így átlósan vannak rajta a pöckök és feleslegesen vastag a kábele
Ami azt illeti, az enyim most szakadt el

így átlósan vannak rajta a pöckök és feleslegesen vastag a kábele
volt ilyen órám is, jó lesz hozzá. el szoktam hagyni a km órákat, azért van itthon néhány...cateye enduro 8.
holnap csinálok róla, már sötét van hozzá....
köszi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
sziasztok!
a cateye órám tartóján az órát tartó (magán a kormányra szerelhetõ konzolon) kis pöcök 3/4ig el van repedve úgy, hogy kb 5x vettem le összesen az órát.
járt már valaki így? ha igen, akkor hogyan oldotta meg a problémát?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Biztos igazad van én ehhez annyira nem értek. Még csak kezdõ bringás vagyok. Tehát én a régi sima drótos kmórámat használom. semmi extra ha lesz pézem talán veszek majd egy szuperabbat:)Sokan nem élversenyzõk, de mégis nagyon jól nyomják, akár amatõrben is. Nekik is fontos. De egy átlag túrázónak se mindegy, hogy egy 50-60km-s túrán, 1000m, 2000m vagy 3000m szintet kell legyûrni.
Még egy kérdés
: az MC 1.0+ esetében ugye nem digitális a jelátvitel; persze ott van a marketingszöveg mellette, hogy a tesztek alapján érzéketlenebb a zavaró rádió-frekvenciákra, mint más modellek esetében, blabla... ez mennyire igaz? Mert én elég sokat mozgok magas feszültségû madzagok alatt
Jobban járnék a vezetékes változattal? :chin:
Hogy hány Km-t mész az alap, de az h mekkora szintkülömbséget mentél az már egy extra dolog. Persze a versenyzõknek, meg edzésekhez biztos fontos ezt is tudni. Egy kixcsit nyakatekert mondat de azért érthetõ.Uh... ilyen alapon azt is kérdezhetnéd, hogy minek tudni, hány km-t mentél... :wtf:
Ja!
És azt miért fontos tudni?:chin:
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Ja!A megtett szintet honnan fogod tudni?:chin:
passz, nekem madzagos van, de sztem nyugodtan válaszd a drótnélkülitMég egy kérdés
: az MC 1.0+ esetében ugye nem digitális a jelátvitel; persze ott van a marketingszöveg mellette, hogy a tesztek alapján érzéketlenebb a zavaró rádió-frekvenciákra, mint más modellek esetében, blabla... ez mennyire igaz? Mert én elég sokat mozgok magas feszültségû madzagok alatt
Jobban járnék a vezetékes változattal? :chin:
a vdo az q. jó , a másikakkal nem van tapasznyalatomMagasságmérõs cuccon töröm a fejem és két fajta közül vacilálok: az egyik a VDO MC 1.0+ a másik a PRO Scio W-3.5
Az utóbbiról alig találtam valami infot, esetleg használ ilyet valaki? Melyik érné meg jobban?
Max. 20-at tudok szánni a dologra, szóval a vegyél inkább Polar-t tanácsoktól kíméljetek meg