Nem szeretnétek esetleg megint felkínálni a kedvezményes nevezési lehetõséget (4000 Ft) mondjuk június közepéig? Egy nevezõt már biztos nyernétek vele.

Ilyet sem hallottam, hogy idõjárás miatt le kell mondani a versenyt,de így tudok menni én is:)
Nem is megy jól idén
Paulissennek is ezt mondja folyton az edzõje, de szarik bele.
"aki sok mindenhez ért az nem ért semmihez"
nem vettem magamra, csak én felmentést kértem a "lecseszés" alólOK értem, de az XCO kontra XCM dolgot általánosságban írtam, kérlek ne vedd már a szívedre. BOCSI ..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
off
nem azért írtam az egerszegit, mert érint. az xc-t háttérbe tettem, ezért is vállaltam be arra a hétvégére a csapat ironmanbe a bringázást. és azt már nehéz lemondani, ezért stornózódik a maraton
on
offés eljön az az idõ amikor el kell dönteni, valaki XCO vagy XCM versenyzõ lesz!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... ez "nem" csak nekem kedvez ... megnyerhetem a kupa összetettet így ... most már tuti arra fogok hajtani!
szervezõk! tilos áttenni másik napra!!!!!!
ui.: Egyébként mindenki tudja kinek melyik verseny ill. sorozat lesz a fontos oda fog menni! És ez így helyes!
Én meg örültem, hogy most lesz, mert Fenyvesi Peti Offenburgba megy, egy másik komoly ellenfél (mmint aki erõsebbés eljön az az idõ amikor el kell dönteni, valaki XCO vagy XCM versenyzõ lesz!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... ez "nem" csak nekem kedvez ... megnyerhetem a kupa összetettet így ... most már tuti arra fogok hajtani!
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2
A nevezési díjat hogy lehet visszakapni? Emailt írjunk?
Szerintem is jó döntés volt a verseny és a versenyzõk nagy részének szempontjából. Annak a néhány "bolond droid"-nak
meg úgyis mindegy, hogy most vagy augusztusban van a verseny.
Sziasztok!
Szerintem helyes döntés volt, hogy eltolták az idõpontot! A Bakonyban katasztrofális a helyzet! Szerintem az 5 napban nem rendezõdik a helyzet!
Helyes döntés volt a szervezõk részérõl! Kitartás mindenkinek!
Sziasztok!
Balu
A sebesség mindent megold.
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2
A nevezési díjat hogy lehet visszakapni? Emailt írjunk?
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2Hedlyes döntés,de örök vitatéma : miért nem vasárnap ?
!!! IDÕPONTVÁLTOZÁS !!!
Egyesületünk 2010. május 23.-án rendezte volna meg a Bakony Maratont. Sajnos a hétvégi és az azóta is tartó rendkívüli idõjárás a Bakonyban általunk nem teljes mértékben ismert pusztítást végzett. Az utak egy részét járhatatlanná tették a medrükbõl kilépõ patakok (Cuha-patak, Hódos-ér, Gerence-patak) illetve az utakra kidõlõ fák. Egy esetleges baleset következtében a mentõk nem tudnának a baleset helyszínére odajutni, s ennek következtében a hétvégén megrendezendõ versenyt nem tartjuk meg a pálya veszélyessége és járhatatlansága miatt.
Az illetékes hatóságokkal, erdészetekkel illetve Mountain Bike Szövetséggel egyeztetve a verseny a rendkívüli idõjárás miatt elmarad, helyette azonos helyen és feltételekkel 2010.augusztus 14. szombaton rendezzük meg.
A nevezési határidõ is megváltozik. A 6.000Ft-os nevezési idõ 2010. július 25.-re hosszabbítjuk meg. Azon versenyzõk, akik már 8.000 Ft-os nevezési díjat befizették, azok részére a 2.000 Ft-os különbséget visszautaljuk.
Azon versenyzõk, akiknek az új idõpont nem felel meg, a részvételi díjat visszautaljuk, vagy postai úton juttatjuk vissza.
Köszönjük megértéseteket:
Leon
!!! IDÕPONTVÁLTOZÁS !!!
Egyesületünk 2010. május 23.-án rendezte volna meg a Bakony Maratont. Sajnos a hétvégi és az azóta is tartó rendkívüli idõjárás a Bakonyban általunk nem teljes mértékben ismert pusztítást végzett. Az utak egy részét járhatatlanná tették a medrükbõl kilépõ patakok (Cuha-patak, Hódos-ér, Gerence-patak) illetve az utakra kidõlõ fák. Egy esetleges baleset következtében a mentõk nem tudnának a baleset helyszínére odajutni, s ennek következtében a hétvégén megrendezendõ versenyt nem tartjuk meg a pálya veszélyessége és járhatatlansága miatt.
Az illetékes hatóságokkal, erdészetekkel illetve Mountain Bike Szövetséggel egyeztetve a verseny a rendkívüli idõjárás miatt elmarad, helyette azonos helyen és feltételekkel 2010.augusztus 14. szombaton rendezzük meg.
A nevezési határidõ is megváltozik. A 6.000Ft-os nevezési idõ 2010. július 25.-re hosszabbítjuk meg. Azon versenyzõk, akik már 8.000 Ft-os nevezési díjat befizették, azok részére a 2.000 Ft-os különbséget visszautaljuk.
Azon versenyzõk, akiknek az új idõpont nem felel meg, a részvételi díjat visszautaljuk, vagy postai úton juttatjuk vissza.
Köszönjük megértéseteket:
Leon
Baráth Klára
YouTube - Klara Barath world famous fortune teller