Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sebességmérõk

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1986 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

így átlósan vannak rajta a pöckök és feleslegesen vastag a kábele :)

Ami azt illeti, az enyim most szakadt el :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megy privi néhány perc múlva :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

cateye enduro 8.
holnap csinálok róla, már sötét van hozzá....:)
köszi :)

volt ilyen órám is, jó lesz hozzá. el szoktam hagyni a km órákat, azért van itthon néhány...
így átlósan vannak rajta a pöckök és feleslegesen vastag a kábele :)
mondd a címet hova mehet a cucc

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
okés, akkor nem izgulok :)
köszönöm:)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

sziasztok!
a cateye órám tartóján az órát tartó (magán a kormányra szerelhetõ konzolon) kis pöcök 3/4ig el van repedve úgy, hogy kb 5x vettem le összesen az órát.
járt már valaki így? ha igen, akkor hogyan oldotta meg a problémát? :o
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Az enyém 6 éves és már vagy 3 éve teljesen le van tõrve.:( Én úgy oldottam meg hogy úgy hagytam,(hozzá teszem én naponta leszedem.) :) Ha meg nézed az óra alját és a konzolt látható hogy kisseb kitüremkedések vannak rajta amik legalábis az enyémnél de gondolom a tiednél is atom stabilan megtartják a mûszert,nincs az a rázós helyzet amitõl leesne pedig már próbáltam ugyhogy szerintem nincs ok az agodalomra.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
cateye enduro 8.
holnap csinálok róla, már sötét van hozzá....:)
köszi :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
van, ami nekem is eltört már, de sokkal sokkal tovább kitartott
pillanatragasztó megoldja a gondot :)

milyen órád van?
mutass képet a tartóról! van itthon néhány, ha találok küldök

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sziasztok!
a cateye órám tartóján az órát tartó (magán a kormányra szerelhetõ konzolon) kis pöcök 3/4ig el van repedve úgy, hogy kb 5x vettem le összesen az órát.
járt már valaki így? ha igen, akkor hogyan oldotta meg a problémát? :o
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Sokan nem élversenyzõk, de mégis nagyon jól nyomják, akár amatõrben is. Nekik is fontos. De egy átlag túrázónak se mindegy, hogy egy 50-60km-s túrán, 1000m, 2000m vagy 3000m szintet kell legyûrni.

Biztos igazad van én ehhez annyira nem értek. Még csak kezdõ bringás vagyok. Tehát én a régi sima drótos kmórámat használom. semmi extra ha lesz pézem talán veszek majd egy szuperabbat:)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Még egy kérdés :): az MC 1.0+ esetében ugye nem digitális a jelátvitel; persze ott van a marketingszöveg mellette, hogy a tesztek alapján érzéketlenebb a zavaró rádió-frekvenciákra, mint más modellek esetében, blabla... ez mennyire igaz? Mert én elég sokat mozgok magas feszültségû madzagok alatt :D Jobban járnék a vezetékes változattal? :chin:

Én alapból jobban bízok a drótosban nekem is mindig az vólt és az is lessz ez után is.
Szerintem a drótos változattal jobban jársz,de ez is egy vélemény.:chin:
A döntés meg a tiéd.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Sokan nem élversenyzõk, de mégis nagyon jól nyomják, akár amatõrben is. Nekik is fontos. De egy átlag túrázónak se mindegy, hogy egy 50-60km-s túrán, 1000m, 2000m vagy 3000m szintet kell legyûrni.

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Uh... ilyen alapon azt is kérdezhetnéd, hogy minek tudni, hány km-t mentél... :wtf:

Hogy hány Km-t mész az alap, de az h mekkora szintkülömbséget mentél az már egy extra dolog. Persze a versenyzõknek, meg edzésekhez biztos fontos ezt is tudni. Egy kixcsit nyakatekert mondat de azért érthetõ.:)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Ja!
És azt miért fontos tudni?:chin:

Uh... ilyen alapon azt is kérdezhetnéd, hogy minek tudni, hány km-t mentél... :wtf:

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

A megtett szintet honnan fogod tudni?:chin:

Ja!
És azt miért fontos tudni?:chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A megtett szintet honnan fogod tudni?:chin:

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Van értelme magasságmérós kilóméterórát venni?
Vagy ez csak egy hülyeség ami azért kell h többe kerüljön a kmóra?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Még egy kérdés :): az MC 1.0+ esetében ugye nem digitális a jelátvitel; persze ott van a marketingszöveg mellette, hogy a tesztek alapján érzéketlenebb a zavaró rádió-frekvenciákra, mint más modellek esetében, blabla... ez mennyire igaz? Mert én elég sokat mozgok magas feszültségû madzagok alatt :D Jobban járnék a vezetékes változattal? :chin:

passz, nekem madzagos van, de sztem nyugodtan válaszd a drótnélkülit
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

- - -> LOVAK <- - -

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Magasságmérõs cuccon töröm a fejem és két fajta közül vacilálok: az egyik a VDO MC 1.0+ a másik a PRO Scio W-3.5
Az utóbbiról alig találtam valami infot, esetleg használ ilyet valaki? Melyik érné meg jobban?
Max. 20-at tudok szánni a dologra, szóval a vegyél inkább Polar-t tanácsoktól kíméljetek meg :)

a vdo az q. jó , a másikakkal nem van tapasznyalatom
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Magasságmérõs cuccon töröm a fejem és két fajta közül vacilálok: az egyik a VDO MC 1.0+ a másik a PRO Scio W-3.5
Az utóbbiról alig találtam valami infot, esetleg használ ilyet valaki? Melyik érné meg jobban?
Max. 20-at tudok szánni a dologra, szóval a vegyél inkább Polar-t tanácsoktól kíméljetek meg :)

- - -> LOVAK <- - -