Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Írta 2007. április 30. - 20:37
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 30. - 17:57
Xi'an titán nyeregcsövet szeretnék; tud segíteni valaki, hogy kihez kell fordulnom? Ja, még egy: Serpens vázba 31.6 mm-es nyeregcsövem van, ilyen titánt vegyek bele, vagy adapterrel valami véknyabbat (nem gramm-maniac, csak a gerincem épségébõl élek)?
Köszi a segedelmet!
Írta 2007. április 20. - 22:57
Írta 2007. április 17. - 14:05
Az egy dolog, hogy egy kínái váz feleannyiba kerül mint egy Morati. Az nyugat-európaiak és a nyugat-európaiak is másfél, kétszer annyiba kerülnek mint a Moratik. Ez az összahasonlítás sokkal reálisabb.Nekem soha nem volt Moratim, de nem nagyon értem a dupla árat, amibe az került... (pedig már sokan magyarázták :-)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 17. - 07:35
Persze ha balfaszul tervezed és az elsõ kerék el se fér az alsócsõtõl, akkor vállat vonnak hogy te ezt kérted és kész.
Írta 2007. április 17. - 00:28
Õ az a mittoménmilyen Olivér? Vki mondta h egy Olivér nevû mókus tud hozni.
Minõségrõl mit tudsz mondani? Ezexerint korrekt, nem? Szóba került itt korábban, vki írta h eltört pár, de cserélték (lehet h az ismerõsödnek ezért ment el tõle a kedve...)
Lehet h lesz egy kis pénzem õsz környékén, és kéne egy egyedi titánváz...
Nekem Olivéren keresztül van olyan nyeregcsövem.
Semmi bajom vele. Annyiba volt, mint egy normális nyeregcsõ (pl WCS árszínvonal) Elvileg örök garis, Olin keresztül történik a csere, remélem ilyen nem lesz. Nekem soha nem volt Moratim, de nem nagyon értem a dupla árat, amibe az került... (pedig már sokan magyarázták :-)
Bár azt a kifogást nem értem, hogy balesetbõl adódóan nem vállalnak garit.
Mert teszem azt van egy nyeregcsövem (legyen karbon vagy titán vagy bármi) - anyaghibás, eltörik - beleáll a seggembe - és kapok egy új segget a gyártótól (értsd jól). (Nem gondolom, hogy bárki is kárpótólna ilyenért, max ha perelsz)
Innentõl off: német bike magazinban volt karbon kormányok tesztje (ami elég fontos darab ugye, ha biztonságról van szó). A teszt szerint Ricsi bácsi WCS kománya leszerepelt. Gondolod majd a forgalmazó fizeti a rehabilitációdat?
Írta 2007. április 16. - 22:14
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 16. - 21:50
-60as méretû oúti
-hely sárvédõnek, sárvédõszemek
-pályapapucs v vízszintes papucs
-kicsit megemelt középrész
Ez mind=tökéletes váz városi fixinek, csak soha senki nem fogja sorozatban gyártani titánból:(
Írta 2007. április 16. - 16:07
Nem. Az F.T.W. volt, de a cég semmilyen felelõsséget nem vállalt, ha egy törött alkatrészben mondjuk súlyos balesetet okozott volna. Mondjuk eddig csak a hegesztett cuccaikról voltak gyászos hírek. Ne akarj kínai titánvázat venni, inkább keress egy használt amerikait, kb. egy árban lenne.Õ az a mittoménmilyen Olivér? Vki mondta h egy Olivér nevû mókus tud hozni.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 16. - 15:31
Minõségrõl mit tudsz mondani? Ezexerint korrekt, nem? Szóba került itt korábban, vki írta h eltört pár, de cserélték (lehet h az ismerõsödnek ezért ment el tõle a kedve...)
Lehet h lesz egy kis pénzem õsz környékén, és kéne egy egyedi titánváz...
Írta 2007. április 16. - 14:34
Cascade, annak még a vázformája is borzalmas volt.Annó amit a Factorban lehetett kapni 90k-ért - nem ugrik be a neve - a matricája szerint asszem orosz "aerospace titanium" anyagból az alig egy hónap alatt 3 helyen repedt szét Atomnál. Csinos agytestek lettek a vázcsõ egyenes darabjaiból...
Ismerõsöm importõre volt vagy fél évig, de olyan garanciális feltételei voltak, hogy nem merte tovább vinni...És a kínai Xi'an Changda?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 16. - 13:38
Írta 2007. április 16. - 07:49
Photoshop - elég picit belenagyítani a képbe, másrészt a Mora Aerospace környékén sem volt karbon - nem is tudtak volna mit kezdeni vele hiszen nem volt rá szakemberük.Ez mi a jó franc? :wtf: Remélem csak fotoshop...
Tömören: én soha nem vennék. Annó amit a Factorban lehetett kapni 90k-ért - nem ugrik be a neve - a matricája szerint asszem orosz "aerospace titanium" anyagból az alig egy hónap alatt 3 helyen repedt szét Atomnál. Csinos agytestek lettek a vázcsõ egyenes darabjaiból...az alsócsõbõl itélve akár még gyári is lehetne..de elég homályos az íve acarbonnak..inkább Photoshop...
Meg mivel a gyár már bezárt és iylen vázról nem hallottunk, szerintem valakinek az álmában él..
vagy lehet hogy valami prototipus volt...
Mi a véleméáynetek a "névtelen" titán vázakról?
Sok még Canti fékhez (Canti fékhid) készült ilyen vázat léáttam és naygon olcsók.
Többségüket ujonan is meg tudnám szerezni...
Moratis, neked nem volt ilyened??
Írta 2007. április 16. - 07:37
Meg mivel a gyár már bezárt és iylen vázról nem hallottunk, szerintem valakinek az álmában él..
vagy lehet hogy valami prototipus volt...
Mi a véleméáynetek a "névtelen" titán vázakról?
Sok még Canti fékhez (Canti fékhid) készült ilyen vázat léáttam és naygon olcsók.
Többségüket ujonan is meg tudnám szerezni...
Moratis, neked nem volt ilyened??
Írta 2007. április 15. - 23:18
gondolom valami utólagos könnyítés akar lenni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. április 15. - 23:17
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 13. - 23:18
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960