Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2003. július 03. - 12:33

2bak: szvsz a korábbihoz jobb lett volna... az egy kicsit késõn ér fel már...

Írta 2003. július 03. - 12:26

Értöttem parancs végrehajtva ;D
A vasutasokkal kapcsolat felvéve, a 19.20as vonathoz kértem + vagonyt a Tisza Maratonosoknak.
Ez igy röndbe lösz???
Vannak szép képek a www.tiszamaraton.hu -n nézzétek csak meg.
7végén lightös bejárás, azoknak akik nem mennek a DM-re Ez szombat 14.00 RAJT a múzeum elõl.
Jó felkészülést, és szerencsés tekerést a DM-en mindenkinek.
üdv,
2bak
A vasutasokkal kapcsolat felvéve, a 19.20as vonathoz kértem + vagonyt a Tisza Maratonosoknak.
Ez igy röndbe lösz???
Vannak szép képek a www.tiszamaraton.hu -n nézzétek csak meg.
7végén lightös bejárás, azoknak akik nem mennek a DM-re Ez szombat 14.00 RAJT a múzeum elõl.
Jó felkészülést, és szerencsés tekerést a DM-en mindenkinek.
üdv,
2bak
Írta 2003. július 03. - 07:52

Lehetne!
Mondjuk Vasárnap,Dunamarci után...
Egy lightosat, de csak úgy késõ délután és nem a nagy melegben! Mi, Savical?
Üdv : SON!
Mondjuk Vasárnap,Dunamarci után...

Egy lightosat, de csak úgy késõ délután és nem a nagy melegben! Mi, Savical?
Üdv : SON!
Írta 2003. július 02. - 20:52

Lovas Gabi és akit érint a téma: a szállással kapcsolatban ígérettétel történt! A címek és tfszámok megtalálhatók lesznek reményeim szerint ITT!
Hétvégén rögtönzött pályabejárás! Ha esetleg érdekel valakit, (jahh DunaMarcsi) jöhet!
Hétvégén rögtönzött pályabejárás! Ha esetleg érdekel valakit, (jahh DunaMarcsi) jöhet!
Írta 2003. július 02. - 11:01

Írta 2003. július 02. - 09:14

Írta 2003. július 01. - 14:31

Tyito: Remélem is!
2bak: Szokásos nagy kérésem, vonatozók nevében...
A Szilvás maraton tapasztalai alapján mondhatom, hogy még idén is sokan nélkülözzük azt a bizonyos 4 kereket.
Így tehát Szegedre is biztosan szép számmal megyünk vonattal, ami odafelé még csak-csak eloszlik, de vissza csak két lehetõség van Pest irányába:
A 17.20as és a 19.20as gyors.
Elöbbin alapból van 2 kerékpárnak aggatós hely utóbbin csak a peron marad.
Ez vasárnap esti tömegben nem lenne túl szerencsés.
Egy szóval szeretnénk, ha rendelnétek (ingyért van) ezekre a vonatokra (de legalább az egyikre) egy kisebb bicikliszállító egységet, tíz bringa biztosan összejön.
2bak: Szokásos nagy kérésem, vonatozók nevében...
A Szilvás maraton tapasztalai alapján mondhatom, hogy még idén is sokan nélkülözzük azt a bizonyos 4 kereket.
Így tehát Szegedre is biztosan szép számmal megyünk vonattal, ami odafelé még csak-csak eloszlik, de vissza csak két lehetõség van Pest irányába:
A 17.20as és a 19.20as gyors.
Elöbbin alapból van 2 kerékpárnak aggatós hely utóbbin csak a peron marad.
Ez vasárnap esti tömegben nem lenne túl szerencsés.
Egy szóval szeretnénk, ha rendelnétek (ingyért van) ezekre a vonatokra (de legalább az egyikre) egy kisebb bicikliszállító egységet, tíz bringa biztosan összejön.
Írta 2003. július 01. - 12:08

Kamperkáim!
A szombati lájtos tekerés (másnak lájtos
) megvolt.
Egy kicsit körbejárva Szegedet a pálya vonalán, tényszerû megállapítást nyert, és megvilágosodott számomra, hogy aki eljön, nem fog csalatkozni!
A szombati lájtos tekerés (másnak lájtos

