Van itt a keménymagban valaki aki használ ilyet? Esetleg látott már olyan embert aki használta? ![]()
https://www.eu.hamme...--iqAs0ZIRmnSQE
Már az első is tetszett, ez meg nagyon, rengetek jót olvasni róla.
![]()
Edited by karakoram, 2021. August 16. - 15:22.

Van itt a keménymagban valaki aki használ ilyet? Esetleg látott már olyan embert aki használta? ![]()
https://www.eu.hamme...--iqAs0ZIRmnSQE
Már az első is tetszett, ez meg nagyon, rengetek jót olvasni róla.
![]()
Edited by karakoram, 2021. August 16. - 15:22.

görgőzős bringán kifejezetten pontatlanul ![]()
Miért kell a seb szenzor? Hiszen GPS alapon tudja mérni a sebességet.

Miért kell a seb szenzor? Hiszen GPS alapon tudja mérni a sebességet.
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos !

Én egy Bontrager kombó (PF+seb) szenzorral használom az egyik bicón.

Edited by embé, 2021. April 21. - 10:58.

Kösz az infót ZolkoW és embé.
Simán felismerte és méri is ![]()
Használtok még másik szenzort is (sebesség és pedálfordulat) ?

Nem tudom, ez segít-e, de én 320-as használok Polar H10-es mellkaspánttal.

Haliho !
Van tapasztalatotok, hogy a Bryton rider 320-as készülékhez jó lehet a Polar M400-as óra pulzus jeladó mellkaspántja? Bluetooth-on kommunikál a Polar jeladója a Bryton meg tudja. Ebből gondolom, hogy jó lehet.

Sziasztok!
Tudtok valamit a Sigma kilóméterórák méretéről? Illetve van-e valamilyen tapasztalatotok róluk?
Köszi!

Akkor már nem őszül meg, mire elindul, jelet talál? Vagy az 500-nál volt?
az 500 volt... az sima gps volt telokapcsolat nelkul. a mai kombinalt gps, galileo, mittomen telokapcsolattal hamar mukodik. az 520 vhol a ketto kozott volt.

Nekem 520 van (sima), nagyon gyorsan találok jelet pedig nem szoktam a Garmin Express-re tenni (utóbbit azért teszem hozzá mert a Garmin Fénix 5 órát ha nem dugod rá az Express-re 1-1.5 hetente akkor megőrülsz mire jelet talál).
Tudom nem olcsó de a Fénix 6 már úgy navigál, hogy hibátlan multisport óra lehet belőle ha valaki nem akar több kütyüt. Erősen gondolkozom az Edge 520 és a Fénix 5 eladásán egy Fénix 6-ért "cserébe". Persze nálam játszik a futás is. Ami hiányozna, hogy sok adatot jelenítek meg viszonylag az Edge-en egyszerre, az nem menne a karóra kijelzőn (megy, csak a leolvashatóság). A Fénix 6 már Wi-Fi-t is tud.

Sima 520, rengeteg osszehasonlitast talalsz neten, youtubeon,en nem tudnam igy osszefoglalni. Nagyobb elorelepeskent eltem meg az 520-530 cseret, mint az 500-520 cseret. Elsosorban mukodesben, minosegben, kevesbe funkciokban.
Akkor már nem őszül meg, mire elindul, jelet talál? Vagy az 500-nál volt?

nekem is elegem volt a garminbol, wahoora akartam cserelni, de jott az ingyenes strava kiherelese, igy a connect felertekelodott.
a garmin 520at csereltem 530ra, pozitiv csalodas. garmin szinten elegge atgondolt, es sokkal tobb infot ad az edzesrol a connecten, hwileg is jobb.
Kicsit bővebben írhatnál, hogy miben lett jobb az 530 az 520-nál. Sima 520-at vagy 520 plust cseréltél? Elvileg sokkal gyorsabb az 530, ahogy olvasgattam. Amúgy eddig tökjól elvoltam mobillal, meg a lidl-ös vezetéknélküli órákkal, ami csak arra kellett, hogy az időt mutassa, de már az összes tönkre ment... Addig nézegettem a km-órákat, hogy egy normálisat sem találtam, vagy már túl drága, és akkor inkább már egy gps-es óra. Nekem a Garmin Edge 130 is bőven elég lenne, ha tudna térképet megjeleníteni. Najó, kicsivel lehetne színesebb is még a kijelzője. Útvonaltervezés meg hasonlók nem hiányoznak, elég ha látom hogy hol vagyok, így csak az 530-nál kötöttem ki. Az Edge Explore először tökre megtetszett, de a barométer hiányát biztos nagyon megbánnám. Meg inkább gombok, mint érintőkijelző.
Edited by blash, 2020. July 01. - 00:41.

