Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Parának,

röndicsek Én a 7 végén tesztelem a pályát ismételten. Az "itiner" elkészûlt a métereket most pontosítom.
Szerintem péntekig tudom mellékelni - excelben - és a térkép is kész, sokszorosítható.

Üdv,
2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szevak!

Az a gáz csak, hogy Én hétközben, és általában hétvégén is Szarvas és környékét népesítem...
A jövõhétvégén 101% hogy megyek Orira, majd még haverokkal lekonkretizáljuk, hogy az általunk is vélt töltési állapotok tudatában is bevállaljuk-e a sártapaszt...
A társaságból(3fõ) ketten úgy is BükkMarathon megjárt emberek lennénk... ;)

Ha van vmi konkrét ez ügyben, szólok!

Paraferee és Joghurt voltunk....

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Bocs,
visszaolvasván látom, hogy már írni sem tudok.
Lehet, hogy sokat gépeltem a mai napon?
Holnap folytatom.
2bak

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Paraaffe,

Algyõ felé indül a bazár.
Mikor tudjátok, hogy jöttök, és elfogadjátok mint házigazda a segítségemet szívesen csatlakoznék a "bejárókkla"

Ámbátor, ha olvastad a 7végi levelem nem éppen idilli jelenleg a pálya minden része.
Valamint nem tudni, hogy 2 hét múlva milyen lesz az idõ.
jelenleg a gát elégg gázos - elolvadt a hó, és a felszín eléggé sikamlós - de azért veletek vagyok. (Én már bejártam ebben a rossz állapotában is.)

Esetleg publikálhatnánk, több elszánt kerósnak is, és Én készülök. Nekem a következõ 7vége jobb lönne.

Üdv,
2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
2bak!

Lenne egy picuri kérdésem!
Merre lesz a kör?
Algyõnek?

Csak mert ha minden jól megy talán a jövõhétvégén, vagy az után egy elõzetes tekeréssel egybe kötött pályabejárást szeretnénk haverokkal... 8)

Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek...Paraferee voltam

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
De jó egyeseknek! ;D ;D ;D

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Haho!

Ez qrva yo!!!En szegedi vagyok de sajnos nem lehetek ott :( igazolt tavollet miatt..
Helyette kiprobalom New York es Connecticut allam osvenyeit ;D

Mindenkinek fasza versenyt!!!!!

Aho Heyneken!

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Hali, igy vasárnap du az ebéd után degeszre zabálva mindenkinek. ;D

Tegnap egyedûl kezdtem a felkészülést a pálya 1/3-át letapostam.
(Én barom, pedig tudhatnám, hogy ilyenkor milyen a gát. Természetesen agyagos. És köztudott az igen jól dagasztható mikor olvad.)

Képet már nem tudok becsatolni, de akik voltak a Bükk Maratonom, azok kb. tudják, hogy a vaddisznó az megirigyelhette volna a kûlsõmet.

Szóval azért mentem ki a terepre, hogy megnézzem a legextrémebb helyzetet. Szerintem ez most az volt. Ez a legrossssszzabb az útminõséget illetõleg.
Tempó 16-20 Km/h.

Menetidõ 110 perc.(31Km)

Felkészüléshez ajánlom a Spininget. Alapozásnak nagyon jó.(Februárban, március elejéig 15-18 alkalom. Ennyi idõ alatt rendebeteszi az ember magát)
Utána pedig jöhet a terep.

Holnap folyt köv.

