Parának,
röndicsek Én a 7 végén tesztelem a pályát ismételten. Az "itiner" elkészûlt a métereket most pontosítom.
Szerintem péntekig tudom mellékelni - excelben - és a térkép is kész, sokszorosítható.
Üdv,
2bak
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2002. január 30. - 12:11

Írta 2002. január 30. - 08:51

Szevak!
Az a gáz csak, hogy Én hétközben, és általában hétvégén is Szarvas és környékét népesítem...
A jövõhétvégén 101% hogy megyek Orira, majd még haverokkal lekonkretizáljuk, hogy az általunk is vélt töltési állapotok tudatában is bevállaljuk-e a sártapaszt...
A társaságból(3fõ) ketten úgy is BükkMarathon megjárt emberek lennénk...
Ha van vmi konkrét ez ügyben, szólok!
Paraferee és Joghurt voltunk....
Az a gáz csak, hogy Én hétközben, és általában hétvégén is Szarvas és környékét népesítem...
A jövõhétvégén 101% hogy megyek Orira, majd még haverokkal lekonkretizáljuk, hogy az általunk is vélt töltési állapotok tudatában is bevállaljuk-e a sártapaszt...
A társaságból(3fõ) ketten úgy is BükkMarathon megjárt emberek lennénk...

Ha van vmi konkrét ez ügyben, szólok!
Paraferee és Joghurt voltunk....
Írta 2002. január 29. - 18:24

Bocs,
visszaolvasván látom, hogy már írni sem tudok.
Lehet, hogy sokat gépeltem a mai napon?
Holnap folytatom.
2bak
visszaolvasván látom, hogy már írni sem tudok.
Lehet, hogy sokat gépeltem a mai napon?
Holnap folytatom.
2bak
Írta 2002. január 29. - 18:21

Paraaffe,
Algyõ felé indül a bazár.
Mikor tudjátok, hogy jöttök, és elfogadjátok mint házigazda a segítségemet szívesen csatlakoznék a "bejárókkla"
Ámbátor, ha olvastad a 7végi levelem nem éppen idilli jelenleg a pálya minden része.
Valamint nem tudni, hogy 2 hét múlva milyen lesz az idõ.
jelenleg a gát elégg gázos - elolvadt a hó, és a felszín eléggé sikamlós - de azért veletek vagyok. (Én már bejártam ebben a rossz állapotában is.)
Esetleg publikálhatnánk, több elszánt kerósnak is, és Én készülök. Nekem a következõ 7vége jobb lönne.
Üdv,
2bak
Algyõ felé indül a bazár.
Mikor tudjátok, hogy jöttök, és elfogadjátok mint házigazda a segítségemet szívesen csatlakoznék a "bejárókkla"
Ámbátor, ha olvastad a 7végi levelem nem éppen idilli jelenleg a pálya minden része.
Valamint nem tudni, hogy 2 hét múlva milyen lesz az idõ.
jelenleg a gát elégg gázos - elolvadt a hó, és a felszín eléggé sikamlós - de azért veletek vagyok. (Én már bejártam ebben a rossz állapotában is.)
Esetleg publikálhatnánk, több elszánt kerósnak is, és Én készülök. Nekem a következõ 7vége jobb lönne.
Üdv,
2bak
Írta 2002. január 29. - 11:08

2bak!
Lenne egy picuri kérdésem!
Merre lesz a kör?
Algyõnek?
Csak mert ha minden jól megy talán a jövõhétvégén, vagy az után egy elõzetes tekeréssel egybe kötött pályabejárást szeretnénk haverokkal... 8)
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek...Paraferee voltam
Lenne egy picuri kérdésem!
Merre lesz a kör?
Algyõnek?
Csak mert ha minden jól megy talán a jövõhétvégén, vagy az után egy elõzetes tekeréssel egybe kötött pályabejárást szeretnénk haverokkal... 8)
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek...Paraferee voltam
Írta 2002. január 28. - 23:06

Írta 2002. január 27. - 23:49

Haho!
Ez qrva yo!!!En szegedi vagyok de sajnos nem lehetek ott
igazolt tavollet miatt..
Helyette kiprobalom New York es Connecticut allam osvenyeit ;D
Mindenkinek fasza versenyt!!!!!
Aho Heyneken!
Ez qrva yo!!!En szegedi vagyok de sajnos nem lehetek ott

Helyette kiprobalom New York es Connecticut allam osvenyeit ;D
Mindenkinek fasza versenyt!!!!!
Aho Heyneken!
Írta 2002. január 27. - 16:39