810 mai napig tudja a 10+ órát.
nekem meg amúgy kell a nagy kijelző térképpel,mert többségében navival tekerek,új útvonalakon.
ami számomra mindenképen a garmin mellett szól(mindamellett hogy már kitanultam),hogy nagyon sokféle ingyenes térkép elérhető mind a készülékre,mind a PC-s útvonaltervező programjához

Én pont Brytonnal szemezgetek, egy 15-ösöm már van, és a 320-ast néztem ki utódnak, ami ha jól látom, még elég friss, így alig kapni valahol. Ahol kapni, ott meg annyiba kerül, mint a 420-as a tízpróbásoknál. (Még így is hajlok a 320-ra, mert nem hiszem, hogy navira akarnám bármikor is használni, főleg ha még várok kicsit, és lesz esetleg olcsóbban is)
Garminból a 130-as jön szóba, ha jól látom, mármint ami egyáltalán hasonló árkategória.
Az üzemidő miatt tetszene a Bryton, a Rider 15-ösé nem rossz, lényegében sosem megyek annyit, hogy egyben lemerítsem (gyári adat: 16 óra, a gyakorlatban mondjuk nemtom, 12+ két szenzorral), de tetszene, ha csak hetente, vagy még ritkábban kellene töltenem. Meg kicsit több adat kiférhetne egy lapra a kijelzőn, aztán ennyi. A Garminról inkább azt olvastam, hogy a 10 óra sincs meg a gyakorlatban. Mondjuk értékelném, ha a Bryton értelmesen -%-ban..- kiírná a töltöttséget, nem pedig úgy, hogy megyek egy kört, még két csík van a háromból, aztán a következőn meg rámmerül..
Van bennem is rugalmasság, végülis a lámpát is minden út után töltöm, mert 3+ órát közepes fényerőn már neccesen bír ki. Szóval ha azt mondjátok, a Garmin sokkal értelmesebb, pontosabb, használhatóbb, akkor együtt tudok élni a gyakoribb töltéssel is. Csak annó a Dakota (asszem) 10-es annyira kiidegelt a szoftverével, hogy azt mondtam, Garmint az életben nem veszek..

azért a 7 év alatt,amióta megvan a 810-es,már eléggé megszoktam a hülyeségeit.Na meg a Garmin becsületére legyen mondva,hogy folyamatosan jöttek az SW frissítések,lényegesen jobb,többet tudó készülék lett közben.Előtte a 705-össel kezdtem a türelmemet edzeni.
(és megrendeltem a 1030 plust
)
tuti jo lesz, magamnak erintokijelzos es benga nagy gpst sose ![]()

azért a 7 év alatt,amióta megvan a 810-es,már eléggé megszoktam a hülyeségeit.Na meg a Garmin becsületére legyen mondva,hogy folyamatosan jöttek az SW frissítések,lényegesen jobb,többet tudó készülék lett közben.Előtte a 705-össel kezdtem a türelmemet edzeni.![]()
(és megrendeltem a 1030 plust 
 )

hát ez a bryton nagyon gáz.
maradok a garminnál,ami szintén tud idegesítő hülyeségeket néha(volt,hogy majdnem behajítottam az erdőbe),de azért ennyire mégsem fos.
nekem is elegem volt a garminbol, wahoora akartam cserelni, de jott az ingyenes strava kiherelese, igy a connect felertekelodott.
a garmin 520at csereltem 530ra, pozitiv csalodas. garmin szinten elegge atgondolt, es sokkal tobb infot ad az edzesrol a connecten, hwileg is jobb.