Egy kicsit körbejárva Szegedet a pálya vonalán, tényszerû megállapítást nyert, és megvilágosodott számomra, hogy aki eljön, nem fog csalatkozni!
Írta 2003. június 27. - 20:25

hova kell küldeni a nevezést hogy és meddig?????????????
nem 20-adikán lesz?
2bak az a kecske az északi nagytesóknak szól?? (KecskeméT)
nem 20-adikán lesz?
2bak az a kecske az északi nagytesóknak szól?? (KecskeméT)
Írta 2003. június 27. - 18:40

Írta 2003. június 27. - 18:15

Írta 2003. június 27. - 13:05

2bak: szombaton lájtos tekerés, vagy erõsebb ???
Asszem erõnlétileg a bizonyos béka seneke alatt... :-\
Asszem erõnlétileg a bizonyos béka seneke alatt... :-\
Írta 2003. június 27. - 12:58

Írta 2003. június 27. - 12:24

Hali, itt 2bak,
olvasgatom, hogy megyen az nagy agyalgatás. Csak így tovább.
Rajtszámok vonatkozásában a következõt tudom mondani:
Az egyedi rajtszámok max 5 karaktert bírnak, és 500 pénz a felára, ezeket nem adom postára, csak személyesen vehetõk át, és csak elõnevezettek részére megy a buli.
Így O.K-s???
Köszönöm mindenkine a türelmét legfõképpen azoknak akik már elõneveztek, és nagyon várják a rajtszámukat. Ezeddig nem adtam postára egyet sem, mert mostanra kristályosodott ki a végsõ arculat.
Az elõnevezett széria rajtszámokat hétfõn kezde postázni.
Pályaváltozás vonatkozásában annyit súgnék, hogy lesznek apróbb változások, de nem lényegiek. Ezeknek a változásoknak a vizuális megtekinthetõsége a jövõ 7en várható a weboldalunkon.
Egyébként, ha valaki nagyon kíváncsi akkor holnap 14.00 kor indulunk a múzeum elõl - Szegeden - egy köröcskére.
üdv,
2bak
olvasgatom, hogy megyen az nagy agyalgatás. Csak így tovább.
Rajtszámok vonatkozásában a következõt tudom mondani:
Az egyedi rajtszámok max 5 karaktert bírnak, és 500 pénz a felára, ezeket nem adom postára, csak személyesen vehetõk át, és csak elõnevezettek részére megy a buli.
Így O.K-s???
Köszönöm mindenkine a türelmét legfõképpen azoknak akik már elõneveztek, és nagyon várják a rajtszámukat. Ezeddig nem adtam postára egyet sem, mert mostanra kristályosodott ki a végsõ arculat.
Az elõnevezett széria rajtszámokat hétfõn kezde postázni.
Pályaváltozás vonatkozásában annyit súgnék, hogy lesznek apróbb változások, de nem lényegiek. Ezeknek a változásoknak a vizuális megtekinthetõsége a jövõ 7en várható a weboldalunkon.
Egyébként, ha valaki nagyon kíváncsi akkor holnap 14.00 kor indulunk a múzeum elõl - Szegeden - egy köröcskére.
üdv,
2bak
Írta 2003. június 26. - 14:54

Nekem az is jó, ha szegeden kapom meg, csak akkor szóljanak, hogy ne várjam ...
2bak ? ??? ?
... mert most olyan érzésem van mintha elveszett volna a postán [ami ugye szintén nem elképzelhetetlen ;D ]

fish
2bak ? ??? ?
... mert most olyan érzésem van mintha elveszett volna a postán [ami ugye szintén nem elképzelhetetlen ;D ]

fish
Írta 2003. június 26. - 14:14

Írta 2003. június 26. - 14:04

Lens: igen, amikor neveztem, akkor azt mondták, hogy küldik ... ez még május végén volt 8)
fish
fish
Írta 2003. június 26. - 13:55

ööö.... tavaly mintha úgy lett volna... :
de lehet hogy csak álmodtam... és HOL VAGYOK??!! :

Írta 2003. június 26. - 13:51

Írta 2003. június 26. - 12:02

Egy kérdés: ha neveztem, akkor kb. mennyi idõ múlva remélhetem a rajtszámot ??? ;D
fish
fish