az egy dura ace kar
ott a pont. csak olvasni kellett volna.
Az nem XT, hanem DA, vagy valami o.úti kar Paul bilinccsel...
Nekem tetszik így, hogy nem minden retró! Bírom az ilyen mix bringákat.
A kék DT Ti küllõn behaltam...
RAUH-Welt
B E G R I F F
a váltás nyilván nem az xt felsõváltókar miatt sz*r, hanem a paul váltó miatt, azon egy új xtr sem segítene. de nem is ez a lényeg. ahogy elnézem a maga idejében minden KULT volt, nagy betûvel.
paul love lever, paul bilincs az xt karhoz... basszus jó ízléssel van összerakva. a fat chance amugy is kult, aki olvasott anno mbah-t dave ericsson idejében, az tudja jól mirõl beszélek
de sok nem autentikus alkatrész van rajta, mint a tune agyak, a conti gumi, vagy a speedneedle nyereg. megérdemelne egy pár white industries agyat, egy flite alpes nyerget meg valami wtb gumit.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerintem az egész az:) Szivesen körbepislognám. Legjobban a fékeken csodálkoztam...
Egy mérleg vajon kijelezne valamit, ha ráraknánk?Mert nekem nagyon pillének tûnik...
Található egy-két finomság ezen a bringán.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem tudom, hogy az angol, vagy az olvasás nem megy. 2099 dollár a komplett bicikli ára. 5700 dolláros biciklivel hasonlítják össze. Még ha pár száz dollár a szállítás és a vám, akkor is nagyon megéri. A banki átutalás pedig nem olyan vészes.
Dani! Nem euro, dollár!!!! 300 000 ft környéke!