Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sebességmérõk

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1986 replies to this topic

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Jó dolog az Enduro 8...nekem az van és nagyon szeretem, két éves, gyári elem köszöni jólvan, nem ázik be, erõs a vezeték...pontosan mér, szép, jó minõség és nem is drága...

csatlakozom! bár még csak szeptember óta használom, de teljesen jól mûködik. Esõt is bírja, pár óránál többet nem ázott még mondjuk, de semmi bepárásodás vagy ilyesmi. :) nekem bevált :bananadan
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

racsenicsu

racsenicsu

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Vettem egy Kellys KCC-16WL km órát, használati utasítást nem kaptam és persze nem úgy mûködik mint a régi Cateye-om. Nem tudom beállítani, de még használni sem. Ha valaki ismeri a típust segítsen.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Jó dolog az Enduro 8...nekem az van és nagyon szeretem, két éves, gyári elem köszöni jólvan, nem ázik be, erõs a vezeték...pontosan mér, szép, jó minõség és nem is drága...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nekem a CS300 elött az volt és teljesen jó. Agyáltalán nem ázik be nekem több igen vizes/saras maratont is kibirt hiba nélkül. 24 óráson pont én tekertem vagy 1 órát a legnagyobb szakadó esõben és ott is teljesen jól funkcionált.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hali enduro 8-ason törõm a fejem elözö hszek meggyöztek nekem ez kell csak az érdekelne mennyire birja jól a vizet mert a mostani gagyi beta 2es nagyon akár órákig álhat esöben és még a tolvajoknak sem kell oly xarul néz ki:D városi kerora tökély.a leg egyszerüb kerék kerület mérés:átmérö (gumival) szorozva pivel (3.14)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

na, sok agyalás után megszületett a döntés, enduro8 lesz, ebikenál most 4800-4900 körül osztogatják. Remélem ez így is marad, mer amikor utoljára néztem piros kosárkás volt... Köszi mindenkinek a segítséget, pont új bringához, érintetlen km óra lesz vszeg.

Helyes a döntés....:)Nagyon jó óra...

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
na, sok agyalás után megszületett a döntés, enduro8 lesz, ebikenál most 4800-4900 körül osztogatják. Remélem ez így is marad, mer amikor utoljára néztem piros kosárkás volt... :) Köszi mindenkinek a segítséget, pont új bringához, érintetlen km óra lesz vszeg. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Nekem Velo 8-am van és nem vettem észre hogy iszonyúan pontatlan lenne, pedig kap mindenfélét rendesen. Egy havernak akivel tekerek elég komoly órája van (veloból adnak vagy 10-et érte) mindig össze nézzük mit mutatnak olyan 50 km-en szokott lenni 1-200 méter különbség, sebességre is korrekt adatod ad. Az átlagot annyira meg nem néztem, de majd megkukkolom.
De lehet havaer csodaorája is csal és akkor mindkettõ szar :D...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Köszi az infót, akkor ilyet tuti nemveszek. Nekem pont az lenne a lényeg, hogyha tekergetek jobbra balra, akkor nyugodtan tudjam h mennyi az annyi, saccra a megtett távolság +/-10km az óra nélkül is megy :) elsõ körben egyébként pont ezen a kettön gondolkodtam, szal nagyon köszi még1szer.

Nincs mit! Én csak a tapasztalatomat írtam le...nemám vmi Cateye beépített ember bosszút áll :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Szerintem a Velo5, Velo 8 pontatlan!

Köszi az infót, akkor ilyet tuti nemveszek. Nekem pont az lenne a lényeg, hogyha tekergetek jobbra balra, akkor nyugodtan tudjam h mennyi az annyi, saccra a megtett távolság +/-10km az óra nélkül is megy :) elsõ körben egyébként pont ezen a kettön gondolkodtam, szal nagyon köszi még1szer.
" Azt a

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
ja az enduro 8, az pontos, és amit kell azt tudja is....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Vegyen a kedves biciklis Mity8-at vagy Enduro8-at, nekem az utóbbi van és nincs ilyen gomdom, erõs a vezetéke, pontos, az óra is srapabíró és a Mity8 pölö csak 5 rugót karcol egy kicsit felülrõl....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Igen? Melyik funkcióban? ja és mennyire? Ha mondjuk 1-200m-t pontatlankodik, az még nekem belefér :) ez lenne az elsõ seb.mérõm ezér annyira nemvagyok képbe, h mi az ami mondjuk ár/érték -be még jó, vagy a többihez képest kiugróan rossz.
Köszi az infókat, tökjó fejek vagytok h segítetek! :)

Nekem Velo 8-am volt. Van egy jól bejáratott útvonalam. Mindig 50 km volt, aztán egyszer 40 km. :scared:
Végül is egyszeri eset volt, de akkor is! Meg az átlagsebesség méréssel sem voltam kibékülve. Pl direkt megnéztem: Menet közben lenulláztam, folyamatosan tartottam a 30 km/h-t, átlagsebességre kidobta, hogy 25 km/h.

Valamiért nekem rossz érzésem volt mindig amikor használtam...és ez a rossz érzés megszûnt, amikor megvettem a Cateye Vecra Wireless-t. Vezeték nélküli. Pillanatnyi sebességet mér, pontos idõt, megtett km, össz km, meg max sebesség. És 7 ezer Ft. ááá! "Kicsit" borsos!

Szóval a Velo 8 többet tud sokkal olcsóbban, de nekem fontosabb volt, hogy minden körülmények között, mindig pontos adatokat kapjak. Ennyi.

Ja és a Velo 8 mér elégetett kalóriát, ami szerintem elég mosolyogni való, pedálfodulat, meg szívritmus hiányában! Kevesebb kalóriát égetek el ha 30-al megyek síkon, mint 20-al hegyre? ?

De ezek csak részlet kérdések...ha olcsón akarsz kijönni, akkor nyugodtan vedd meg.

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
Igen? Melyik funkcióban? ja és mennyire? Ha mondjuk 1-200m-t pontatlankodik, az még nekem belefér :) ez lenne az elsõ seb.mérõm ezér annyira nemvagyok képbe, h mi az ami mondjuk ár/érték -be még jó, vagy a többihez képest kiugróan rossz.
Köszi az infókat, tökjó fejek vagytok h segítetek! :)
" Azt a

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szerintem a Velo5, Velo 8 pontatlan!

rolius

rolius

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
én még azt mondom, hogy nézd meg a sigmasport órákat.
azok olcsók is és jók is

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
Köszi mindenkinek! ;)
" Azt a

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
Én tudok egy-két jó órát. Esetleg ha van kedved,megvehetjük együtt;) Nem kell sajnálni tõle azt az ötöst, bár ha jól sejtem, akkor most tárgytalan egyelõre a dolog.... sziget után körbenézhetünk.

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Ja... Cateye VELO 5 csak 3 ezer pénz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Cateye Velo5, Velo8, Mity8.....ezek elág jók....esetleg VDO bár azok ennyiért nem tudnak sokat...