Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építsd meg az álomgéped!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
789 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
jah és kösz rémhörcsög hogy elmagyaráztad mert kissé hiányosak az ismereteim ilyen téren...de a demo 9 vázat meg mtx felnit azt nem én választottam olvassatok vissza!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát, én szeretnék egy olyan bicót, amivel lehet ugrálni(persze csak okosan egy két magasabb padkáról le meg lépcsõzés)meg el lehet menni vele esõ után közvetlen a tiszapartra csapatni...a mostani montim is erre használom.szóval ilyen kategória van?:D na azért köszi hogy segítetek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
idéntõl demo 7 és demo 8.
eddig 8 és 9 volt.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

ezt nem értem...
na de felhasználási terület:kukoricás:D:D , street , tiszai sarazás
keret ár:200 ropi de ennyi pézem akkor lesz ha majd dolgozok
az MTX felni az milyen?és a demo 9es váz?

A felhasználási területet kissé jobban be kéne határolni, ha street gépet akarsz venni, ne tõlem kérdezd, abban a szakágban nem vagyok kompetens, viszont ha cc/maraton/túra gépet akarnál összerakni akkor támaszkodhatsz a váleményemre...
Sun MTX felni: a Sun DH-ra kifejlesztett könnyû és egyben erõs felnije /A könyû idézõjelben így cc-s szemmel :D /
Demo 9: A Specinek a DH váza volt, neked nem lenne jó mivel asszem 600 körül volt csak a váz /Amúgy nem tudtam hogy már nem gyártják... Mi lett helyette?/
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A probléma magjára szerettem volna rámutatni a példálózásaimmal, mondhattam volna Intense vázat is, vagy akár giant XTC karbonvázat is 30 centi rugóúttal rendelkezõ Super Monsterrel is.
A lényeg hogy street és CC bringát /sõt bármien 2 eltérõ stílust/ nem lehet nagyon egy kalap alatt megvalósítani (mondjuk 4X és street az talán megvalósítható..)

én meg csak az információtartalma miatt mondtam, nem kijavitani akartalak ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

idén már nincs demo9

A probléma magjára szerettem volna rámutatni a példálózásaimmal, mondhattam volna Intense vázat is, vagy akár giant XTC karbonvázat is 30 centi rugóúttal rendelkezõ Super Monsterrel is.
A lényeg hogy street és CC bringát /sõt bármien 2 eltérõ stílust/ nem lehet nagyon egy kalap alatt megvalósítani (mondjuk 4X és street az talán megvalósítható..)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na:

Váz: Intense Uzzi Vpx
Tag: Dhx air
Villa: Rs Totem 2-step
Kormány+Stucni: Truvativ Holzfeller
Fék: Avid Juicy Ultimate
Kerekek: DT swiss Fr 2350- vagy fekete mavic d-max
Meghajtás: Truvativ Holzfeller (az üreges :D)
Markolat: Hervizes vastag szivacsos
Váltás: Sram X0

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
idén már nincs demo9

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ezt nem értem...

ilyet már mástól is hallottam.
hogy akar egy nagyon jó biajt streetre. valószínûleg vesz egy kona kula vázat :D

egyébként te most mi a rossebre akarsz bicajt?
mert eddig grammhuszárkodtál, s olyan cuccokat kerestél, most meg demo 9 meg mtx...

elõször döntsd el milyen bicajozási stílust akarsz, aztán utána kérdezz újra.

tudod mit, nézd meg ezt az oldalt: bike2006.extra.hu és nézd meg, hogy milyen bicajok vannak, amelyik tetszik járj utána pontosan, mire is kell használni és akkor már többet tudunk segíteni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

ezt nem értem...

