tipp: Vettel, Alonso, Webber
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2011. June 11. - 18:16

Posted 2011. June 11. - 13:05

Tipp:
Vettel , Hamilton, Alonso
Idõmérõre mindig nehezebb tippelni, mert a szabadedzésekbõl nem sok realizálódik az idõmérõre.
Vettel , Hamilton, Alonso
Idõmérõre mindig nehezebb tippelni, mert a szabadedzésekbõl nem sok realizálódik az idõmérõre.
Posted 2011. June 11. - 09:01

Ez tûnik az eddigi legmegtippelhetetlenebb (de szép szó) edzésnek. De marad a szokásos 3:
1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Webber
1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Webber
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. June 10. - 11:22

Immár hivatalos, hogy elmarad a Bahreini Nagydíj

Az elõzõ elméletem miszerint Webber ülhet Massa helyére a Ferrariba szertefoszlani látszik, Webber azt nyilatkozta hogy 2012ben is szivesen maradna a Reb Bullnál.

Az elõzõ elméletem miszerint Webber ülhet Massa helyére a Ferrariba szertefoszlani látszik, Webber azt nyilatkozta hogy 2012ben is szivesen maradna a Reb Bullnál.
11:38:11 IM 2012
Posted 2011. June 09. - 13:04

pedig lehet nagyobb nézettséget hozna

Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. June 09. - 12:54

Csak engem zavar, hogy egy fostalicska harry potter miatt nem lehet élõben nézni a Montreali edzést (ehelyett 22:40-tõl..)? De legalább adnák le élõben a Sport Klubon, de még erre sem képesek.
Posted 2011. June 06. - 13:29

Biztos hogy ez is benne volt, igen. Vizsgadrukkban volt.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. June 06. - 13:00

nagy volt rajta a nyomás bizonyítani akart, ami sikerült is az elsõ futamon
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2011. June 06. - 11:29

Viszont okos, szimpatikus gyerek, most biztosan tanult egy nagyot. Ez a profivá válás útja. Hajrá!
Posted 2011. June 06. - 10:55

Jól ment az elsõ futamon. Viszont a 2-on....nem is értem a kommentátort. Tökéletesen egyértelmû volt, hogy õ a hibás. Jó lett volna, ha simán átcsúszik a mezõny elõtt, így 7-8. helyre visszajöhetett volna, onnan meg esõben sima a dobogó.
Posted 2011. June 06. - 10:53

Posted 2011. May 31. - 11:12

szerintem Massanak nem sok van mar a Ferrarinal. Ha Rosberg megy valahova, akkor ot levaltani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 31. - 11:05

"Nem hiszem el, hogy lehet ilyen forróság ebben a kocsiban. Megég a seggem!"
MUhaha!
Kimi aranyköpéseivel hódít a NASCAR-ban - Forma-1
MUhaha!

Kimi aranyköpéseivel hódít a NASCAR-ban - Forma-1
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. May 31. - 08:36

Webber szerintem szívesen marad a RB-nál, elsõ számú pilóta csak egy középcsapatban lehetne., persze kérdés, a csapat mit szeretne. Szerintem ha idén nem hátráltatja Vettelt, és aránylag jól szerepel, akkor magtartják.
A Ferrari is megtartja Massát, õk szeretik, ha az elsõ és a második pilóta között tetemes a tudásbeli különbség, és Massa nagyon jó vízhordó. Ha Massa mégis megy, akkor kb arra számíthat, mint a korábbi Ferraris honfitársa, vagyis egy gyenge csapatba mehet max.
Rosberget talán leigazolná egyik élcsapat, ha lenne üresedés, és õ is szívesen ülne egy jobb autóba. Emelte az értékét, hogy egy hétszeres bajnokot gyõz le minden futamon, egyforma autóval. Bár ez a hétszeres bajnok, már csak egy fogatlan oroszlán, vagy Rosberg egy zseni.
A Ferrari is megtartja Massát, õk szeretik, ha az elsõ és a második pilóta között tetemes a tudásbeli különbség, és Massa nagyon jó vízhordó. Ha Massa mégis megy, akkor kb arra számíthat, mint a korábbi Ferraris honfitársa, vagyis egy gyenge csapatba mehet max.
Rosberget talán leigazolná egyik élcsapat, ha lenne üresedés, és õ is szívesen ülne egy jobb autóba. Emelte az értékét, hogy egy hétszeres bajnokot gyõz le minden futamon, egyforma autóval. Bár ez a hétszeres bajnok, már csak egy fogatlan oroszlán, vagy Rosberg egy zseni.

