Igen? Melyik funkcióban? ja és mennyire? Ha mondjuk 1-200m-t pontatlankodik, az még nekem belefér
ez lenne az elsõ seb.mérõm ezér annyira nemvagyok képbe, h mi az ami mondjuk ár/érték -be még jó, vagy a többihez képest kiugróan rossz.
Köszi az infókat, tökjó fejek vagytok h segítetek! 
Nekem Velo 8-am volt. Van egy jól bejáratott útvonalam. Mindig 50 km volt, aztán egyszer 40 km. :scared:
Végül is egyszeri eset volt, de akkor is! Meg az átlagsebesség méréssel sem voltam kibékülve. Pl direkt megnéztem: Menet közben lenulláztam, folyamatosan tartottam a 30 km/h-t, átlagsebességre kidobta, hogy 25 km/h.
Valamiért nekem rossz érzésem volt mindig amikor használtam...és ez a rossz érzés megszûnt, amikor megvettem a Cateye Vecra Wireless-t. Vezeték nélküli. Pillanatnyi sebességet mér, pontos idõt, megtett km, össz km, meg max sebesség. És 7 ezer Ft. ááá! "Kicsit" borsos!
Szóval a Velo 8 többet tud sokkal olcsóbban, de nekem fontosabb volt, hogy minden körülmények között, mindig pontos adatokat kapjak. Ennyi.
Ja és a Velo 8 mér elégetett kalóriát, ami szerintem elég mosolyogni való, pedálfodulat, meg szívritmus hiányában! Kevesebb kalóriát égetek el ha 30-al megyek síkon, mint 20-al hegyre? ?
De ezek csak részlet kérdések...ha olcsón akarsz kijönni, akkor nyugodtan vedd meg.