Hali, igy vasárnap du az ebéd után degeszre zabálva mindenkinek. ;D
Tegnap egyedûl kezdtem a felkészülést a pálya 1/3-át letapostam.
(Én barom, pedig tudhatnám, hogy ilyenkor milyen a gát. Természetesen agyagos. És köztudott az igen jól dagasztható mikor olvad.)
Képet már nem tudok becsatolni, de akik voltak a Bükk Maratonom, azok kb. tudják, hogy a vaddisznó az megirigyelhette volna a kûlsõmet.
Szóval azért mentem ki a terepre, hogy megnézzem a legextrémebb helyzetet. Szerintem ez most az volt. Ez a legrossssszzabb az útminõséget illetõleg.
Tempó 16-20 Km/h.
Menetidõ 110 perc.(31Km)
Felkészüléshez ajánlom a Spininget. Alapozásnak nagyon jó.(Februárban, március elejéig 15-18 alkalom. Ennyi idõ alatt rendebeteszi az ember magát)
Utána pedig jöhet a terep.
Holnap folyt köv.
Üdv,
2bak
Tegnap egyedûl kezdtem a felkészülést a pálya 1/3-át letapostam.
(Én barom, pedig tudhatnám, hogy ilyenkor milyen a gát. Természetesen agyagos. És köztudott az igen jól dagasztható mikor olvad.)
Képet már nem tudok becsatolni, de akik voltak a Bükk Maratonom, azok kb. tudják, hogy a vaddisznó az megirigyelhette volna a kûlsõmet.
Szóval azért mentem ki a terepre, hogy megnézzem a legextrémebb helyzetet. Szerintem ez most az volt. Ez a legrossssszzabb az útminõséget illetõleg.
Tempó 16-20 Km/h.
Menetidõ 110 perc.(31Km)
Felkészüléshez ajánlom a Spininget. Alapozásnak nagyon jó.(Februárban, március elejéig 15-18 alkalom. Ennyi idõ alatt rendebeteszi az ember magát)
Utána pedig jöhet a terep.
Holnap folyt köv.
Üdv,
2bak
Írta 2002. január 27. - 16:22

Kedves Baliba!
Köszönöm aggódásodat, de vmelyest felmérve a terepet nem tudom mi lesz. Ha megfelelõ lesz a felkészülésem, akkor jöhet a két kör, ha tovább tart jelenlegi állagom, akkor csak egy lesz. A Mecsek után szerintem fel sem veszem az anyagproblémákat oly nagyon. Csak Pirikém is azonos véleménnyel bírjon... Májusban visszatérhetünk rá.
Bruce!
Ha nem olvastad volna el az egészet: Szeged és környéke túra 65(1 kör) és 130(2 kör) km-es muri május 17-én, asszem. A lényeg, hogy vasárnap akko és hétfõn munkaszüneti nap vagyon. Mindenféle boros találka is lészen más szervezésben a városban. Ennyi és küldöm a saját térképemet, bár a szervezõ 2bak apánk mindenkit rendesen ellát!!!
puszi mindenkinek
Köszönöm aggódásodat, de vmelyest felmérve a terepet nem tudom mi lesz. Ha megfelelõ lesz a felkészülésem, akkor jöhet a két kör, ha tovább tart jelenlegi állagom, akkor csak egy lesz. A Mecsek után szerintem fel sem veszem az anyagproblémákat oly nagyon. Csak Pirikém is azonos véleménnyel bírjon... Májusban visszatérhetünk rá.
Bruce!
Ha nem olvastad volna el az egészet: Szeged és környéke túra 65(1 kör) és 130(2 kör) km-es muri május 17-én, asszem. A lényeg, hogy vasárnap akko és hétfõn munkaszüneti nap vagyon. Mindenféle boros találka is lészen más szervezésben a városban. Ennyi és küldöm a saját térképemet, bár a szervezõ 2bak apánk mindenkit rendesen ellát!!!
puszi mindenkinek
Írta 2002. január 25. - 23:17

Jajj... mirõl maradok le?!?
Most nemtok visszaolvasni 10 köteget, de túra a tisza partján??
Hol? mikor? miért?
(há' hogy miért kedves bruce... ennyire sötét nem lehetsz!!)
Vmi infót tudtok mondani?
Vagy esetleg térképet kérhetek
BRUCE
Most nemtok visszaolvasni 10 köteget, de túra a tisza partján??
Hol? mikor? miért?
(há' hogy miért kedves bruce... ennyire sötét nem lehetsz!!)
Vmi infót tudtok mondani?
Vagy esetleg térképet kérhetek

BRUCE
Írta 2002. január 25. - 21:56

Zsuzsika drága!
Azért, mert nem lesz benne lejtõ lefele, azért még nem lebecsülendõ a mûsor!
Attól még a ~130Km az 130Km, és ha a pálya anyagminõsége igaz lesz, akkor lesznek nagy meglepetések!
Ettõl függetlenül elkisérlek arra a 2db körre téged, csak hogy ne unatkozz! természetesen ha birom tartani a tempót veled!
Üdv: Baliba
Azért, mert nem lesz benne lejtõ lefele, azért még nem lebecsülendõ a mûsor!
Attól még a ~130Km az 130Km, és ha a pálya anyagminõsége igaz lesz, akkor lesznek nagy meglepetések!
Ettõl függetlenül elkisérlek arra a 2db körre téged, csak hogy ne unatkozz! természetesen ha birom tartani a tempót veled!

