Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ahhoz képest, hogy a Mclarennél rend és fegyelem van, Raikönnen elég jól el volt, a lumpen életmódjával. :) Ahol viszont nem érezte jól magát, az a Ferrari volt.

Raikönnen nem jön már vissza a F1-be, és ha jót akar magának, akkor tényleg nem is fog. Ezek a nagy visszatérések nem szoktak jól elsülni. Pl. Schumi, Prost.
Ennyi év kihagyás kb annyi, mintha most kerülne be elõször a F1-be.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

szerintem sem, Raikonnen nem vállalná be a 2 számú pilóta szerepét Vettel mellett

a vezetoseg nem is biztos, hogy masodik szamu pilotat akarna - hanem hogy beszeljenek a csapatrol. persze horner es newey ezt mashogy gondolja. szvsz nem zorog a haraszt, ha nem fujja a szel, de lehet ez mind csak hirveres:

http://www.f1hirek.h...lnal-marad.html

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

mar ket eve mondjak hogy Webber helyett Raikonnen. szerintem nem fog megtortenni.

szerintem sem, Raikonnen nem vállalná be a 2 számú pilóta szerepét Vettel mellett
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mar ket eve mondjak hogy Webber helyett Raikonnen. szerintem nem fog megtortenni.

az szerintem meg a rally miatt volt, ez most ujabb pletyka.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Talán Massa helyét megkaphatná, de sokkal valószínûbb Heidfeld helye a Renaultnál, ha Kubica nem tér vissza. "Lejjebb" szerintem nem szerzõdne.
11:38:11 IM 2012

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kíváncsi lennék, hogy ha más foglalná el az ülését, akkor milyen csapatnál lenne helye Webbernek (ha nem fejezné be végleg).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Ott utoljára balhé a Prost - Senna páros alatt volt. :)

meg az alonso-hamilton alatt, meg ha nem is akkora :)

webber helyere egyre tobbet rebesgetnek masik embert, most eppen raikkonen van feldobva. ha az eredmenyesseget nezzuk, akkor inkabb egy jo "masodik ember" kellene (webber tokeletes erre, meg ha o tobbre is tartja magat, vagy a nem tul gyors, de okosan versenyzo button). ha meg kicsit erettebbe valik vettel, akkor be lehetne melleje dobni egy meg fiatalabb ifju titant (pl ricciardo). ebben az esetben az a veszely all fenn, hogy vmelyik karrier derekba fog torni. mert lehet tippelgetni, hogy ki a jobb pilota, de az a biztos, hogy jobbnak kell lenni, mint a csapattars.

a redbullnak inkabb hirveres kell... szerintem mindegy nekik, hogy mivel erik el - raikkonen, hamilton ilyen szempontbol nem rossz.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ott utoljára balhé a Prost - Senna páros alatt volt. :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert a McLaren hires arrol hogy naluk csend-rend-fegyelem van. Eleg ranezni Whitmarsh-ra. Vagy Ron Dennisre. nem az a jofej poenkodos cimbi tipusu fonok egyik sem.

meg ahogy Clarkson is mondta a MP4-12C tesztben, hogy ok kiszamoltak hogy jobb autot csinaltak mint a Ferrari 458. erzelem az zero, de papiron jok a szamok :) na ez a tipikus McLaren mentalitas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

meg is teszi :)

Na tessék!:D
Persze kérdés, meddig engedik neki, hogy ilyen maradjon. Amig a Red Bullnál lesz, biztos ilyen marad. Más csapatoknál már nem biztos. Kezdetben a kölyök Hamiltont és Raikönnent is bírtam, de nagyon megváltoztak.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Nekem is úgy tûnik, úgy viselkedik mint bárki (normális) hétköznapi ember. Az az érzésem, hogy ha odamennék hozzá az utcán, hogy hé haver, segítenél betolni a kocsim, talán még azt is megtenné. Remélem ilyen is marad még jó darabig. Az idétlen vigyorgása külön jól áll neki. :D

meg is teszi :)
Vettel betolt egy versenyautt a Red Bull-Ring megnyitjn

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nekem is úgy tûnik, úgy viselkedik mint bárki (normális) hétköznapi ember. Az az érzésem, hogy ha odamennék hozzá az utcán, hogy hé haver, segítenél betolni a kocsim, talán még azt is megtenné. Remélem ilyen is marad még jó darabig. Az idétlen vigyorgása külön jól áll neki. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
run fernando, run :D

F1 - Vide: Fernando Alonso leksi a versenyzi pardt Silverstone-ban

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szerintem az egyik legintelligensebb sofor a mezonyben. baromi gyors is, es egyre tapasztaltabb, evrol evre latvanyosan fejlodik. 2008 ota neki szurkolok (elotte senna, aztan schumacher volt).

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
abszolút normálisnak tûnik, volt itt Szegeden is bemutatózni és egyáltalán nem járt a föld felett 2 méterrel
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja pont akartam irni en is. tok poenos volt meg nem ugy tunt mint aki el van szallva magatol. Hamiltonhoz kepest pl aki csak ott feszengett meg nem birt normalisan beszelni...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
egyáltalán nem követem az f1-et, így lehet, h csak számomra meglepõ, de a top gear-ben több mint szimpatikus volt a vettel. le a kalappal.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy az aerodinamika jelentõs korlátozása és a mechanikai tapadás elõtérbe helyezése pl. elõzésekhez vezetne. No nem a DRS-es lekörözés szerû förmedvényekhez, hanem a kifékezésekhez, legyorsulásokhoz, más ív használatához az elõzés érdekében, stb.

ez biztos igy van, de mondanivalon nem valtoztat, ebben az evben vergodik a ferrari. illetve a nyilatkozatbol kiragadott resznek nem volt ilyesmi mondanivaloja. eleg sok modja lehetne, hogy lehetne tobb elozes - jelenleg a drst en hozzakotnem a kershez, es akkor nagyobb lenne a "boost" - de ez a kijelolt elozesi pont nevetseges.