Na ez végre verseny volt! Közben lefektettem a gyereket, mesét olvastam neki, f1 futam közben úgysem volt még ilyen.

Ahogy gondoltam, Webbert jól ment, és valaki ki is lökte. Schuminak szurkoltam a dobogóért, nem tudom mit szedett be a szünet alatt, de most olyan volt mint régen.
Hamilton megint hozta a formáját. Massának igaz volt egy bénázása, de az a célbaérkezés az szép volt tõle. Vettel okosan ment, de a vége nem jött össze. Ha nem csúszik ki, akkor valószínûleg a célegyenesben csinálja meg Button azt, amit Massa tett meg.
Buttonnal szerintem semmi nem lesz, mert a Mclaren nem fogja szorgalmazni a büntetést, Alonsoval meg nem volt büntetni való. És elsõ helyezettet utólag nem nagyon szoktak úgy büntetni, hogy az pozícióba kerüljön. Max kap egy pénzbüntetést.
Heidfeld okozta takarítás katasztrofális volt. Bazz, nem hiszem el, hogy 1,5 perc alatt nem tudják eltakarítani a törmeléket. Amit nem lábbal kellett volna rugdosni, hanem egy széles partvissal lehúzni pillanatok alatt. És azt a káoszt a takarítók részérõl, ami akkor volt, amikor megérkeztek az autók, az kész kabaré volt, nem rajtuk múlott, hogy nem sérült meg senki.
Elõbb is elengedhették volna a versenyt, ez abból is látszik, hogy nem sokat mentek esõgumikon.