Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építsd meg az álomgéped!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
789 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

...ezen a szinten még mindegy.
Vegyél explorert, ha mégis dönteni kell!

Hajrá és majd szép lassan elindulsz az úton, amin mindannyian egykor.

köszi a biztatást:):)hát akkor explorer el van döntve mindeki azt ajánlotta de a dy-no mite nagyon kopik aszfalton(legalábbis nálam)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Nem értem.... talán így:

Feltöltött kép

nah....

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Nem tudod megnézni a képet???? :confused: wtf ...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tökjó, de miért nincs hozzá jogom? :)

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
No comment... :love1:

Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
...ezen a szinten még mindegy.
Vegyél explorert, ha mégis dönteni kell!

Hajrá és majd szép lassan elindulsz az úton, amin mindannyian egykor.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Camping Joe!
A Silento II nem CC gumi. Trekking/City.
Azzal terepen nem fogsz sokra menni :chin:

nembaj ingyen kaptam az a lényeg:D de majd dy-no mite-ot veszek szerintem vagy explorer-t attól függ melyiket ajánljátok!:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

nem vettem sértésnek mert igazad van:D de én mikor tudok 14 évesen 200-ért bringát venni?:D mert egy deore-alivio szettes mongoose rockadile LTD-be fogtam bele axel telóval...elõször ezt szeretném befejezni mert közbe van nálam 1 országúti is amit szintén csinálni szeretnék...szóval majd szólok nektek ha lesz ennyi pénzem:D

a deore drága, az alivio csúnya rájöttem:D de majd deore-lx lesz nyáron csak mehessek dógozni végre:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Camping Joe!
A Silento II nem CC gumi. Trekking/City.
Azzal terepen nem fogsz sokra menni :chin:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
na megvan az álomgépem ami nektek kb 1 nagy szar de nembaj...végül is a cc-nél kötöttem ki a dirt az nem az én mûfajom...
váz:mongoose rockadile LTD
teló:manitou axel 100 mm
kormánycsapágy:cane creek normál
kormány:fekete alu
stucni:fekete szürke b+
fékkar:tektro
váltókar sram sx-4
markolat:acor szivacs
felnik:alex dm18
elsõ agy:formula
hátsó agy:deore
küllõk:fekete dt acél niplikkel
belsõgumi:schwalbe
köpenyek:schwalbe silento II.
pedál:egy rohattul csúszós szürke öntött alu
hajtómû:acera 42-43-22
középrész:valami mongoose-os 'félmonoblokk'(ezt mondta a szerelõ)
lánc:ug
fogsor:sunrace
elsõ váltó:c050
hátsó váltó:sram 3.0
nyeregcsõ: profile design 27.2
nyereg:mongoose(amúgy velo)
jagwire bowdenezés
meg egy zéfal sárvédõ hátul
mi a véleményetek?ne felejtsétek el 14 éves vagyok...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majd fél év használat után írj róla véleményt... :-)
ha kell, van hozzá egy féknyi alkatrészem :-)

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

az uj gustav-ról vagy a régirõl: tökmindegy. ez az elsõ és utolsó magura szerintem, ami normálisan mûködik.

Akkor egyre nyugodtabb vagyok afelol hogy joo feket vettem !!! :bananadan

Fura, de igaz, hogy meg nincs tapasztalatom vele, mert meg nincs osszerakva a ''buldozer'em" (_aka:alom'gep _) :love1:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
félreális álomgépem már meg van építve:)
Author Versus
mondjuk az rst márka nem cseng jól, nem tudom, h rémálom lenne-e a dologból

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az uj gustav-ról vagy a régirõl: tökmindegy. ez az elsõ és utolsó magura szerintem, ami normálisan mûködik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

nos amig csak álmodozol róla, addig kisegitelek egy infoval: fékbõl shimano-hayes-avid, ebben a sorrendben. a többi csak disz. ja, meg van a hope, ami vagy jó vagy nem. és a magura, ami szintén, kivéve a gustavot.
szóval álmodozz egy saint-rõl, és nem fogsz csalódni ;)

