Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D

van tubak, meg tutubak... ::) jól mondom? ;D

nevezést a héten vagy jövõhéten Én is intézem!

Tevék leszerzõdtetve... homokfutó szervízben... jiháááá... hadropogjonafogamalatt! ;D

t2bak

t2bak

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Csak hogy tiszta vizet ontsunk a poharba! t2bak es 2bak nem ugyanaz a szemely!!! ???
De ezt mar tavaly is tobben tapasztaltak! ;D
En annyit tudok, hogy jobb lesz a palya mint tavaly! Aki volt a boszorkanykupan az tudja mirol beszelek!!! ;)
Udv: t2bak

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én is jelentkezem,és szeretném a Thommey rajtszámot,ha lehet,vagy Thomey,de inkább elõzõ:)e-mail megy:)
Üdv:Thy

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
HI BAK!

Meg van már valahol az új pályarajz vagy nem nagyon változtattatok marad minden ugy Havi metálosan :)?
Nevezések? A siteodon lista?update?
Egyéni táblám alakul?

SONÁJ

t2bak

t2bak

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ki fog lemenni innen Budapestrol (fotrol). Mikor mentek es mivel (szombaton vagy vasarnap hajnalban)?
Sajna en meg csak most tudok ismet bekaocsolodni a bicajos eletbe! (Vege a foiskolanak!!!!!!)
Udv mindenkinek.
t2bak

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
magyarul a semislickek gyorsabbak és nem kaparnak el homokon annyira mint a magas mintások???????

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ha csak erre az egy versenyre kell,akkor olcsó megoldás a 2.0-ás B+ Sand,a szélét leszámítva gyakorlatilag totál slick,és széles.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
mijen gumi áll meg azon a dakar-nak nevezett fosóhonokon???

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Ismét, csak egyedûl próbálkozom az Alföl homokjában ;D

Sziasztok, jó reggelt.

Közhírré tétetik, hogy holnap -június 14.-én 14.00 kezdettel - SIVATAGI ÖNKÉNTES KIKÉPZÉSRE várok minden elszánt cangást.
(Tudom, hogy ekkor van a Kõszegi buli, de akik bánatukban, nem tudtak elmenni Köszegre, vigaszképpen felajánlom ezt az aranyos 1 köröcskét.)

Tehát akinek kedve, és ideje megengedi megismerkedhet a II.TISZA MARATON fantasztikus mediterrán hangulatával, de, ha valaki a SZAHARÁBAN szeretne egy kicsit esetleg a forró homokban futkározni, nyakában a bringával, akkor kérem nem fogok csalódást okozni, hiszen ezt is kipróbálhatod.

Üdv,

2bak

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Lám, lám!! Kezd az oldal beindúlni ;D

Sziasztok,

szépen megtalálnak a nevezések, ki faxon, ki telefonon, ki emailen juttatja el a nevezését. Köszönjük a rendezõség nevében.

Igen elõnevezési díj egységesen 2.500 pénz 07.07-ig. utána 3.500 a rajt napjáig.

ezen 7végétõl egészen a verseny napjáig minden szombat, és vasárnap lesz pályabejárás. ennek pontos idõpontját megjelölni most nem tudom, de igyekezni fogok a neten ezt megküldeni.

Most 7végén Veres Csabi - Prolog 62/499-857 - vezényletével indul egy különítmény. javaslom Öt keressétek meg az indulási infókkap kapcsolatosan.

egy két apróbb változás lesz a nyomvonalon, de ezek nem lényegesek. (most nem a gát bal oldalán, hanem a jobbikon megyünk bizonyos esetekben Az árnyékban )

Igen mert nagyon készülök a melegre, és gondolok a kedves indulóikra is!!

Minden fontos dolog közlésre kerül júni 16tól a weboldalunkon. (napi frissssítéssssel!!)

It fogom csöpögtetni az infót!!

De addig is van egy nagyon nagy bula a DUNA Maraton, melynek az árnyékában megbújva várok mindenkit a II.Tisza Marcira!!!

Üdv,

2bak.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Szállás: ha valakinek megfelel nálunk egy 6×3 Méteres panel szoba rendelkezésre állhat! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasz'

részemrõl idén gumi választásnál inkább a földutakra fektetem a hangsúlyt, és a RUBENA Trilobitjával fogom nyomni... ;D életemben nem volt még ennyire kics, és könnyû gumim ::)

addigra talán a broncosaurusom is reinkarnálódik egy brutális aszfalt-földútfaló szörnnyé 8)

Üdv, PéeF

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Nati: szállásnak utánanézek!

Fish: csak arra a napra jössz?

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
nekem tavaly nagyon bejott a ritchey innovader gumija. (http://www.ritcheylo...tninnovader.jpg) siman elment a legmelyebb homok tetejen, nem kellett sehol leszallnom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Fish: köszi! :-*

Tyitó: tudsz-e valami olcsó szállást Szögödön? Ahol esetleg lehet sütögetni is. Tehát mindenképpen valami faházas version jöhetne szóba. (nincs sátram)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
És hogy is van azokkal az egyéni rajtszámokkal? Azt is lehet neten keresztül? Én még nem mondtam le a "rob"-ról. :)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Lens: 2500 elõnevezve 2003.július 07-ig, utánna 3500 HUF

Részletesen itt: http://www.tiszamara...n.asp?mn=prolog

üdv

fish

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Idén se hagyom ki ezt a marcit, hisz annyira klassz volt tavaly! Remélem megint egy nagy BMFT-s tábor alakul majd ki a tombolán!

A nevezési laphoz csatolni kell a rózsaszin postautalványt? Én nem találtam, hogy mennyi a nevezési dij, és van-e elõnevezési dij. Lehet, hogy csak vak vagyok? Tud errõl valaki valamit?

Gumi: tavaly én Conti Traction-nel nyomtam végig, és egyszer se kellett leszállnom a homokban. Explorert nem raknék föl, mert ott kisebbek a bütykök, puhább a gumi anyaga, homokba pedig keményebb gumi kell.
De ez csak az én saját véleményem, mert nekem igy müködött, ismerek embereket, akik ennek a szöges ellentétét állitják.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Sajna valszeg csak szólóban 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
fish: yyyyeahhhhh! Ez sirály!
Családdal vagy nélkül? Egy napra vagy... ?

sianis: kicsit ballonos az ide (sztem!)