Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Massa a hungaroringi baleseténél szerintem végleg eldobta a biciklit, azóta nem a régi.
Van aki szárnyra kap, hogy túlélte, na õ nem az a típus sajnos.

Egyébként én sem vagyok Hamilton fan.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem vagyok egy túlzott Hamilton fan, de ha ilyenekért büntetnek, akkor ne is várjanak elõzéseket. A Maldonado-féle volt a neccesebb, a Massa féle szerintem egy vicc (mármint a bûntetés). Massa meg reklamál utólag, hogy komolyabb büntetést...lehet, hogy a versenyzésre (nah jó, inkább középmezõnyben kullogás) kellene koncentrálni, szánalmas amit teljesít. Az meg, hogy így reagál Hamilton...hányan reagáltunk volna mosolyogva, hogy köszönöm a jogtalan büntetést. Én is meg mondtam volna a frankót, még ha késõbb következményei is lesznek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
WTCC-ben vagy Nascar-ban mindennapos, hogy egymáson fordulnak el, pedig egyik sem dodzsem hanem autóverseny ugyebár. :) F1-ben túl sérülékenyek az autók azért óvatosabbak. Kiváltképp mióta az elsõ szárny szélesebb mint a nyomtáv, azóta lehetetlen velük "verekedni".

Egyébként Hamilton volt belsõ íven és az autójának több mint a fele Massa mellett volt már, ergó nem lett volna szabad ráhúznia Massának. Saját szabályaiknak mondtak ellent amikor megbüntették Hamiltont.

És tényleg vicces az a nyafogás ami akkor megy, ha valaki kõkeményen odateszi a vasat.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem egészen. a dodzsem az ilyen. autóversenyben nem megyünk neki a másiknak.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Ilyen az autóverseny. Végre egy pilóta aki nem puhapöcs. :D

Vettel meg õstehetség, aki ráadásul most már el is hiszi, hogy gyõztes. E mellé van egy brutál gyors vasa is. Nyugodtan elkönyvelhetjük neki 2011-et is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
"Sokkal gyorsabb voltam Massánál" - jelentette ki Hamilton. "Behúzódtam a belsõ ívre, de a fickó nagyon hamar befordult, és nekem kormányozta az autóját. Ezért megpróbáltam a rázókõre menekülni, hogy elkerüljem az ütközést, ott akadtunk össze."

"Erre szokás szerint engem büntetnek meg. Az idõmérõn is õ tartott fel, mégis én kaptam büntetést. Most, amikor nekem jött, szintén."

"Bebújtam Maldonado mellé, és a visszajátszásból is látni lehet, hogy legalább egy autóhosszal korábban fordult be a kelleténél, mert meg akart akadályozni az elõzésben, de nekem ütközött" - mondta. "Ez nevetséges. Ezek a versenyzõk totálisan, rohadtul nevetségesek. Egyszerûen hülyék."

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Na, ahogy vártam, a kölyök megint gyõzött, és hátrébb volt elég sok csetepaté. Hamilton meg elmehet a.... -ba. Lehülyézett mindenkit, és jön a jól bevált szöveggel, hogy persze, mert fekete vagyok? Bazz, én visszakérdeznék, hogy mert fekete, ezért bárkinek nekimehet, és szidalmazhat? Igen, az ilyen viselkedések szülik az "elõítéleteket".
http://www.f1hirek.h...maldonadot.html
Na de a verseny teteszett, bár a piros zászló utáni újra rajtnak nem volt sok értelme. Ha nem Monacoban lett volna a futam, szerintem leintik a versenyt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
volt itt minden, de legalább nem volt unalmas
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ehhh... Button vagy Alonso elsõ helyét szívesebben látnám, mint megint Vettel..
11:38:11 IM 2012

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Vettel, Webber, Button.

Az igaz, hogy elõzni nem lehet ezen a pályán, de Monacoban mindig történik valami. Vettel gyõzelmében bízom, talán el tud jól jönni, bár a rajtjai nem mindig a legjobbak. Webber és Button dobogós helyezésében már kevésbé,hátrébb lehetnek csetepaték. De jobb ötletem nincs a 2-3 helyre.
Tavaly sem azok végeztek az élen, akik onnan rajtoltak. Na majd meglásssuk.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ezen a pályán nem is lehet igazán elõzni, szerintem is marad az idõmérõ sorrend Vettel, Button, Webber

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem is marad a rajt sorrend a célban is.
Azaz a versenytipp: 1. Vettel, 2. Button, 3. Webber
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Versenytipp: 1. Vettel, 2. Button, 3. Webber

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nekem úgy tûnt, mintha Perez bal hátsó gumija defektet kapott volna, az elsõ ütközés elõtt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
edzéstipp 1. Vettel, 2. Alonso, 3. Webber

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Edzéstipp: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Hamilton

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
1 Hamilton 2.Wettel 3.Webber
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Monaco idõmérõ tipp: Vettel, Alonso, Hamilton

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ráadásul most állítólag kémkednek is :) Valahogy nem lepne meg.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Most olvasom, hogy a Ferrari reklamál a Pirellinél, hogy nem jók a gumik.. :) miután felrakták a kemény keveréket körönként 3 másodpercet kaptak az elejétõl, a végén meg Alonsot is lekörözték. Mintha a Pirelli tehetne róla, hogy a Ferrarin szar a kemény keverék :D A McLaren vagy a Redbull érdekes módon jól ment keményen is, sõt a többiek is. Mindenbe belekapaszkodik már a Ferrari, de lehet a saját házuk táján kellene elõször szétnézni mi nem mûködik.
11:38:11 IM 2012