És ezt mind egy bringával akarod?
Mit nem értesz? kb minden alkatrészed más felhasználásra való, ,,nem egy túl jó" összeállítás:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
camping joe:Feltöltött kép

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Az én álom All Mountain konfigurációm:

Váz: Rocky Mountain Team Scandium fehér/vörös
Tele: Fox 32 Talas X
R.tag: Fox RP23
Kormányszár: Hope 100mm/0° vörös
Kormány: Race Face Deus XC Flat
K.szarv: Speci. C1 Carbon
Markolat: Race Face Lock-On
Kerekek: Syncros All Mountain fehér
Gumik: Nobby Nic 2.25
Üléscsö: Race Face Next Carbon SL
Ülés: Specialized BG Toupé Team 130mm vörös/fekete

XTR komplet (Dual Contr.)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

SID villa DithWich felnivel meg wormdrive külsõvel?? :wtf:
Adj egy felhasználási területet meg egy keretárat és összedobok neked egy épkézláb összeállítást, mert ha igy haladsz, MTX felnid lesz SID villával, Demo 9-es vázzal és tune kulacstartóval...

ezt nem értem...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nekem is volt xt klón grimecám és végülis nem volt vele semmi gond. bár tény, hogy akkor még nem voltam olyan kimûvelt mint most :D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Lcs két-három éve tette fel a Saintjét a gépére/gépeire, és azóta nem kellett hozzányúlnia.

Én is több, mint egy éve nyúzom õket, és semmi bajom velük. Nem a legerõsebbek a piacon, de a 85 kilómhoz, dh versenyzésre (külföldire is) tökéletesen elég, és baromi megbízható.

A négy dugattyús XT hasonlóan jól teljesített/teljesít évek óta.

Bármilyen gépem is lesz a jövõben, tuti, hogy Shimano féket rakok rá, és Sram váltást.

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

és nem mellesleg.. dugattyú :)

Vártam már hogy ki teszi szóvá....

Amúgy szimpizek én egy ideje a Saintal is fene tudja.Azért köszönöm a tanácsokat mindenképpen evidenciában fogom tartani!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a sram fék azért volt hulladék, mert a grimeca csinálta nekik. a shimano lehet, hogy megvette a licencjogokat, de maga csinálta japánban a fékeket. meg is lett az eredménye.
de mivel minden cigány a maga lovát dicséri, és egy grimeca tulajjal állok szemben, ezért vedd ugy hogy nem szóltam. ne adja isten, hogy rossz tapasztalatod legyen vele.
olee: tudod, hogy én is ezt mondtam egy ideig :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem Formula!:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Fékek: Grimeca System 17 (6 hengeres)

és nem mellesleg.. dugattyú :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Hát fene tudja ezt a fék dolgot sokmindenben nem értek egyet de nemakarok vitázni mindenkinek megvan a maga véleménye!Egyet tudok!Van egy Grimeca System 8 am és az minden csak nem dísz!Azért mert nem unalomigismert tömegcikk és nem minden biciklin ilyen van azt nem azt jelenti hogy szar.Ez az én véleményem!A másik pedig én meg olyan verziót tudok hogy a saintnak mindene jó de a fékjére nem érdemes kisadni 35-40 ezret mert nem olyan húúúdeállat a többihez képest!Akkor meg inkább hozzárakok egy kevéskét év van egy 6 hengeres fékem.
Amúgy még egy érdekesség jutott eszembe errõl.
Van a Deore XT 4 dugatyús fék meg a Sram 9.0.
Ha ismereteim nem csalnak mind a kettõ a Grimeca System 8 csak átnevezve.
És mind két cég a Grimecától vette.
Nyilván nem azért hogy nekik is legyen díszük.
Nah mindegy nem szeretnék én veszekedni mindenkinek megvan a tapasztalata fék ügyben nekem a System 8 al semmi bajom és egy Saintra tuti nem cserélném le minden másban lehet de ebben/ennél nem tud többet a saint míg a system 17 azért kicsit többet nyújtana a saintnál viszonyítva a mostani 4 hengeresemhez.
De ez az én véleményem.
Kicsit eltértünk a témától :D