Üdv,
2bak

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kedves Baliba!
Köszönöm aggódásodat, de vmelyest felmérve a terepet nem tudom mi lesz. Ha megfelelõ lesz a felkészülésem, akkor jöhet a két kör, ha tovább tart jelenlegi állagom, akkor csak egy lesz. A Mecsek után szerintem fel sem veszem az anyagproblémákat oly nagyon. Csak Pirikém is azonos véleménnyel bírjon... Májusban visszatérhetünk rá.
Bruce!
Ha nem olvastad volna el az egészet: Szeged és környéke túra 65(1 kör) és 130(2 kör) km-es muri május 17-én, asszem. A lényeg, hogy vasárnap akko és hétfõn munkaszüneti nap vagyon. Mindenféle boros találka is lészen más szervezésben a városban. Ennyi és küldöm a saját térképemet, bár a szervezõ 2bak apánk mindenkit rendesen ellát!!!
puszi mindenkinek

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jajj... mirõl maradok le?!?

Most nemtok visszaolvasni 10 köteget, de túra a tisza partján??
Hol? mikor? miért?
(há' hogy miért kedves bruce... ennyire sötét nem lehetsz!!)

Vmi infót tudtok mondani?
Vagy esetleg térképet kérhetek  :P

BRUCE

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Zsuzsika drága!

Azért, mert nem lesz benne lejtõ lefele, azért még nem lebecsülendõ a mûsor!

Attól még a ~130Km az 130Km, és ha a pálya anyagminõsége igaz lesz, akkor lesznek nagy meglepetések!

Ettõl függetlenül elkisérlek arra a 2db körre téged, csak hogy ne unatkozz! természetesen ha birom tartani a tempót veled!  ;)

Üdv: Baliba

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Hello!

Én is szeretnék kérni egy térképet!!!

kislust@wap.hu

üdv,
kislust

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Köszönöm a térképet, még nem volt idõm átvizslatni, de hamarost jelentem a véleményem! Ha ennyi a szint, akkor két kör lehet, hogy bejátszik. Bár rossz, hogy keveset tudok zúzni lefelé...

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Hali,

itt remek az idõ (8 fok) igy aztán nyeregbe fel és irány a pálya!! Ki tart velem???( Holnap 1 kis tekerés)

Baliba ;D
Tervek szerint javarészt gáton. Igazán szopatos lenne az ártérbe zavarni a bandát. (Készûlt egy ilyen terv is -árteres -, tudom mellékelni.)
Ha igazán sok lesz a víz akkor "vizibiciklit" tudom ajánlani mindenki figyelmében. A tuning kit  nálam megvásárolható. ;D

Paraferre:
Kutymorgó kérdés. Erre ezek az ebek válogatás nélkûl harapdálnak. (Nekem már van két szép emlékgoglenyomatom a bõrszerkezetemben.
De mondasz valamit, az elsõ 50re ráugraktható az ebfalka.
A végére a tökük is telel lösz a bringásokkal.

Üdv,
2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
2bak:  8) nem úgy értettem, hogy kapja be az elsõ 100at a kutya... hanem hogy ha azokat megkergette, már kutya legyen a talpán, ha a következõ 200ra még a fejét is felemeli... ;D

Pf

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Kutya helyzet nem érdekes, csah atz acélbetétes bakancsomat át alakíton spd-sé osz jöhet az össtes kutya! ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
2-kör lesz az, már látom!

Helyismeretem 0.0, tehát ezirányú javaslatom nincs, de keresztapám, és családja Szegedi illetõségûek, ami megint semmit nem jelent a Maraton szempontjából!
A Tisza mentén az út a Gáton megy, or az árterületen bent?
Lehet, hogy hüle a kérdés, de mi van, ha árvíz lesz...?
Na persze tudom, hogy nem lesz, de mi van, ha rosszul tudom???

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Úgy érted had kapja csak el a büdös kutya az elsõ százat, hogy mire megérkezel már jól lakjon???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D mondd vmit kiscsango... ::)

meg másrészt nagyobb lesz az iram...

és azért annyira nincsenek olyan jóóóó formában..kondícióban az alföldi kutyák, hogy (remélhetõleg lesznek annyian) a 300. lovast is megkergessék...

Pf és Joghurt

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Én is aluljáróra szavazok. Megnézném azt a kutyát, aki engem meg mer harapni.