Posted 2011. May 31. - 08:03

Az nem fog jót tenni, ha mindig az elõzõ versenyzõt büntetik, mert onnantól kezdve csökkenni fog az akció a pilóták sem kockáztatnak a büntetés bárdjával a nyakukon. Hamiltonnak meg nemcsoda hogy elmentek otthonról ilyen peches edzés után még hátrébbsorolják, végig a verseny alatt utazott valaki mögött, mindezt úgy hogy a rádiózásból tudta hogy minden Vettel keze alá játszik és õ a vb2.. hacsak valami mûszaki hiba miatt nem nulláz Vettel gyorsan hamar el fog dõlni ez az év.
Szerintetek mi lesz jövõre az átigazolásokkor?
Webber: Red Bull - Ferrarihoz
Massa: Ferrari - ?
Rosberg Mercedes - Red Bull
A Mercedes szerintem valami fiatal tehetséget fog felvenni nem egy lassan kiöregedõ Massát.
Szerintetek mi lesz jövõre az átigazolásokkor?
Webber: Red Bull - Ferrarihoz
Massa: Ferrari - ?
Rosberg Mercedes - Red Bull
A Mercedes szerintem valami fiatal tehetséget fog felvenni nem egy lassan kiöregedõ Massát.
11:38:11 IM 2012
Posted 2011. May 30. - 23:36

Annyira nagy nem lehetett a büntetés, ha Hamilton az ütközés és büntetés ellenére nyerni tudott Kínában 2008-ban.

Posted 2011. May 30. - 23:20

és az melyik kínai nagydíjon volt mikor massa a fûrõl berallizva oldalról megtorpedózta hamiltont, és azért is az angolt büntették meg? 
(én a 2008-asra emlékszem, de nem találok róla hírt)

(én a 2008-asra emlékszem, de nem találok róla hírt)
Posted 2011. May 30. - 23:08

Ha ezt egy szokásos pályán teszi Hamilton, akkor valszeg nem is büntetik meg. De Monacoban másképp kell versenyezni. Itt nincs hely helyet hagyni a másiknak. Ha Massa abban a kanyarban helyet hagy, akkor egyszerûen nem bírt volna befordulni. És nézzük már meg, hány korrekt elõzést hajtottak végre abban a kanyarban? Nem sokat, pedig sok lassabb autó tartott már itt fel gyorsabbakat.
De aki gondolkodik, az nem itt és nem így elõz. A büntetést lehet vitatni, de nem is értem, mit gondolt Hamilton, amikor neki ment Massának. Ott még lekörözést sem lehet végrehajtani, nem hogy elõzést.
Alonso is megcsinálhatta volna ezt Vettellel, de neki több esze volt (végre). Hamilton vinnyoghat, de érdekes, vele mindig történik valami. Na persze, pikkelnek rá...
Ettõl persze még nagy versenyzõ, és egy érdekes színfolt Hamilton. És azt sem vitatom, hogy amikor elmennek neki otthonról, akkor produkál látványos dolgokat. Csak ebben benne van, hogy balul sülhet el. És ha így történik, akkor nem kéne hisztiznie, hanem elismerni, hogy most nem jött össze.
A cél nem szentesíti az eszközt.
Montoya volt még hasonló mentalitású, és kaliberû.
De aki gondolkodik, az nem itt és nem így elõz. A büntetést lehet vitatni, de nem is értem, mit gondolt Hamilton, amikor neki ment Massának. Ott még lekörözést sem lehet végrehajtani, nem hogy elõzést.
Alonso is megcsinálhatta volna ezt Vettellel, de neki több esze volt (végre). Hamilton vinnyoghat, de érdekes, vele mindig történik valami. Na persze, pikkelnek rá...
Ettõl persze még nagy versenyzõ, és egy érdekes színfolt Hamilton. És azt sem vitatom, hogy amikor elmennek neki otthonról, akkor produkál látványos dolgokat. Csak ebben benne van, hogy balul sülhet el. És ha így történik, akkor nem kéne hisztiznie, hanem elismerni, hogy most nem jött össze.
A cél nem szentesíti az eszközt.
Montoya volt még hasonló mentalitású, és kaliberû.
Posted 2011. May 30. - 20:17

