Ahol Cateye órák vannak, oda elvileg tudnak hozni a Bikertõl. Ha ott van...
Köszi a tippet. Elmentem a boltba, volt is nekik raktáron 2500 Ft-rt. Volt még 4000-rt Cateye Velo 8, inkább megvettem azt, mivel a Tomo már közel 10 éves...
Ahol Cateye órák vannak, oda elvileg tudnak hozni a Bikertõl. Ha ott van...
Hol írják, hogy kódolt a jelátvitel? Mert az analóg nem kódolt...
Vegyél Z1-et, nem sokkal drágább.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Akkor ez a kódólt rádió frekvencia vagy mi csak marketing duma,vagy ez egy egyedi eset lehetet?:chin:
Mert ha valóban kódólt akkor nem csak elvileg de gyakorlatilag sem zavarhatna bele a mérésbe semmi tehát zavartalanúl mûködnie kellene vagy nem?:chin:
hú, nem féltél ekkora sebeségnél?
havernak is ez a VDO-ja van, és produkál ugyanilyeneket, ha valami bezavarja
nekem valami olcsobbik cateye van, szintén drótnélküli, az ugyanott mér rendesen...
könyörögjek azért a postacímért?De ha úgy alakult, hogy van neked konásandrás véletlen 2 db is, ami abszolút nem kell, akkor az egyiket elfogadnám
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
elszakadt kábelt nagyon könnyen meg lehet oldani. vagy simán összeforrasztod aztán zsugorcsõ rá. kevésbé esztétikus, de ugyanannyira funkcionális megoldás az, ha csak simán lecsupaszítod a kábelt, aztán összeszigszalagozod az ereket. mindegy, melyiket melyikkel, a legtöbb óránál a mágnes csak egy kis relét húz meg, az óra pedig azt érzékeli, hogy az áramkör zárt vagy nyitott.
de ha meg is akarod erõsíteni, akkor fogsz egy megfelelõ vastag/vékony (nálam a 0.25 mm^2 vált be, de jó lehet vastagabbnak a 0.5 is) darab kábelt, kivágod a megfelelõ részt, aztán beforrasztod.
adjál Te is postacímet!
adjál Te is postacímet!Ami azt illeti, az enyim most szakadt el
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu