Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
McLaren altat, eljátszották már párszor. A valós erõviszonyok amúgy is majd a 3-4. verseny után látszanak csak.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Letöltöttem egy nagyon komoly F1-es táblázatot a NSO-ról, de lapvédett és jelszót kér :o Eddig maradi voltam és papír alapú táblázatom volt, lehet, hogy ezek után is marad :)

Megvolt az 1. két szabadedzés, úgy néz ki a Mclaren megjavult (bár a megbízhatóság a versenyen derül ki). A HRT mellett a Virgin-nek is baja lehet a 107%-os szabállyal...

Nem F1, de ez a BTCC mezõny elég színesnek tûnik (ha jól számoltam 10 márka 12 féle autója szerepel a listán):
BTCC :: Dunlop MSA British Touring Car Championship

Nem tud valaki linket, ahol akár pár nap késéssel is de megtekinthetõk lennének a versenyek?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Moss lett a kedvenc versenyzõm :D

F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Moss: Schumacher összes bajnoki címe csak szerencse

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ezek szerint nem olvastam el a kiírást, ja és akkor hurrá :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
blueshark, a kiírás úgy hangzott, hogy a legtöbb pontot gyûjtõ kap egy Niki Lauda - A megégett ember és társai címû könyvet :)

Vagy legyen úgy, mint a Death Race-ben...aki 5-ször nyer..? :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

miert maradna el? Oktoberben lesz...

masreszt meg

Nem is a szökõárra gondoltam, hanem az atomkatasztrófára. Az meg még nem lefutott ügy, bár remélem, nem lesz gáz, persze elsõsorban nem a F1 miatt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Blueshark, a Lauda könyvet nem felejtettem el, majd remélhetõleg lesz maraton, amire mindketten megyünk és akkor elviszem.

Mirõl beszélsz Gabe? Egyébként idén nem maratonozok. :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miert maradna el? Oktoberben lesz...

masreszt meg

Suzuka circuit is not affected by tsunami nor earthquake this time. Not at all. Western Japan is not affected, except some fishery industry, but even then, the damage is limited mainly to fishes and shellfishes and oysters that are vulnerable to just bit of violent tidal changes such as typhoon. Even in Tokyo, there was indeed a big shake, but properties, buildings, transportations etc suffered almost no damage at all. East Japan are suffering from lack of electricity but we can manage.

About possibility of tsunami hitting Suzuka circuit, well, no way. Sure, earthquakes can happen virtually anywhere in Japan archepalago, not only at ocean but also inland , so yes earthquake is indeed sth to worry about no matter where, and there is indeed a trench (where two or more continental plates meet, like the one that caused this time's disaster in northeast Japan) that can cause similar big earthquake therefore tsunami off coast, but Suzuka is located inside a closed gulf, circuit is 5 km from sea and rather high altitude, and there is no trench whatsoever inside the gulf. In order for tsunami to reach Suzuka circuit, it would take more than just an unprecedented scale of earthquake and tsunami. You would need sth earth scale such as meteor hit.

Yes many people incl me personally are not in the mood for any entertainment incl F1 right now, but no one hopes F1 or whatever activities abstained or cancelled. Victims as well, they badly want help and aid but nothing else. In order for normal people to be able to provide help, they have to have normal life.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
A Japán Nagydíj remélhetõleg nem marad el.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
sztem az ausztrál nagydíjat meg az árvíz mossa el :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Blueshark, a Lauda könyvet nem felejtettem el, majd remélhetõleg lesz maraton, amire mindketten megyünk és akkor elviszem.

Azt sejtettem, hogy a tv-vel van gebasz, mert a régi 35 centisen látszik a széle a képnek, csak ott meg nem látom a drága Neuner mit lõ olyan kicsi a kép :)

Kit vártok a nagy 4-5 után meglepetés csapatnak? A szaksajtó a Toro Rosso-t és a Williams-et emlegeti, bár most a Sauber-nél is több pénz van, mint szokott.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

16:9-es tv-nk van, de pl az eurosportot élmény vele nézni. Focimeccsek eredményjelzõje, vagy biatlonnál a lövészet táblája lelóg és hiába húzom össze a képet, akkor sem látszik :D

Hogy F1-nél maradjunk, igény esetén idén is indítom a tippjátékot.

