Az az igazság, hogy mindenki "kicsit" irigy a Breakout+-ra. Én is! Csakhogy én nem fikázom, mert mentem vele és baromira jó!!! Ne mondjátok, hogy "mi nem fikáztuk, csak...", mert fikáztátok, hogy 170mm szimplaváll: fujjj, 1.5 nyak: boááá! Na midegy, ebböl mostmár ne csináljunk gondot. Engem nem lehet leszoktatni a marzofobiamrol, mert sok "legenda" marzot megnéztem, nyomogattam(igaz nem használtam, de SOHA nem is akarok) utána izomláz volt a rekeszizmomba! Én elhiszem hogy gyárt jo kis villákat, pl. shiver, ha monster könnyebb lenne lehet gondolkoznék rajta, Jr.T egész használhato, bár igénytelen egy kicsit. De a jo szimplavállasok drágák a saját kategoriájukban, és ISZONYU nehezek!!
Uff!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. April 18. - 17:48

Posted 2004. April 18. - 17:46

thez megesik, es szivas is
de en nem mennek bele ilyen ketes fizetesbe..
western el soha pl.
banki atutalas,vezetekes telefonszam, es confirmation, nelkul legalabb 2vel rendelkezni kell
en ha uzletrol van szo megsem fordula a fejembe az atb@aszas.. megegyszer nem en utazok jegy nelul !!
de en nem mennek bele ilyen ketes fizetesbe..
western el soha pl.
banki atutalas,vezetekes telefonszam, es confirmation, nelkul legalabb 2vel rendelkezni kell
en ha uzletrol van szo megsem fordula a fejembe az atb@aszas.. megegyszer nem en utazok jegy nelul !!
Posted 2004. April 18. - 17:08

Posted 2004. April 18. - 17:02

ok, én befejeztem.
én vagyok a hónap átvertje!
ha mégis sikerült valamit elérnem, el fogom mondani.
és kösz lor, ha legközelebb ilyesmi megfordul a fejemben (és már lesz valami pénzem..), akkor szólni fogok
ON
én vagyok a hónap átvertje!
ha mégis sikerült valamit elérnem, el fogom mondani.
és kösz lor, ha legközelebb ilyesmi megfordul a fejemben (és már lesz valami pénzem..), akkor szólni fogok

ON
Posted 2004. April 18. - 16:36

http://index.hu/tech...sag/citi040409/
ilyenek elofordulnak
oda kell figyelni.
40eft-ert megjarod autoval
es szolsz, hoghy mesz en meg be is szalok.
elautozunk visszajovunk mint bringasok oszt kesz
szerte szana offoljuk az egeszet
ilyenek elofordulnak
oda kell figyelni.
40eft-ert megjarod autoval
es szolsz, hoghy mesz en meg be is szalok.
elautozunk visszajovunk mint bringasok oszt kesz
szerte szana offoljuk az egeszet
Posted 2004. April 18. - 16:33

iljicS: nagyon jól saccolod. és az is nagyon jól saccol, aki azt mondja, hát ez egy barom, hogy azt hiszi, megfogta a kontinens legjobb ajánlatát.
thez pedig jól sejti, ez az elsõ bukás, de pont elég.
akkor marad a csepel tacskó :'( szerettem én azt is.
thez pedig jól sejti, ez az elsõ bukás, de pont elég.
akkor marad a csepel tacskó :'( szerettem én azt is.
Posted 2004. April 18. - 16:27

akkor ezek után jön az h venni egy bp-london-bp fapados jegyet, kimenni, és jól összeverni, ha nem jön meg.... vagy küldeni neki antrax-os levélbombát, azt is vajon ilyen naivan (jééé, pééénz! veszi-e fel...)
csak ugy pojjénbol :-\ h van az h mindig a szegényebbeket verik át ezek az emberek? grrr.....
bomb, 5ször hoztak neked tegyük fel 30ezres tételt meg, de mikor 6.ra egy 600ezres vázat veszel, és nem jön, akkor is ez a statisztika marad... 6ból 1....
Gyr is ezt az egyet bukta el(még nem 100%, csak valoszinu) de ez pont elég ha jól sejtem.... ez az 1....
csak ugy pojjénbol :-\ h van az h mindig a szegényebbeket verik át ezek az emberek? grrr.....
bomb, 5ször hoztak neked tegyük fel 30ezres tételt meg, de mikor 6.ra egy 600ezres vázat veszel, és nem jön, akkor is ez a statisztika marad... 6ból 1....
Gyr is ezt az egyet bukta el(még nem 100%, csak valoszinu) de ez pont elég ha jól sejtem.... ez az 1....
Posted 2004. April 18. - 16:25

