Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Írta 2010. május 17. - 15:03
Írta 2010. május 17. - 13:34
Írta 2010. május 17. - 12:51
Írta 2010. május 17. - 12:01
"– Sajnos ez még csak a kezdet .
– Több vulkán is mozgásba fog lendülni, áradások várhatók a Csendes-óceán mindkét partján. Hazánkban is több lesz a katasztrófa, olyan patakok is kiöntenek majd, amelyek korábban soha nem okoztak galibát. Több lesz az árvíz, hosszabban tart majd a szárazság. "
Írta 2010. május 17. - 11:40
Szerintem futva,bicikli nélkül hamarabb célba lehet majd érni.
A Cuha szerintem leapad hamar,mert kicsi a vízgyûjtõ területe.Persze ahhoz legalább 3 esõmentes nap kéne.Ami a nagyobb gondot okozhatja,az a kidõlt fák tömege.Szerintem vagy útvonal módosítás lesz,vagy nem lesz verseny,vagy nagyon nagy takarítást kell csinálni gyorsan az útvonalon.
legutobb a kozeptav elso szakaszan jartunk, akkor gyonyoru ido volt, de mar akkor is total teli volt fagakkal es fatorzsekkel (azt hittuk tisztitjak). tobbet cipeltunk a cangat, mint tekertunk az elejen. raadasul az is a patakparton visz vegig, szuk es meredek csapason (csuszik) - szvsz most jarhatatlan lehet gyalog is.
Írta 2010. május 17. - 11:03
Írta 2010. május 17. - 09:11
A Cuha szerintem leapad hamar,mert kicsi a vízgyûjtõ területe.Persze ahhoz legalább 3 esõmentes nap kéne.Ami a nagyobb gondot okozhatja,az a kidõlt fák tömege.Szerintem vagy útvonal módosítás lesz,vagy nem lesz verseny,vagy nagyon nagy takarítást kell csinálni gyorsan az útvonalon.
Írta 2010. május 17. - 08:40
Írta 2010. május 16. - 21:02
Teljesen legyilkolja a villát egy ilyen tekerés? Verseny után úgy is szét lenne szedve egybõl, de azt nem szeretném, hogy maradandó károsodást szenvedjen. Merev villát meg tudnék szerezni. Amúgy én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lefújják a versenyt, de ne legyen igazam.
Más útvonalat nem tudnak kijelölni?
Ott leszek, de én inkább csak országútizom egyet.
Írta 2010. május 16. - 20:51
Sziasztok!
Akkor én mondok egy vicceset: ez lesz az elsõ maratonom:) (középtáv)
Ilyen terepen az spd elõny,vagy hátrány?
Ha híg és folyós a sár, akkor nincs gond az spd-vel, de ha igazán ragadós és agyagos és tolni kényszerülsz... akkor meg már tökmindegy mivel nyomod, de mindenesetre sok sikert és jó élményeket kívánok az elsõ maratonodhoz!
Írta 2010. május 16. - 20:39
Akkor én mondok egy vicceset: ez lesz az elsõ maratonom:) (középtáv)
Ilyen terepen az spd elõny,vagy hátrány?
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2010. május 16. - 20:03
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 16. - 19:24
Írta 2010. május 16. - 19:18
Nem sok jó hírt mondtak az M1-n ... Bakonybélben árvíz van, a Gerence patak kilépett medrébõl, és a Bakony több részén lezártak utakat az áradások miatt, valamint sok fa dõlt az utakra ....
Egészen érdekesnek verseny van kinézõben ...
Kéremszépen ezt úgy hívják tereptriatlon. A murván tekerünk, sárban futunk, Gerence és Cuha meder úszás. Egyébként én is a kidöntött fák miatt aggódom, meg nem lesz út, csak egy nagy árok az út helyén. A Lapos részeken, „völgyekben” biztos a dagonya. Meg kérdéses a Z+ tetején mit csinált az erdészet azzal a szétvágott útszakasszal?
Írta 2010. május 16. - 16:50
asszem nem ez lesz az a maraton, amin eloszor elindulok
Írta 2010. május 16. - 16:02
Teljesen legyilkolja a villát egy ilyen tekerés? Verseny után úgy is szét lenne szedve egybõl, de azt nem szeretném, hogy maradandó károsodást szenvedjen. Merev villát meg tudnék szerezni. Amúgy én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lefújják a versenyt, de ne legyen igazam.
Azért nem "t ... gazdaságos" minõség minden ... nyugi, nem nyírja ki. A versenyt meg nem fogják lefújni!
A legjobb része lesz a versenynek a patak ment bóklászás ... ... ... kíváncsi leszek hányan fürdenek, vagy dobják vízbe a vasat ... ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. május 16. - 13:36
Amúgy én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lefújják a versenyt, de ne legyen igazam.
Azt felejstd el.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 16. - 12:47
Teljesen legyilkolja a villát egy ilyen tekerés? Verseny után úgy is szét lenne szedve egybõl, de azt nem szeretném, hogy maradandó károsodást szenvedjen. Merev villát meg tudnék szerezni. Amúgy én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lefújják a versenyt, de ne legyen igazam.most raktam be a merevvillát én is.
Írta 2010. május 16. - 12:36
Jó lesz ide az a sárgumi. Inkább rázzon lefelé. Fullyval és 1.5 baron úgyis oly mindegy.
Lefty elöl-hátul+ballonos gumi! Ez a tuti!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X