Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Dedicated to Ras: www.ttc.hu  ;) 8)
A sör nem is olyan hülye ötlet  ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát speciel nekem nem baj ha hegy van... sõt ;D

a homok az télleg elég nagy szívás.. csak nézd meg a Párizs Dakart...

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Bocsesz,
csak most tudtam foglalkozni a sok-sok felvetõdött kérdésekkel.
Úgy sírtok, mint a fûrdõs kurvák!!
Mitõl féltek? Ha a hegyen vagyunk, az a baj, hogy sok a szint, ha homokban, akkor homokosok vagyunk.
Talán nem Montisok vagyunk??
Vagy mit szeretnétek? 0 szint, 25 fok, hátszél, és tükörsima aszfalt, hideg sõr?
2bak

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Én mér próbáltam a homokot és nehezebb minta hegy, de itt még esõt sem krhetünk mert az agyagos rész megszivat. Azé egy-két teve jó lenne ;D

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Ez a homokozás szvsz gyakran rosszabb mintha sárban mennél, lásd mecsek maraton. Alföldön mentem eddig a legtöbbet és ismerem milyen homokban "tekerni"...mitmondjak két nap esõ után még talán. Az próbálja ki aki még nem csinálta sose, de aki már járt tengelyig homokban szerintem a háta közepére se kívánja....

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Végülis nem akkora nagy gáz, de akkor be kell egy plusz kereket szerelni elõre-hátulra, hogy ne süllyedjél el...  ;)

Nodemost tínleg, Te már végigtekerted ezt a bizonyos részt? Végiglehet menni ezt a "pár" kilcsit úgy, hogy egyszersem teszed le a lábadat?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ez nem szep toletek >:(! Eloszor az a "baj", hogy nincs szint, mikor meg megtudjatok, hogy a szint sivataggal lesz kompenzalva akkor meg megint nyafi!!!
Szervizelni is kell neka a binyot! Jo alkalom nyilik majd utana 1 alapos szervizre!!!

Szerintem meg ugyis csak arviz lesz, tehat hajocsavar kell majd a locsolokocsi helyett :D!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi 2bak!

Segitsek majd a szervezesben? Setleg itt Pesten (Foton) majd segithetek a SOK-SOK jelentkezo (rmelm ertitek BIKEosok ;)) koordinalasaban! (De csak a vizsgaidoszakom utan!!!)

Csa,
t2bak

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Jöhetne már ez a május! ::) A locsolókocs jó ötlet, de a sivatagi részen én tevéket szeretnék látni. Szerintem nagyon kúl lenne. Beszéljetek az állatkertel talán még fizetnek is teve sétáltatás ért ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
2bak!

Nyomjatok végig egy locsolókocsit a pályán felvezetõautó gyanánt, akkor nem lesz poros a pálya ;D ;D ;D

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egy kis homok még poén, de tizenöt kilcsi tökig érõ sivatag már nem feltétlenül az. Nem túl csábító lehetõség, hogy minden mozgó részt megegyen a homok, meg aztán se cipekedni nem jó benne, se tekerni. Már ha lehet. Persze egyszer talán ki kell próbálni.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
2bak a homoknak mi az értelme ??? Az még hagyján, ha kicsit lenne homokos, de a válaszodból ítélve ilyen sivatagi fíling lesz vagymi...

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Hi,
aszfaltból sok nem jut max 5km, 25-30 km agyag, 12-15 km homok (mély), 10-15 km földút (mely csak terepjáróval járható) ez így kb 60-65 km.
Ez 2x a nagyoknak.
Gumiból 2.1 méret az ajánlott.
2bak

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
2bak, a táv kb hány %-a aszfalt? ??? Jameg az "ártéri" szakasz milyen terepet takar? Sima földes a Tiszaparton?

vendég_kulpeter_*

vendég_kulpeter_*
  • vendég
Szosszantyú!

Én a gagyibb gépemmel indulnék, ami aliviós és 14 kg... Szerintetek jó az oda, vagy már eleve nem is érdemes ezzel indulni, mert nem jutnék vele messze...? A jobbat nem szeretném szétcsiszolni kvarccal...  ;D
Kérek szépen választ. :o
puszka! p

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Szegasztok!
Köszike a sok-sok érdekes felvetést. Meglepõek a vélemények.
A részleteket képek segítségével hamarosan tudatom mindenkivel.
A pontos versenykiírás most készûl.Igazi montis megmérettetésben lesz része mindenkinek.
Aszfalt, agyag, fekete föld, homok, és 1 kis ártéri szakasz.
Üdv, 2bak.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Kérdés 2bakhoz:

-csak 26-os géppel lehet pörgetni, vagy mehetünk 28-assal is?

Üdv: kempelen (alias Band)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Lehet, hogy egy singlespeeddel nyomatok...?
Vagy egy merevvillás ultrakönnyû géppel...?

2bak:
Tényleg! Sokan kérdezték - tavaly is -, hogy milyen gépekkel lehet indulni? Lesz-e korlátozás? (Lásd: GooRoo tavalyi sóhajtása a versenyzésrõl.)

üdv
zOrg

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Hmmm...

Band beszélt 2bak-kal, és hát bizony vagyis...
Azt kell mondanom, amit eddig tudok a Tisza Maratonról... talán az év egyik legkomolyabb eseménye lesz!
És maxxxxxxximál BikeMag támogatás!
És csoportos BMFTeam indulás!
És zOrg is letekeri (ha bírja...)!
És nem lebecsülni az Alföldet!

üdv
Zé (from Dunántúl)

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Én is alföldi volnék, szóval ismerem a terepet. A GT-met anno Szegeden röptettem be.
Országútival lehet indulni? Vagy 27"-es trekkinggel?
Egyébként szerintem a homok májusban még nem fog gondot okozni.