Üdv: Baliba
Írta 2002. január 25. - 19:52

Írta 2002. január 25. - 19:46

Köszönöm a térképet, még nem volt idõm átvizslatni, de hamarost jelentem a véleményem! Ha ennyi a szint, akkor két kör lehet, hogy bejátszik. Bár rossz, hogy keveset tudok zúzni lefelé...
Írta 2002. január 25. - 17:39

Hali,
itt remek az idõ (8 fok) igy aztán nyeregbe fel és irány a pálya!! Ki tart velem???( Holnap 1 kis tekerés)
Baliba ;D
Tervek szerint javarészt gáton. Igazán szopatos lenne az ártérbe zavarni a bandát. (Készûlt egy ilyen terv is -árteres -, tudom mellékelni.)
Ha igazán sok lesz a víz akkor "vizibiciklit" tudom ajánlani mindenki figyelmében. A tuning kit nálam megvásárolható. ;D
Paraferre:
Kutymorgó kérdés. Erre ezek az ebek válogatás nélkûl harapdálnak. (Nekem már van két szép emlékgoglenyomatom a bõrszerkezetemben.
De mondasz valamit, az elsõ 50re ráugraktható az ebfalka.
A végére a tökük is telel lösz a bringásokkal.
Üdv,
2bak
itt remek az idõ (8 fok) igy aztán nyeregbe fel és irány a pálya!! Ki tart velem???( Holnap 1 kis tekerés)
Baliba ;D
Tervek szerint javarészt gáton. Igazán szopatos lenne az ártérbe zavarni a bandát. (Készûlt egy ilyen terv is -árteres -, tudom mellékelni.)
Ha igazán sok lesz a víz akkor "vizibiciklit" tudom ajánlani mindenki figyelmében. A tuning kit nálam megvásárolható. ;D
Paraferre:
Kutymorgó kérdés. Erre ezek az ebek válogatás nélkûl harapdálnak. (Nekem már van két szép emlékgoglenyomatom a bõrszerkezetemben.
De mondasz valamit, az elsõ 50re ráugraktható az ebfalka.
A végére a tökük is telel lösz a bringásokkal.
Üdv,
2bak
Írta 2002. január 25. - 09:00

2bak: 8) nem úgy értettem, hogy kapja be az elsõ 100at a kutya... hanem hogy ha azokat megkergette, már kutya legyen a talpán, ha a következõ 200ra még a fejét is felemeli... ;D
Pf
Pf
Írta 2002. január 25. - 01:24

Kutya helyzet nem érdekes, csah atz acélbetétes bakancsomat át alakíton spd-sé osz jöhet az össtes kutya! ;D
Írta 2002. január 24. - 23:53

2-kör lesz az, már látom!
Helyismeretem 0.0, tehát ezirányú javaslatom nincs, de keresztapám, és családja Szegedi illetõségûek, ami megint semmit nem jelent a Maraton szempontjából!
A Tisza mentén az út a Gáton megy, or az árterületen bent?
Lehet, hogy hüle a kérdés, de mi van, ha árvíz lesz...?
Na persze tudom, hogy nem lesz, de mi van, ha rosszul tudom???
Helyismeretem 0.0, tehát ezirányú javaslatom nincs, de keresztapám, és családja Szegedi illetõségûek, ami megint semmit nem jelent a Maraton szempontjából!
A Tisza mentén az út a Gáton megy, or az árterületen bent?
Lehet, hogy hüle a kérdés, de mi van, ha árvíz lesz...?
Na persze tudom, hogy nem lesz, de mi van, ha rosszul tudom???
Írta 2002. január 24. - 23:09

Úgy érted had kapja csak el a büdös kutya az elsõ százat, hogy mire megérkezel már jól lakjon???
Írta 2002. január 24. - 13:24

;D mondd vmit kiscsango... :
meg másrészt nagyobb lesz az iram...
és azért annyira nincsenek olyan jóóóó formában..kondícióban az alföldi kutyák, hogy (remélhetõleg lesznek annyian) a 300. lovast is megkergessék...
Pf és Joghurt

meg másrészt nagyobb lesz az iram...
és azért annyira nincsenek olyan jóóóó formában..kondícióban az alföldi kutyák, hogy (remélhetõleg lesznek annyian) a 300. lovast is megkergessék...
Pf és Joghurt
Írta 2002. január 24. - 13:16

Én is aluljáróra szavazok. Megnézném azt a kutyát, aki engem meg mer harapni.