arn said
a koris hegyre aszfalton megy? ott csak az utolso par kanyaros emelkedot utalom, elotte nem gaz.
a földúttal nem jártál volna jobban, tekintve, hogy az aszfalt vége még a gyengébbeknek is középtányéros.
arn said
a koris hegyre aszfalton megy? ott csak az utolso par kanyaros emelkedot utalom, elotte nem gaz.
tekeyagd said
már tudhatnád,hogy ha jóidõ,akkor én mindig dolgozom, tököm bele...
zeezoltano said
Tavaly õsz óta edzenek a Szílvásra oda nem kell naptej:)
Buki said
Tudod motivalni az embert...
Csapattarsaknak mar szoltam, hogy naptejet hozzanak holnapra.
A sebesség mindent megold.
MJani01 said
Nem, a földúton megyünk fel. Itt a térképen: http://pannonmaraton...vidtav_2011.jpg
tekeyagd said
már tudhatnád,hogy ha jóidõ,akkor én mindig dolgozom, tököm bele...
arn said
kis eso meg jot is tenne...
nagyon poros mostanaban minden. jossz?
arn said
A sebesség mindent megold.
tekeyagd said
már erõsen beborult észak felõl.
nem bazi nagy esõ nem árt meg a pályának,hát jól imádkozzatok!
norbi-a-hod said
Rövidtáv (,ill mindegyik táv) rajt terület után 2-3 km-rel megkapja az elsõ nagy mászást bõ 350m szintemelkedést 4 km hosszúságban letudva....Cirka 8-10% meredekség az elsõ 3 km-en,a negyedik kili már enyhébb.Közép és hosszútáv 450 m-t mászik,mert e kettõ felmegy a Kõris tetejéig,rövid nem teljesen,csak olyan 610m-es magasságig. (275-rõl) Majd bõ 7 km lejtõ,kb 3 km sík aszfalton,itt lehet tápolni, zselézni, majd ismét egy kavicsos mászás kb 5-6 km hosszal és kb 300m szinttel. Királykapunál ér a rövid a tetejére,kb 2 km lejtõ,majd hullámvasút,és sunyi gyenge emelkedõ kb 5 km hosszon,de aszfalton, végül pedig gurulás pár km-en a célig. Nem gáz...
drotos.toth said
A múltheti 10 órás (illetve már a fele...) megette a gépemet, úgyhogy ha nem készülök el vele, akkor ez egy retro-maraton lesz. Merevvilla, kanti-fék, 3x7.