Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Posted 2010. May 19. - 10:31
Nem szeretnétek esetleg megint felkínálni a kedvezményes nevezési lehetõséget (4000 Ft) mondjuk június közepéig? Egy nevezõt már biztos nyernétek vele.
Posted 2010. May 19. - 08:18
Ilyet sem hallottam, hogy idõjárás miatt le kell mondani a versenyt,de így tudok menni én is:)
Anna ilyenrõl még én se...de tavaly salzkammergutot megszakitottak, hasonlo korulmenyek kozott, csak ott en mar 8 oraja kinn voltam a palyan...pedig elotte nap mikor palyat jartuk be jegeso kapott el...s a rajtnal hajnali orakban 20 centi viz volt...xal lehetett ra szamitani:)
Posted 2010. May 18. - 22:44
Nem is megy jól idén
Nem most lett valamelyik xc vk-n második?
Anna: ez tényleg elég balesetveszélyes lett volna. szerintem teljesen érthetõ.
Posted 2010. May 18. - 20:03
Posted 2010. May 18. - 18:10
Paulissennek is ezt mondja folyton az edzõje, de szarik bele.
Nem is megy jól idén
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. May 17. - 23:18
"aki sok mindenhez ért az nem ért semmihez"
Paulissennek is ezt mondja folyton az edzõje, de szarik bele.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. May 17. - 22:21
nem vettem magamra, csak én felmentést kértem a "lecseszés" alólOK értem, de az XCO kontra XCM dolgot általánosságban írtam, kérlek ne vedd már a szívedre. BOCSI ..
amúgy egyetértünk.
talán itt is igaz az a latin mondás miszerint: "aki sok mindenhez ért az nem ért semmihez"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 17. - 22:13
off
nem azért írtam az egerszegit, mert érint. az xc-t háttérbe tettem, ezért is vállaltam be arra a hétvégére a csapat ironmanbe a bringázást. és azt már nehéz lemondani, ezért stornózódik a maraton
on
OK értem, de az XCO kontra XCM dolgot általánosságban írtam, kérlek ne vedd már a szívedre. BOCSI ..
... pár éve volt egy Zalaszentgróti futam, amit azért töröltetett a szövi, mert egybe esõ verseny volt XCO-val ....
De megint csak azt tudom felhozni ... tõlünk nyugatra ... és itt abba is hagytam
És mi lenne ha mondjuk olyan népszerûek lennének itthon a maratonok, hogy egy hétvégén lenne 3 db?
Már megint csak azt tudom említeni, hogy tõlünk nyugatra van ilyen ....
Posted 2010. May 17. - 21:37
offés eljön az az idõ amikor el kell dönteni, valaki XCO vagy XCM versenyzõ lesz!
... ez "nem" csak nekem kedvez ... megnyerhetem a kupa összetettet így ... most már tuti arra fogok hajtani!
szervezõk! tilos áttenni másik napra!!!!!!
ui.: Egyébként mindenki tudja kinek melyik verseny ill. sorozat lesz a fontos oda fog menni! És ez így helyes!
nem azért írtam az egerszegit, mert érint. az xc-t háttérbe tettem, ezért is vállaltam be arra a hétvégére a csapat ironmanbe a bringázást. és azt már nehéz lemondani, ezért stornózódik a maraton
on
Posted 2010. May 17. - 20:55
Én meg örültem, hogy most lesz, mert Fenyvesi Peti Offenburgba megy, egy másik komoly ellenfél (mmint aki erõsebb ) meg rövid távon indult volna. Reméljük nekik is fontosabb lesz az XCOés eljön az az idõ amikor el kell dönteni, valaki XCO vagy XCM versenyzõ lesz!
... ez "nem" csak nekem kedvez ... megnyerhetem a kupa összetettet így ... most már tuti arra fogok hajtani!
Posted 2010. May 17. - 20:51
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2
A nevezési díjat hogy lehet visszakapni? Emailt írjunk?
és eljön az az idõ amikor el kell dönteni, valaki XCO vagy XCM versenyzõ lesz!
szervezõk! tilos áttenni másik napra!!!!!!
ui.: Egyébként mindenki tudja kinek melyik verseny ill. sorozat lesz a fontos oda fog menni! És ez így helyes!
Posted 2010. May 17. - 20:40
Szerintem is jó döntés volt a verseny és a versenyzõk nagy részének szempontjából. Annak a néhány "bolond droid"-nak meg úgyis mindegy, hogy most vagy augusztusban van a verseny.
Sajnos így ráadásul üti az Ironbike-ot, de ha belegondolunk, tényleg nagyon kevés jó idõpont van. Õszintén szólva még a Bükk Maraton utáni hétvége is jó lenne (nekem). (persze az meg az Ostorosi X2S-t ütné...) Mindegy, jobb ez így, 4 maraton láncban amúgy sem lett volna szerencsés, mindjárt jobb, hogy csak három lesz egymásra halmozva.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. May 17. - 20:26
Sziasztok!
