Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cheyenne

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
beanfeast

beanfeast

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szia, nekem van egy piros Mustang. Újonnan vettem, '98 körül? Akkoriban Kb. 47e Ft-ért. Régebbi típus, még canti-fékes. Nagyon szeretem, mindennapi közlekedési eszköz. Eddig (több mint tíz év alatt) ezeket kellett rajta cserélni: gumikat, fékpofákat, tengélyeket, középcsapágyat (monoblokkra). Ennyi - a bowdenek is eredetik (megfelelõ kenéssel csodákat lehet tenni!)

A fékkarok össze vannak cserélve (jobb = elsõ), mert így szeretem. A nyerget kicseréltettem vársálásakor, de még mindig egy kinzóeszköz, s már kezd szétesni. Valami zselésre, kivágásosra fogom kicserélni. Már a pedálok is egy kicsit csapágyasok - remélem még javíthatóak. Azon is gondolkozok, hogy V-fékre cserélem a canti-féket, mert amióta Bp-re költöztünk, jól jönne egy kis plusz fékerõ :scared:, bár szivem szerint inkább megõrizném az eredeti jellegét...


Nincsenek még feltölthetõ képek róla, de csinálok majd, ha lesz egy kis idõm.

#2
Balázs v8

Balázs v8

    vendég

  • fórumtag
  • 42 hozzászólás
Üdv!

Gondoltam inditok egy forumot a Cheyenne bicikli tulajok számára, ugyanis ahogy láttam ilyen még nem szerepel a listán. Mondjuk nem is gyakori márka.
Szoval a lényeg hogy aki ilyen bringával rendelkezik az irjon , rakjon fel képet , ugyanis ilyen bringát szeretnék venni!!