$80 ?? Anyám, jó sok pénz szállt most el... $2000 körül saccolom, ennyiért NEM lehet komplett Intense gépet venni, pl. egy M1 _váz_ használtan is van $1600 kb. !!
Posted 2004. April 18. - 16:21

az utazásra én is gondoltam azok után, hogy kiderült, 80 dollár a kezelési költség ilyen összegnél a WU-nál.. fapados Bp-Párizs-Bp járat meg talán már 25-ért lett volna.. mármint 25.000 ft-ért
Posted 2004. April 18. - 16:19

ggx , en inkabb nem megyek olyan dologba bele aminek nem latom a veget;)
de aki mer az nyer..
vagy elso vagy , vagy vesztes!
de aki mer az nyer..
vagy elso vagy , vagy vesztes!
Posted 2004. April 18. - 16:19

sztem ha az a kérdés, hogy bizalom vagy ovatosság akkor inkább az utóbbi... értem, h bomb mire gondolt, igaza is van, de kivételek mindig vannak.. lehet, hogy épp egy kelet euurópai v akárhonnani bevándorlóval üzletelsz. ki tudja...
Posted 2004. April 18. - 16:18

en eddig semmit sem buktam el hall istennek!
kop-kop.
volt, hoyg sz@rt kaptam mert bevalasztottam de az az en hiban volt.
az izgulas ismert! ;-)
TiNi: maradjunk annyiban, hoyg szertem nincs olyan telo a pioacon ami titan nitrid bevonatot kapott volna a becsuszojara.
ha nagyon fenyes arany szinu a kulseje akkor az az.
es akkor acel a becsuszo.
kop-kop.
volt, hoyg sz@rt kaptam mert bevalasztottam de az az en hiban volt.
az izgulas ismert! ;-)
TiNi: maradjunk annyiban, hoyg szertem nincs olyan telo a pioacon ami titan nitrid bevonatot kapott volna a becsuszojara.
ha nagyon fenyes arany szinu a kulseje akkor az az.
es akkor acel a becsuszo.
Posted 2004. April 18. - 16:17

srác bemegy a W.U.-ba.
-jéé, jött pénz a számlámra? dejo:)
-személyit kérnék! (odaadja az eredetit)
-köszönöm, itt a pénz, de miért is kapja?
-egy rokonom tartozott nekem HUN-bol ennyivel.
-igy már értem, viszlát
-viszlát
én nem tudom hogy megy ez, de valahogy így képzelem el. ebben hol tudna lebukni? bizonyítsák rá, hogy cserébe vázat ad... úgy hiszem erröl nemsok IRÁSOS(nem számitogépben) bizonyíték lenne.
és ilyen mindenhol van, max van egy két mázlista(pl Bomb) aki még nem futott beléjük.
a morál olyan tényleg kint. nem lop, nem hazudik. de egy kettö van, és ezek pont a sok ember átverésével foglalkoznak.. kis pista(little stephan?) ott angliában ettöl még mindig becsületes marad... de pont NEM öt látjuk mi, hanem azt a 3 szemétláda tolvajt, aki ezt csinálja... :-\
én maradok az utazásnál ha kell valami azthiszem.
-jéé, jött pénz a számlámra? dejo:)
-személyit kérnék! (odaadja az eredetit)
-köszönöm, itt a pénz, de miért is kapja?
-egy rokonom tartozott nekem HUN-bol ennyivel.
-igy már értem, viszlát
-viszlát
én nem tudom hogy megy ez, de valahogy így képzelem el. ebben hol tudna lebukni? bizonyítsák rá, hogy cserébe vázat ad... úgy hiszem erröl nemsok IRÁSOS(nem számitogépben) bizonyíték lenne.
és ilyen mindenhol van, max van egy két mázlista(pl Bomb) aki még nem futott beléjük.
a morál olyan tényleg kint. nem lop, nem hazudik. de egy kettö van, és ezek pont a sok ember átverésével foglalkoznak.. kis pista(little stephan?) ott angliában ettöl még mindig becsületes marad... de pont NEM öt látjuk mi, hanem azt a 3 szemétláda tolvajt, aki ezt csinálja... :-\
én maradok az utazásnál ha kell valami azthiszem.
Posted 2004. April 18. - 16:02

egyébként szerintem bomb örülj, hogy eddig ilyen mázlid volt, ha egyszer te is pórul járnál, rögtön másképp gondolkodnál...
én is azt az elvet vallom sajnos, hogy nem szabad vakon bízni az emberekben, sokan ûzik hivatásosan az átveréses seftelést Mo-on is...
én is azt az elvet vallom sajnos, hogy nem szabad vakon bízni az emberekben, sokan ûzik hivatásosan az átveréses seftelést Mo-on is...
Posted 2004. April 18. - 15:59