Szerintem helyes döntés volt, hogy eltolták az idõpontot! A Bakonyban katasztrofális a helyzet! Szerintem az 5 napban nem rendezõdik a helyzet!
Helyes döntés volt a szervezõk részérõl! Kitartás mindenkinek!
Sziasztok!
Balu
Szerintem is jó döntés volt a verseny és a versenyzõk nagy részének szempontjából. Annak a néhány "bolond droid"-nak meg úgyis mindegy, hogy most vagy augusztusban van a verseny.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 17. - 20:14
Szerintem helyes döntés volt, hogy eltolták az idõpontot! A Bakonyban katasztrofális a helyzet! Szerintem az 5 napban nem rendezõdik a helyzet!
Helyes döntés volt a szervezõk részérõl! Kitartás mindenkinek!
Sziasztok!
Balu
Posted 2010. May 17. - 18:56
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2
Ok,de ez sem jó azoknak akik mind a két versenyt komolyan gondolják,és fõleg érintettek .
Posted 2010. May 17. - 18:49
vasárnap Zalaegerszeg XCO - C2Hedlyes döntés,de örök vitatéma : miért nem vasárnap ?
Posted 2010. May 17. - 18:28
!!! IDÕPONTVÁLTOZÁS !!!
Egyesületünk 2010. május 23.-án rendezte volna meg a Bakony Maratont. Sajnos a hétvégi és az azóta is tartó rendkívüli idõjárás a Bakonyban általunk nem teljes mértékben ismert pusztítást végzett. Az utak egy részét járhatatlanná tették a medrükbõl kilépõ patakok (Cuha-patak, Hódos-ér, Gerence-patak) illetve az utakra kidõlõ fák. Egy esetleges baleset következtében a mentõk nem tudnának a baleset helyszínére odajutni, s ennek következtében a hétvégén megrendezendõ versenyt nem tartjuk meg a pálya veszélyessége és járhatatlansága miatt.
Az illetékes hatóságokkal, erdészetekkel illetve Mountain Bike Szövetséggel egyeztetve a verseny a rendkívüli idõjárás miatt elmarad, helyette azonos helyen és feltételekkel 2010.augusztus 14. szombaton rendezzük meg.
A nevezési határidõ is megváltozik. A 6.000Ft-os nevezési idõ 2010. július 25.-re hosszabbítjuk meg. Azon versenyzõk, akik már 8.000 Ft-os nevezési díjat befizették, azok részére a 2.000 Ft-os különbséget visszautaljuk.
Azon versenyzõk, akiknek az új idõpont nem felel meg, a részvételi díjat visszautaljuk, vagy postai úton juttatjuk vissza.
Köszönjük megértéseteket:
Leon
Hedlyes döntés,de örök vitatéma : miért nem vasárnap ?
Posted 2010. May 17. - 16:59
!!! IDÕPONTVÁLTOZÁS !!!
Egyesületünk 2010. május 23.-án rendezte volna meg a Bakony Maratont. Sajnos a hétvégi és az azóta is tartó rendkívüli idõjárás a Bakonyban általunk nem teljes mértékben ismert pusztítást végzett. Az utak egy részét járhatatlanná tették a medrükbõl kilépõ patakok (Cuha-patak, Hódos-ér, Gerence-patak) illetve az utakra kidõlõ fák. Egy esetleges baleset következtében a mentõk nem tudnának a baleset helyszínére odajutni, s ennek következtében a hétvégén megrendezendõ versenyt nem tartjuk meg a pálya veszélyessége és járhatatlansága miatt.
Az illetékes hatóságokkal, erdészetekkel illetve Mountain Bike Szövetséggel egyeztetve a verseny a rendkívüli idõjárás miatt elmarad, helyette azonos helyen és feltételekkel 2010.augusztus 14. szombaton rendezzük meg.
A nevezési határidõ is megváltozik. A 6.000Ft-os nevezési idõ 2010. július 25.-re hosszabbítjuk meg. Azon versenyzõk, akik már 8.000 Ft-os nevezési díjat befizették, azok részére a 2.000 Ft-os különbséget visszautaljuk.
Azon versenyzõk, akiknek az új idõpont nem felel meg, a részvételi díjat visszautaljuk, vagy postai úton juttatjuk vissza.
Leon
akkor itt osztják az összetett eredményt is
http://mmtbszsz.hu/
Posted 2010. May 17. - 16:35
Leon
Posted 2010. May 17. - 16:18
Baráth Klára YouTube - Klara Barath world famous fortune teller
Maja napt
A maják naptár csak 2012. 12. 20.-ig tudták vezetni a naptárukat, jól néznénk ki, ha a mi naptárunk szerint minden szilveszterkor világvége lenne. Sõt én már a 2000-es ezredfordulót is túléltem.
ON