Azt hiszem az volt a BikeMag apróban. Szép, de inkább egy Morati.
Egyetértek ,de én elfogult vagyok!
Azt hiszem az volt a BikeMag apróban. Szép, de inkább egy Morati.
Azt hiszem az volt a BikeMag apróban. Szép, de inkább egy Morati.Azonkívül láttam még egy Corratec titánt is. Sajnos nem volt kéznél a fotómasina.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Abban a nyeregcsõben pontosan kettõ darab titán csavar van, a többi szkandium.WTH:Mo.elégszûk a választék talán ez:http://www.ftwbikes....yeregcsovek.htm
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
mintha akkora nagy igény lenne rá itthon.WTH:Mo.elégszûk a választék talán ez:http://www.ftwbikes....yeregcsovek.htm
Nézd az aprót vagy rendelj kintrõl ismert Ti gyártótól azok mind jók ,talán a vékonyabb kicsivel rugalmasabb de ez minimális hézagoló viszont kell.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

http://www.kocmo.de/...cat=0&id=100039
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az egy dolog, hogy egy kínái váz feleannyiba kerül mint egy Morati. Az nyugat-európaiak és a nyugat-európaiak is másfél, kétszer annyiba kerülnek mint a Moratik. Ez az összahasonlítás sokkal reálisabb.Nekem soha nem volt Moratim, de nem nagyon értem a dupla árat, amibe az került... (pedig már sokan magyarázták :-)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Õ az a mittoménmilyen Olivér? Vki mondta h egy Olivér nevû mókus tud hozni.
Minõségrõl mit tudsz mondani? Ezexerint korrekt, nem? Szóba került itt korábban, vki írta h eltört pár, de cserélték (lehet h az ismerõsödnek ezért ment el tõle a kedve...)
Lehet h lesz egy kis pénzem õsz környékén, és kéne egy egyedi titánváz...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nem. Az F.T.W. volt, de a cég semmilyen felelõsséget nem vállalt, ha egy törött alkatrészben mondjuk súlyos balesetet okozott volna. Mondjuk eddig csak a hegesztett cuccaikról voltak gyászos hírek. Ne akarj kínai titánvázat venni, inkább keress egy használt amerikait, kb. egy árban lenne.Õ az a mittoménmilyen Olivér? Vki mondta h egy Olivér nevû mókus tud hozni.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Cascade, annak még a vázformája is borzalmas volt.Annó amit a Factorban lehetett kapni 90k-ért - nem ugrik be a neve - a matricája szerint asszem orosz "aerospace titanium" anyagból az alig egy hónap alatt 3 helyen repedt szét Atomnál. Csinos agytestek lettek a vázcsõ egyenes darabjaiból...
Ismerõsöm importõre volt vagy fél évig, de olyan garanciális feltételei voltak, hogy nem merte tovább vinni...És a kínai Xi'an Changda?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Photoshop - elég picit belenagyítani a képbe, másrészt a Mora Aerospace környékén sem volt karbon - nem is tudtak volna mit kezdeni vele hiszen nem volt rá szakemberük.Ez mi a jó franc? :wtf: Remélem csak fotoshop...
Tömören: én soha nem vennék. Annó amit a Factorban lehetett kapni 90k-ért - nem ugrik be a neve - a matricája szerint asszem orosz "aerospace titanium" anyagból az alig egy hónap alatt 3 helyen repedt szét Atomnál. Csinos agytestek lettek a vázcsõ egyenes darabjaiból...az alsócsõbõl itélve akár még gyári is lehetne..de elég homályos az íve acarbonnak..inkább Photoshop...
Meg mivel a gyár már bezárt és iylen vázról nem hallottunk, szerintem valakinek az álmában él..
vagy lehet hogy valami prototipus volt...
Mi a véleméáynetek a "névtelen" titán vázakról?
Sok még Canti fékhez (Canti fékhid) készült ilyen vázat léáttam és naygon olcsók.
Többségüket ujonan is meg tudnám szerezni...
Moratis, neked nem volt ilyened??