Kobayashi és Hamilton olyan mint Gary McCoy volt a Moto Gp-ben. Ahogy a kanyarokban csúsztatott...miatta volt érdemes nézni a versenyeket. Amióta kiszállt ha 2-3 versenyt láttam.
Posted 2011. May 30. - 15:46

Hát Hami hihetetlenül peches volt végig. Szerintem sem kellene ennyit picsogni ellene.
Amikor betette Massa mellé a löwes-ben, az talán kicsit necces volt, mert ott, ha belülre megy, akkor az autó forduló köre miatt nem tud bekanyarodni, pláne, ha a másik védekezik is. Az alagútban meg Massának nem lett volna muszáj falnak menni, de mivel alapból béna, ezért padlógázon küldte a retkes íven.
A Mákdaráló meg egyrészt összevissza cikázott elõtte a célegyenesben (tehát nem mondhatja, hogy nem látta), másrészt, ahogy Hamilton is mondta, jóval elõbb kezdte meg a bekanyarodást, mint az ideális ív, tehát ráhúzta direkt.
Másik oldalról viszont Lewis elgondolkodhatna a higgadtságról néha, fõleg, ha nyilatkozik, mert ez ilyen fazonokat szeretik a tanárok is szivatni a suliban.
Nem vagyok Hamilton fan, de csípem. Sokkal jobb, ha õ is a pályán van, õ legalább mer és tud elõzni, õ nagyon kell az f1-be. Sokkal szórakoztatóbb, mint pl Rosberg, aki ügyes...biztos, de valahogy nincs benne az a plusz, mint Hamiltonban, vagy Kobajashi-ban
Amikor betette Massa mellé a löwes-ben, az talán kicsit necces volt, mert ott, ha belülre megy, akkor az autó forduló köre miatt nem tud bekanyarodni, pláne, ha a másik védekezik is. Az alagútban meg Massának nem lett volna muszáj falnak menni, de mivel alapból béna, ezért padlógázon küldte a retkes íven.
A Mákdaráló meg egyrészt összevissza cikázott elõtte a célegyenesben (tehát nem mondhatja, hogy nem látta), másrészt, ahogy Hamilton is mondta, jóval elõbb kezdte meg a bekanyarodást, mint az ideális ív, tehát ráhúzta direkt.
Másik oldalról viszont Lewis elgondolkodhatna a higgadtságról néha, fõleg, ha nyilatkozik, mert ez ilyen fazonokat szeretik a tanárok is szivatni a suliban.
Nem vagyok Hamilton fan, de csípem. Sokkal jobb, ha õ is a pályán van, õ legalább mer és tud elõzni, õ nagyon kell az f1-be. Sokkal szórakoztatóbb, mint pl Rosberg, aki ügyes...biztos, de valahogy nincs benne az a plusz, mint Hamiltonban, vagy Kobajashi-ban