a koris hegyre aszfalton megy? ott csak az utolso par kanyaros emelkedot utalom, elotte nem gaz.
a földúttal nem jártál volna jobban, tekintve, hogy az aszfalt vége még a gyengébbeknek is középtányéros.
a koris hegyre aszfalton megy? ott csak az utolso par kanyaros emelkedot utalom, elotte nem gaz.
már tudhatnád,hogy ha jóidõ,akkor én mindig dolgozom, tököm bele...
Tavaly õsz óta edzenek a Szílvásra oda nem kell naptej:)
Tudod motivalni az embert...
Csapattarsaknak mar szoltam, hogy naptejet hozzanak holnapra.
A sebesség mindent megold.
Nem, a földúton megyünk fel. Itt a térképen: http://pannonmaraton...vidtav_2011.jpg
már tudhatnád,hogy ha jóidõ,akkor én mindig dolgozom, tököm bele...
kis eso meg jot is tenne... nagyon poros mostanaban minden. jossz?
A sebesség mindent megold.
már erõsen beborult észak felõl.
nem bazi nagy esõ nem árt meg a pályának,hát jól imádkozzatok!
Rövidtáv (,ill mindegyik táv) rajt terület után 2-3 km-rel megkapja az elsõ nagy mászást bõ 350m szintemelkedést 4 km hosszúságban letudva....Cirka 8-10% meredekség az elsõ 3 km-en,a negyedik kili már enyhébb.Közép és hosszútáv 450 m-t mászik,mert e kettõ felmegy a Kõris tetejéig,rövid nem teljesen,csak olyan 610m-es magasságig. (275-rõl) Majd bõ 7 km lejtõ,kb 3 km sík aszfalton,itt lehet tápolni, zselézni, majd ismét egy kavicsos mászás kb 5-6 km hosszal és kb 300m szinttel. Királykapunál ér a rövid a tetejére,kb 2 km lejtõ,majd hullámvasút,és sunyi gyenge emelkedõ kb 5 km hosszon,de aszfalton, végül pedig gurulás pár km-en a célig. Nem gáz...
A múltheti 10 órás (illetve már a fele...) megette a gépemet, úgyhogy ha nem készülök el vele, akkor ez egy retro-maraton lesz. Merevvilla, kanti-fék, 3x7.