Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Axis 2009 és Magellan Hydra 2002


  • Lépj be és szólj hozzá
Még nem érkezett válasz a topikindító bejegyzésre.

#1
invoker

invoker

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Tegnap este ellopták 2 bringámat Káptalafüredrõl. (Balatonalmádihoz tartozó kis település a 71-es út 27-es km-kövénél.)
(A kertbõl vitték el miközben mi a barátnõmmel bent a házban filmet néztünk… van egy Abus Bordo 6000 lakatom amit rendszeresen használok, Murphy, hogy most nem kötöttem ki a bringákat… a kulcsok nélkül elvitték ezt is, az Axisra volt felkötve.)

Az egyik bringa egy vadi új, 2009. 06.30-án vásárolt Kelly’s Axis, (alvázszám:08060237) piros-fekete, 19”-os vázú, a gyári felszereléshez képesti különbség, hogy a nyerget a gyáriról lecseréltem egy egy Look In-ra. (Decathlonban vettem 10.000-ért, zselés, a nyereg a közepén átlátszó, és belül narancssárga színû, amúgy az egész sötétszürke/fekete, illetve, a hátsó részén az egyik mûanyag „berakás” hiányzik.). Volt még rajta egy piros Cateye hátsó villogó, meg egy Cateye Mity 8 „bringacomputer”.

A másik egy lila Magellan Hydra, 16”-os, 6-7 éves, ütött-kopott, leharcolt alkatrészekkel, és szétnyírt/akadozó monoblokkal; Shimano váltókkal, Cateye Velo 8-as „bringacomputerrel” volt felszerelve, illetve a hátsó villogó mûanyag felfogatója is rajtra volt a nyeregcsövön. Sok helyen kopott, rozsdás, (jó nehéz acélváza van), a gyári konfigurációtól megkülönbözteti még az, hogy rugós nyeregcsõ van rajta, a fent említett Kelly’s Axis gyári nyereggel, illetve kormányszarvakat is tettem a kormányra. Az elsõ kerék egyik oldalán van egy kis szakadás.

(Mindkét bringa férfi vázas.)

Bárki, aki segíteni tud, hívjon telefonon a 06-20-590-5634 számon. Elõre is hatalmas köszönet érte!