A Eurosport mar ezer eve 16:9 ben ad, valami el van allitva a tv-n es vagy a set-top box-on...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

mindenképp, legalább valamiben elsõ voltam :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

szerintem is. mindenki aki monikasot meg gyoziket meg valovilagot meg egyeb hulladek fost nez az egy nagyon alacsony intelligencia szinten van.

amugy nem ertem miert egybol rohadek ujmilliomos mindenki akinek 16:9es tvje van. Ezt lehet kapni ma. Szal akinek eddig nem volt tv-je, vagy bedoglott a regi, vagy akart egy ujat a masik szobaba [vagy ezer mas ok lehet] annak mind 16:9 van. Es egyre tobb lesz.

de tenyleg Martin Brundle-t mindenkinek.

a mónika show és egyebek nézõi színvonalában egyezik a véleményünk.

Nem, nem milliomos az, akinek 16:9-es tv-je van, nem olyan nagy szám ez ma már.(ezért nem értem, mi ez az arisztokratikus marhaság az rtl-rõl) Mint ahogyan az sem mónika show nézõ, akinek 4:3-as tv-je van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ahogy az RTL klubot sem kötelezõ nézni.Akkor sokunk a Mónika show nézõinek színvonalán van. Szerinted.

szerintem is. mindenki aki monikasot meg gyoziket meg valovilagot meg egyeb hulladek fost nez az egy nagyon alacsony intelligencia szinten van.

amugy nem ertem miert egybol rohadek ujmilliomos mindenki akinek 16:9es tvje van. Ezt lehet kapni ma. Szal akinek eddig nem volt tv-je, vagy bedoglott a regi, vagy akart egy ujat a masik szobaba [vagy ezer mas ok lehet] annak mind 16:9 van. Es egyre tobb lesz.

de tenyleg Martin Brundle-t mindenkinek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

16:9-es tv-nk van, de pl az eurosportot élmény vele nézni. Focimeccsek eredményjelzõje, vagy biatlonnál a lövészet táblája lelóg és hiába húzom össze a képet, akkor sem látszik :D

Mer a Mónyika show szintjén sugároznak õk is.:)

Én szeretném újra a tippjátékot. Jó móka volt. Máshol úgysem "fogadok" semmire.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Nem kötelezõ igényesnek lenni.......................ahol a szivonalat tartalomban és minõségben is a Monikasó nézöihez igazitják.

Ahogy az RTL klubot sem kötelezõ nézni.Akkor sokunk a Mónika show nézõinek színvonalán van. Szerinted.
Te meg így jártál. Vettél egy hûde tv-t, de mire alkalmazkodnak a te hûde igényességedhez a magyar adók, addigra vehetsz megint újat, mert kitalálnak megint valamit, ami miatt a jelenlegi "igénytelen" lesz.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 558 hozzászólás
Nem kötelezõ igényesnek lenni...a probléma az,hogy a legnézettebb magyar szolgáltató/Retyóklub/,lecövekelt a technikai õskorban...persze számomra ez sem lenne baj,mert felõlem a Valóvilágtól a Barátokköztön keresztül megannyi szinvonalas mûsoruk felõlem akár fekete fehérben is mehet,de mivel az idén még a F1-et a Retyó adja/csupán az zavar/hogy nincs választási lehetõségem,mert sajnos nálunk az egyik legnézettebb sportmûsor nem a sportcsatornákon megy,hanem egy gagyi bulvártévén,ahol a szivonalat tartalomban és minõségben is a Monikasó nézöihez igazitják.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nekem meg saját f1 pályám lesz vazze! Ne hogy már vacak fullhádé tévén kelljen néznem a futamot, hanem élõben. Rabszolgák meg köröznek a pályán. Gyúrunk vazze?