Most akkor a Gustav -rol mi a velemenyed ?? :wtf:

az uj gustavrol van szo vagy a regi -rol ??? :wtf:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Váz: Scott G-Zero FX ('04)
Villa: Rosck Shox Recon 327 (matt fekete, 100mmen)
Kormcs: Ritchey
Stucni: FSA XC-150 ATB Stem 6° 90mm
Kormány: BikePositive Rising Fat 660mm/30mm/25,4mm
Ny.csõ: Scott (asszem...)
Nyereg: Velo Pronto S3 (még nem tudom kapok-e...)
H.mû: Shimano LX (integrált)
Lánc: Sram PC-971
E. váltó: XTe
H.váltó: XT
H.sor: Sram 9.0 PG-990
V.kar: XT
F.kar: Avid Speed Dial SL
Fékek: BB7 185mm/BB5 160mm mindkettõ Clean Sweep tárcsával
Agyak: Novatech 361SB/362SB 9/10mm átütõs
Felnik: Sun DS2-XC
Gumik: Ritchey Excavader 2,1 WCS/Comp (vagy elölre WCS hátra Comp, vagy ahogy a keret engedi)
Pedál: Shimano PG-M520
Markolat: Ritchey TGV

Nem nagy álom, de legkésöbb májusra kész lesz... :)
CC/AMre lenne használva elsõsorban, olykor legy kis FR felhasználás is benne van. Most erre egy Trek3500/BB7 160mm/J2/XT|Deore/B+ ContourGelXsenium szolgál :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Hát szerintem kezdetnek, vegyél a boltban 200-ért egy dirtbringát egészben, mert úgy olcsóbb mint ha te raknád össze és a lezúzott alkatrészeket késõbb pótolhatod, meg fejlesztheted... Ahogy nézem a te területed inkább a dirt lesz mint a túra... Azt nem tudom milyen dirtbringák vannak 200-ért, csak azt tudom hogy mint NE vegyél. Merida UMF-et semmi esetre sem, még ha menõ is.. Az itteni boltba 3-at hoztak vissza, az egyik az telótörés volt, a másik kerék-megreccsenés, a harmadikat nemtom pontosan, de az is üzemképtelen volt...
Ajánlom a Magellan PolarX-et, csak nem tudom h. kapni- e 200-ért, de akciós tavalyi darabot biztos ki lehet fogni. Hidd el, sokkal jobban jársz mint hogyha te építesz össze egy bringát, egyrészt pénzileg, másrészt (ezt ne vedd sértésnek) szerintem nincs annyi tapasztalatod hogy egy kiegyensúlyozottan jó brinyót összerakj, ja és nem baj ha merevvillával van, legalább több lové marad a többi alkatrészre és azt késõb is lecserélheted...

nem vettem sértésnek mert igazad van:D de én mikor tudok 14 évesen 200-ért bringát venni?:D mert egy deore-alivio szettes mongoose rockadile LTD-be fogtam bele axel telóval...elõször ezt szeretném befejezni mert közbe van nálam 1 országúti is amit szintén csinálni szeretnék...szóval majd szólok nektek ha lesz ennyi pénzem:D

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Nekem ez:

Link

Bianchi zöldben/kékben

A maraton/race összeállítás. Ha lesz ilyen vázam, a többi alkatrészen is gondolkozom...:)

Sp

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Padkáról leugrálni cc géppel is lehet.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

hát, én szeretnék egy olyan bicót, amivel lehet ugrálni(persze csak okosan egy két magasabb padkáról le meg lépcsõzés)meg el lehet menni vele esõ után közvetlen a tiszapartra csapatni

Hát szerintem kezdetnek, vegyél a boltban 200-ért egy dirtbringát egészben, mert úgy olcsóbb mint ha te raknád össze és a lezúzott alkatrészeket késõbb pótolhatod, meg fejlesztheted... Ahogy nézem a te területed inkább a dirt lesz mint a túra... Azt nem tudom milyen dirtbringák vannak 200-ért, csak azt tudom hogy mint NE vegyél. Merida UMF-et semmi esetre sem, még ha menõ is.. Az itteni boltba 3-at hoztak vissza, az egyik az telótörés volt, a másik kerék-megreccsenés, a harmadikat nemtom pontosan, de az is üzemképtelen volt...
Ajánlom a Magellan PolarX-et, csak nem tudom h. kapni- e 200-ért, de akciós tavalyi darabot biztos ki lehet fogni. Hidd el, sokkal jobban jársz mint hogyha te építesz össze egy bringát, egyrészt pénzileg, másrészt (ezt ne vedd sértésnek) szerintem nincs annyi tapasztalatod hogy egy kiegyensúlyozottan jó brinyót összerakj, ja és nem baj ha merevvillával van, legalább több lové marad a többi alkatrészre és azt késõb is lecserélheted...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala