Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2010. March 12. - 22:25

Posted 2010. March 12. - 22:05

Ezennel idén is meghirdetem a Bikemag Fórum Forma 1-es tippjátékot!! A lebonyolítási rendszer a tavalyiak szerint: edzés és verseny kezdete elõtt az elsõ 3 helyezettre lehet tippelni (1. hely 3pt, 2. hely 2pt, 3. hely 1 pt), az elsõ tippet fogadom el. Külön számítom az edzések és a versenyek pontjait.
Hogy némi tét is legyen, az év végén összpontszámban (edzések + versenyek) az élen végzõnek felajánlok egy "Jakab József - A megégett ember ér társai" címû könyvet (Niki Laudáról szól, jó pár fekete-fehér képpel, élettörténettel és az összes forma autós eredményével). Valamint ha valaki a Bükk Maraton idõpontjáig (valamikor augusztus eleje) eléri a 75 pontot (a marciig összesen 11*12 pont, azaz 132 pont érthetõ el) fizetek egy sört, colát vagy bambit a Maratonon
Hogy némi tét is legyen, az év végén összpontszámban (edzések + versenyek) az élen végzõnek felajánlok egy "Jakab József - A megégett ember ér társai" címû könyvet (Niki Laudáról szól, jó pár fekete-fehér képpel, élettörténettel és az összes forma autós eredményével). Valamint ha valaki a Bükk Maraton idõpontjáig (valamikor augusztus eleje) eléri a 75 pontot (a marciig összesen 11*12 pont, azaz 132 pont érthetõ el) fizetek egy sört, colát vagy bambit a Maratonon

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. March 12. - 15:47

muta
en meg elemezem a szabadedzes eredmenyeket, majd a holnap reggel lattak alapjan tippelek. tudomanyosan
en meg elemezem a szabadedzes eredmenyeket, majd a holnap reggel lattak alapjan tippelek. tudomanyosan

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 12. - 12:59

Posted 2010. March 10. - 18:25

A 2003as meg a 2008as autó a legszebb.
Az Alonsos cikk végén jót derültem amikor Contador hívta tekerni igyekezett más programot találni
Contador szétlószolná egy perc alatt. Mintahogy Contador is kisodródna egy perc alatt egy F1 járgánnyal.
Az Alonsos cikk végén jót derültem amikor Contador hívta tekerni igyekezett más programot találni

Posted 2010. March 10. - 09:45

La transformación de los últimos Ferrari (olyan szép ez a nyelv
)
http://www.marca.com...1268150701.html
húzni kell a csúszkát e !
T-4 nap jihii!

http://www.marca.com...1268150701.html
húzni kell a csúszkát e !
T-4 nap jihii!

Posted 2010. March 07. - 01:37

szoknia kell meg az autot. szerintem menni fog neki elobb-utobb, egesz jo idoket ment. Es Kenny Block is eleg jol porol...
bar azert en orulnek neki ha igaz lenne a pletyi miszerint Webber lejaro szerzodeset nem ujitjak meg, es helyere a mar amugyis Red Bull szponzoralt Kimi kerulne 2011ben. persze most meg erosen tagadjak a vadakat, de nyilvan Webbert is vedeni kell
bar azert en orulnek neki ha igaz lenne a pletyi miszerint Webber lejaro szerzodeset nem ujitjak meg, es helyere a mar amugyis Red Bull szponzoralt Kimi kerulne 2011ben. persze most meg erosen tagadjak a vadakat, de nyilvan Webbert is vedeni kell
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 06. - 23:23

Kimi, Kimi, nehogy egyszer komolyabb baj legyen. Itt egy újabb perec, Mexico rally 1. nap:
Posted 2010. March 06. - 09:39

Posted 2010. March 05. - 21:53

penteki szabadedzes utan tobbet fogunk tudni
en tippelnek
en tippelnek

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 05. - 21:42

Megfelelõ érdeklõdés esetén idén is indítom a tippjátékot. Mondjuk az elsõ edzés tippje érdekes lesz

