Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Írta 2013. január 02. - 23:09

Írta 2013. január 01. - 15:42

Azt szerintem senki nem tudja pontosan megmondani hogy a Vettel Alonso Hamilton Raikonnen felallasbol melyik lenne a legjobb azonos korulmenyek kozott. Ez a sport nem arrol szol. Akinek az kell, az nezzen Renault Clio Cup-ot

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2012. december 26. - 21:04

F1: Schumacher jobb volt Sennnl
vettel detto figyel a reszletekre - es szvsz gyakran ezen mulik a vb. ide mar keves az, hogy vki "csak" nagyon tehetseges legyen, ugy lehet gyorsnak lenni, de nem minden esetben eredmenyesnek.
Hamilton pont ilyen. Gyors mint állat, de nem szaraksziki a reszletekkel. Ö azt hiszi, a F 1-ben csak ki kell nyomni a szemét az autonak, es a többi nem rajta mulik.
Írta 2012. december 20. - 15:17

vettel detto figyel a reszletekre - es szvsz gyakran ezen mulik a vb. ide mar keves az, hogy vki "csak" nagyon tehetseges legyen, ugy lehet gyorsnak lenni, de nem minden esetben eredmenyesnek.
Írta 2012. december 06. - 22:06

Írta 2012. december 06. - 14:11

Briatore ugyanakkor azt a provokatív kijelentést tette, hogy "az egyetlen, aki segített a Ferrarinak, (Mark) Webber volt."
ebben sok igazsag van

Írta 2012. december 04. - 17:27

Írta 2012. december 04. - 10:47

Írta 2012. december 04. - 09:59

alonso hasonloan halaszta el anno sumi elol a vbt. ha nincs alonso, sumi meg tobb vbt gyujt, ha nincs vettel, ez igaz alonsora is. tuti most is fog jonni egy uj arc.
Írta 2012. december 03. - 23:42

Alonso meg... Nekem voltak fenntartasaim vele szemben, de azert kedveltem. Ezzel a nagyképüsegevel viszont a regi Schumi baberjaira tör arcosságban, de ha belegondolok, ekkora arca még neki sem volt soha.
Alonso jobb pilota mint Vettel? Hát legyen! Vettel meg háromszoros Vb.

Írta 2012. december 03. - 22:04

Írta 2012. december 03. - 20:31

de én továbbra is tartom, hogy alonso jobb versenyzõ

ja és ecclestone-t is egy vén hülye kurafinak, aki most már tényleg átadhatná valakinek a melót.
Írta 2012. december 03. - 15:38

F1: Luca di Montezemolo tl regnek tartja Bernie Ecclestone-t
F1: Fernando Alonso: Minden idk egyik legjobbja vagyok
megerdemlik egymast, de ugyanakkor szivesen megneznem, hogy mit alakitananak alonsoval, ha a vettel a ferrarinal lenne

Írta 2012. december 01. - 08:57

Írta 2012. december 01. - 00:45

Fellebbezhet a Ferrari a Brazil GP végeredménye ellen - Alonso lehet a bajnok - Száguldó cirkusz blog
hat baze ez a vilag leggerincelenebb dolga lenne...
Azert ez nagyon durva lenne! De ezt szerintem nem meri a F1 fönökség meglépni, mert a német piac nem kicsi.
Írta 2012. november 29. - 14:24

Fellebbezhet a Ferrari a Brazil GP végeredménye ellen - Alonso lehet a bajnok - Száguldó cirkusz blog
hat baze ez a vilag leggerincelenebb dolga lenne... vettel nem csak azert lett vb, masreszt akkor nem ilyen tempoban autozgatott volna az utolso futamon a verseny feleben. a ferrari mar kicsit foglalkozhatna magaval, a sajat problemaival, es nem folyamatosan kereszbetenni masoknak. nagyon ertenek ahhoz, hogy masra haritsak a hibakat, es ehhez alonso remek frontember. ok tokeletesek, es mindig mas a hibas, arrol is csak mas tehet, hogy nem ok nyertek. szanalom... tessek jo csapatot es autot epiteni, es nem nyekeregni. suminak is ki kellett varni a vbt.
F1: Arcok harca - Interlagosi Grbe Tkr
Írta 2012. november 29. - 11:46

Alonso a Benettonnál volt, ahol Vb lett. Volt a Mclarennel, amit nem kell bemutatni. Most a Ferrarinál van. Szegeny Alonso...3 cimet nem lehet csak ugy a jo auto "nyakába varrni".
Jut eszembe, ment a nagy siras rivas a szezon elejen, hogy mindent a gumik döntenek el. Erre lett egy nagyon izgalmas év.
volt a minardinal is

Írta 2012. november 29. - 11:43

hat baze ez a vilag leggerincelenebb dolga lenne... vettel nem csak azert lett vb, masreszt akkor nem ilyen tempoban autozgatott volna az utolso futamon a verseny feleben. a ferrari mar kicsit foglalkozhatna magaval, a sajat problemaival, es nem folyamatosan kereszbetenni masoknak. nagyon ertenek ahhoz, hogy masra haritsak a hibakat, es ehhez alonso remek frontember. ok tokeletesek, es mindig mas a hibas, arrol is csak mas tehet, hogy nem ok nyertek. szanalom... tessek jo csapatot es autot epiteni, es nem nyekeregni. suminak is ki kellett varni a vbt.
Írta 2012. november 27. - 22:15

Jut eszembe, ment a nagy siras rivas a szezon elejen, hogy mindent a gumik döntenek el. Erre lett egy nagyon izgalmas év.
Írta 2012. november 27. - 21:53

ha úgy nézzük a bajnokságot, hogy a csapat és a pilóta egy egységet képvisel, és levesszük azokat a versenyeket, ahol teljesen külsõ befolyás miatt vesztettek pontokat, akkor a Ferrari nyer Alonsoval. ez tény, de mégis fikció.
egyszer remélem látom majd Vettelt egy olyan csapatban, ahol nincs Newey. addig fenntartással kezelem, és csak a harmadik számú pilóta nálam Alonso és Hamilton után.
Fenet teny, ha masok nem rontanak, es a sebessegrol szol minden, nincsenek itt. Az utolso versenyen is, ha nem uti ki egymast a ket vezeto pilota, matematikai eselyuk sem lett volna. Ket pilota kiesese az elrol meg a legfobb vetelytars hibai hoztak helyzetbe. Vettel a rb elott is nyert futamot, es a rb egy kozepcsapat volt amikor odakerult, es ha webberen mulna, lehet most sem lenne mas. Tessek utanacsinalni, alonsonak minden adott, egy pilota nincs, amelyik annyit megengedhet maganak. De nyilvan veletlen fele annyi ido alatt tobbet elerni, nem tudom mit kellene meg szerencsetlennek letenni az asztalra.