ellenõrzik, hogy legális-e.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

sztem kérdezd mg-t, hogy szuperál a sermanja... ::)

MG !
Mi volt a jobb ?
a, amikor kitört alólad a Marzo mindkét szára ?
b, amikor elromlott a csillapításállítás a Sherman-ban ?

De nem essünk má' egymás torkának...szerintem JÓ a 1.5" és a 170 - SingleCrown és ez az én tapasztalatom (!). Ugyanilyen jó a Z1 150 is csak sokkal nehezebb, lor meg is mondta a frankót: lehet 1.1/8-dal is ugyanolyan erõs csak nehezebb lesz.
A taiwani Marzokkal pedig az a gond, hogy majdnem ugyanolyan nevük van mint az igazi Marzonak így megtévesztõ lehet egy kevésbé körültekintõ vásárlónak.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
TiNi becsúszója volt (pontosabban a bevonat volt az !) a 02 Boxxer-nek a 03 Boxxer WC-nek és a SID Race-nek (amikor a Race még a csúcs volt, nem a legalja). Nyilván erre gondoltak nitrit néven.

Jah, alakulgat...bár ledivatoztál.... ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a tavalyi race-ken ez látszott is ::) ;) mármint nem látszott a sok folttól...
marzo antifan ezerrel.... :-X
sztem kérdezd mg-t, hogy szuperál a sermanja... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Nitrit becsuszója a Boxxernak van,

oo ezt megmutathatnad nekem.
mert erdekelne.