Posted 2010. March 05. - 19:41

legalabb lesz egy kis kulon-verseny az uj csapatok kozott. es ilyenek mint toro rosso meg williams meg renault is belehuznak legalabb hogy megkimeljek magukat a blamatol ha esetleg valamelyik uj lenyomna oket. szerintem a lotus egesz jo lehet. Gascoyne meg a pilotak azert eleg rutinosak, plusz az auto is megbizhatobb es versenykepesebbnek tunik mint a virgin. a HRT szerintem kort fog kapni a fel mezonytol az elso par versenyen
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 05. - 19:23

Hát ez de LOL! Azért tökös volt a Mclarenes, ha már elkezdte, nem adta fel.na melyik csapat viccesebb?
A Virgin, Lotus, Hispania között szerintem remek verseny lesz az utolsó helyért. Ezek a csapatok nagy szakadékkal jönnek a többiek után.
Szóval:
Hungaria Racing F1 Team
elsõszámú pilóta: Palik László
alárendelt másodikszámú pilóta: Baumgartner Zsolt
kommunikációs igazgató: Szujó Zoltán
konstruktõr: Rába
motor: Csepeli vasmû
támogatók: magyar adófizetõk
Tovább is van?
Posted 2010. March 04. - 21:06

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 04. - 14:43

Lada F1

ez meg a lista
1 Jenson BUTTON (GBR) VODAFONE McLAREN MERCEDES (GB)
2 Lewis HAMILTON (GBR) VODAFONE McLAREN MERCEDES (GB)
3 Michael SCHUMACHER (D) MERCEDES GP PETRONAS FORMULA ONE TEAM
4 Nico ROSBERG (D) MERCEDES GP PETRONAS FORMULA ONE TEAM
5 Sebastian VETTEL (DEU) RED BULL RACING (AUT)
6 Mark WEBBER (AUS) RED BULL RACING (AUT)
7 Felipe MASSA (BRA) SCUDERIA FERRARI MARLBORO (I)
8 Fernando ALONSO (ESP) SCUDERIA FERRARI MARLBORO (I)
9 Rubens BARRICHELLO (BRA) AT&T WILLIAMS (GB)
10 Nico HÜLKENBERG (D) AT&T WILLIAMS (GB)
11 Robert KUBICA (POL) RENAULT F1 TEAM (FRA)
12 Vitaly PETROV (RUS) RENAULT F1 TEAM (FRA)
14 Adrian SUTIL (D) FORCE INDIA F1 TEAM (IND)
15 Vitantonio LIUZZI (I) FORCE INDIA F1 TEAM (IND)
16 Sébastien BUEMI (CH) SCUDERIA TORO ROSSO (I)
17 Jaime ALGUERSUARI (ESP) SCUDERIA TORO ROSSO (I)
18 Jarno TRULLI (I) LOTUS RACING (MAL)
19 Heikki KOVALAINEN (FIN) LOTUS RACING (MAL)
20 TBA HRT F1 TEAM (ESP)
21 Bruno SENNA (BRA) HRT F1 TEAM (ESP)
22 Pedro DE LA ROSA (ESP) BMW SAUBER F1 TEAM (CH)
23 Kamui KOBAYASHI (J) BMW SAUBER F1 TEAM (CH)
24 Timo GLOCK (DEU) VIRGIN RACING (GB)
25 Luca DI GRASSI (BRA) VIRGIN RACING (GB)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 04. - 12:16

A hírek szerint nem kapnak (Stefan Gp) rajt engedélyt, 12 csapatos lesz a szezon (ha a hispania elkészül).
Posted 2010. March 04. - 00:28

"Az USF1 csapat távozásával egy hely felszabadul a rajtrácson, melyet a szerb ? alakulat, a Stefan Grand Prix foglalhat el, amely több hónapja a partvonal mellett várakozik."
Na ezen ledöbbentem. Bár a Stefan ból jön némi német beütés is.
Stefan Grand Prix is a proposed Serbian Formula One team named after its creator, Zoran Stefanoviæ.
na es ezert
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 03. - 19:26

"Az USF1 csapat távozásával egy hely felszabadul a rajtrácson, melyet a szerb ? alakulat, a Stefan Grand Prix foglalhat el, amely több hónapja a partvonal mellett várakozik."
Posted 2010. March 03. - 02:08

USF1 hivatalosan is game over.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 02. - 22:09

Mondjuk fotómûvet gyárthatná a Rába, ha San Francisco-ban is használják buszokba olyan rossz nem lehet