Funds have been paid to receiver.
ezt értem. a pénzösszeg ki lett fizetve a kedvezményezettnek. ez azt jelenti, hogy fel is vette? és akkor vége? és a pinkbike-on mit írnak, hogy az egész egy nagy átverés, vagy csak azt hogy óvatosan ezzel a securebuyonline-nal? gondolom inkább az elõbbi..
ezt értem. a pénzösszeg ki lett fizetve a kedvezményezettnek. ez azt jelenti, hogy fel is vette? és akkor vége? és a pinkbike-on mit írnak, hogy az egész egy nagy átverés, vagy csak azt hogy óvatosan ezzel a securebuyonline-nal? gondolom inkább az elõbbi..
Posted 2004. April 18. - 15:43

Azóta is adok-veszek cuccokat csak kicsit jobban izgulok közben 
És az igaz, hogy NEM ez az általános csak ilyen is van.
GyR !
Nézd meg online (www.westernunion.com , order status) hogy felvette-e a pénzt. Ha igen akkor ennyi volt, ha nem akkor próbálj kérni rá egy "refund"'-ot, de valószínüleg csak átutalás ideje + 30 nap múlva adják vissza, addig bármikor felvehetik a pénzt.

És az igaz, hogy NEM ez az általános csak ilyen is van.
GyR !
Nézd meg online (www.westernunion.com , order status) hogy felvette-e a pénzt. Ha igen akkor ennyi volt, ha nem akkor próbálj kérni rá egy "refund"'-ot, de valószínüleg csak átutalás ideje + 30 nap múlva adják vissza, addig bármikor felvehetik a pénzt.
Posted 2004. April 18. - 15:43

akkor én a bizalmon buktam egy kisebb vagyont?
vagy lehet, hogy ez inkább a tudatlanság.
na ebbe nem megyek bele.
iljicS: és mit tettél vagy teszel? lemondtál a geminirõl, várod, vagy tettél valami lépést?
vagy lehet, hogy ez inkább a tudatlanság.
na ebbe nem megyek bele.
iljicS: és mit tettél vagy teszel? lemondtál a geminirõl, várod, vagy tettél valami lépést?
Posted 2004. April 18. - 15:41

jó de azért tekinti már bukónak a dolgot, mert a pinbike-on is kiirták, hogy ez a cég kamu, átb@sznak...
azért lehet hogy ezek után már én sem lennék olyan bizakodó, hogy valaha is látni fogom azt a bringát...
azért lehet hogy ezek után már én sem lennék olyan bizakodó, hogy valaha is látni fogom azt a bringát...
Posted 2004. April 18. - 15:35

OK.
en mindig megkaptam amit vasaroltam , es senkit sem varja amit megrendelt.
es vannak emberek akik rakerdeznek hogy a hamis szemelyi az mi?????
nem mindenki ugy gondolkozik ahogy Te /ott nem rad gondolol iljics / es ezt csak akkor tudod ha elsz kozottuk egy darabig. roviden mentalitas.
sot pelda en koltozkodeskor egy sony taviranyitot veletlenul hazahoztam.
a video pedig el lett adva az E-bay-on, a tulaj sosem kerte , annak ellenere en elkuldtem.
szal a bizalom mint fogalom , az embernek magaeva kell tenni.
en mindig megkaptam amit vasaroltam , es senkit sem varja amit megrendelt.
es vannak emberek akik rakerdeznek hogy a hamis szemelyi az mi?????
nem mindenki ugy gondolkozik ahogy Te /ott nem rad gondolol iljics / es ezt csak akkor tudod ha elsz kozottuk egy darabig. roviden mentalitas.
sot pelda en koltozkodeskor egy sony taviranyitot veletlenul hazahoztam.
a video pedig el lett adva az E-bay-on, a tulaj sosem kerte , annak ellenere en elkuldtem.
szal a bizalom mint fogalom , az embernek magaeva kell tenni.
Posted 2004. April 18. - 15:35

de elég fura benne a csavar. de mostmár gondolom nincs is mit tenni. én az otp banktól küldtem, de nem hiszem, hogy azok tudnának még valamit így utólag..áh ez hülyeség. és nem is váz volt, hanem komplett..na nem ásom el jobban magamat inkább