Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Nem tudom Lensvernek ki mondta,hogy lesz....meg akkor kinnt lenne a kiírás is...meg tudnék róla
De neki legyen igaza....

Tubak Nándival beszéltem telcsin, én úgy tudtam õ a fõszervezõ. Vagy nem igaz???
Õ nagyon pozitivan nyilatkozott az egészrõl.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát én már nem tudom mi lesz. De azt biztos, hogy aki a megtérülés miatt aggódik, azért a szokásos 200-300 fõre tutira számíthat. Csak legalább lenne hivatalos álláspont. Ne az legyen, hogy mindenki beszervez mindenfélét, s a végén kiderül, hogy ja bocs, mégis lesz.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
A tisza miatt rizikós a dolog,mert ha mégsem száradna ki jun. 26.-ig akkor gáz van és lehetne töltésen és dûlõutakon körözni és ezt senki sem akarja...
Bár az idei maraton nagyon ütõs volna,mert nagyon összetett lenne...Fõleg a Boszi-szigettel...A szokásos 200-250 fõ meg itt lenne...
Nem tudom Lensvernek ki mondta,hogy lesz....meg akkor kinnt lenne a kiírás is...meg tudnék róla
De neki legyen igaza....
Team Heavy Pedál Szeged

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Eza az, csak egy kis optimizmus kell.
Amúgy rá kellett volna venni az embereket, hogy elõre nevezzenek. Akkor lenne pénz a maratonra.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Megyek és máris nevezek.
: )))))))))))))))))))))))))
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Õrült jó Lens!
Csak azt mond meg nekem kivel beszéltél,mert én is az egyik szervezõ vagyok,pontosabban pálya építõ!
De akkor titokban szervezõdik valami....
Fantasztikus volna ha lenne.....
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na ezt örömmel hallom, jó tudni, köszi az infót! Hát én sem hagyom ki. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Most beszéltem a fõszervezõvel, aki a következõket üzeni:

Lesz Tisza Marci.
idõpont: június 26
hely: Boszi-sziget kissé módosított pályával
rajt: 11ó

Kisebb, háziasabb maraton lesz, mely nem a profiknak, hanem azoknak szól, akik szeretnek egy jót bulizni és kellemeset tekerni. Több infóval õ maga jön hamarosan.

Azt hiszem, idén nem hagyom ki ezt a versenyt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Igazából nem az én tisztem errõl nyilatkozni,de amit meg tudok osztani az az,hogy hiába vonult le a tisza, a viz onnan soká szárad ki. 2baknak kellene errõ nyilatkozni,de...
Team Heavy Pedál Szeged

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

A Tisza lement!

A mai vízállás szerint a Tisza Szegednél 641cm és apad.

Csatlakozom az elöttem szólókhoz: infó és térkép kell a népnek!

Tegnap még volt az alsó rakparton víz.
De a TM ennek ellenére, lehet, hogy nem lesz.

Hassan

Hassan

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
A Tisza lement!

A mai vízállás szerint a Tisza Szegednél 641cm és apad.

Csatlakozom az elöttem szólókhoz: infó és térkép kell a népnek!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Így van, infót (elõnevezés stb.) szeretnénk! És kérlek linkeljétek már ki a www.mountainbikesport.hu-ra, ha már az a szakág hivatalos versenynaptára! Most így 2-3 héttel elõtte illõ lenne megtudnunk valamit...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Most akkor lesz Tisza marci vagy sem? Honlapon nincs semmi infó fönt!

mkdhteam

mkdhteam

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok !!! Maraton lesz Bogácson a Dél-bükki hegyikerékparos napok 2. keretében!!Minden erdeklödönek mellékelem a kiirast!

Verseny neve :Dél-Bükki Maraton Bgács 2005 05 21 11,45
Helyszín : Bogács –Dél Bükk- Bükki Nemzeti Park
Rendezõ : Kolibri Sport Club Mezõkövesd
Partnereink:Bükki nemzeti park igazgatósága,EgererdõRT D.A.K.-Trade Kft,Ódor Kerékvár
Bogácsi Polgármesteri Hivatal
Táv : 64 km (csak egy táv van)
Szintkülönbség : 1550 m
Szintidõ : 5,5 óra

Elõnevezés :2000 ft amit 2005 05 14.-ig személyesen ,vagy postai utalványon fizethettek be : Kolibri Sport Club Mezõkövesd 3400 Ferenc út 16 .Mezõkövesden személyesen nevezhettek a D.A.K.-Trade Kft mintatermében .

Nevezés : 3000 ft, amelyet május 21.-ig 10,00.-ig fogadunk el .

Kategóriák : 64km
U 15 1991-1992 születési év
U 17 1989-1990 születési év
U 19 1987-1988 születési év
Felnõtt 1966-1986 születési év között
Master 1965 születési év és elõtte

A 64 km-es táv útvonala(csak egy táv indul) :
Bogács-Pincesor *Avas oldal*Szomolya(F)*Vásáros-hegy*Nagy- erdõ *Király-rét*Czakó-tetõ*Ibolyás-tetõ*Bükkös-tetõ*Vár-kúti túristaház(F)*Bükkös-völgy*Síkfõkút*Kerek-domb*Bükkzsérc(F)*Ódor-hegy*Nagy-lápa*Hór-völgy*Mész-berek*Berezdi pincesor(F)*Cserépfalu/milleniumi kliátó*Hegyes-halom*Cserépváralja/ifjúsági tábor(F)*Vén-hegy*Hintó-völgy*Bogács-Pincesor
F=Frissítõpont
Ellenõrzõpontok : ezek helyeit számát a regisztráció módját elõre nem közöljük .A regisztráció módjáról csak közvetlenül az indulás elõtt tájékoztatjuk az indulókat .

Program :
2005 05 20
-regisztráció szállásfoglalás
05 21
8,00-10,00 :Nevezés,rajtszámátvétel
10,00-11,45 :gyülekezõ,rajthozszólítás
11,45 :RAJT
15,00 : várható elsõ érkezõ
17,00 : Eredményhirdetés

Napközben Triál bemutató, BMX bemutató, 4x(e kat)kupafutam ,DH(e kat)kupafutam .

Díjazás : -pénz és tárgyjutalom kategóriánként az elsõ 3 helyezett díjazásával
-tombola

Minden résztvevõ ingyenes gulyáspartin, és borkóstolón vehet részt

Várunk mindenkit !!!!

Tubak

Tubak

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szép reggelt,
terveim szerint pümkösd 7végén a nyomvonal teljes lesz. ezt követõen kész lesz a térkép, melyet lehet a neten olvasni. jelenleg még nem láttok sokat az szksc.hu oldalon, folyamatban van a feldolgozás.
A Boszin minden rendben lesz addigra, jelenleg 750cm-en van a Tisza, tehát a Boszi víz alatt van. A bûvös szám az a 650 cm ekkor már OK, (igaz az alacsonyabb részek még vizesek lesznek, de júni 26ig szépen visszahúzódik a Tisza és lehet löketni.

A 3 kör problémát pedig nem nevezném annak, hiszen nem fogtok találkozni egymással elsõ sorból indúlnak a 3,utána a 2, és végûl az 1 körös versenyzõk.
Szerintem nagyon jó lesz, és alig fogod várni, hogy ismételten belekezdhess egy újabb körbe, mert a Boszorkány az "elvarázsol"

Sziasztok,
Tubak.
Természetesen mindazok, akik már voltak az elözõ 3 TMen és a címük megvan azokat DM levélben fogja a rendezõség megkeresni.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

üdv

nevezés/elõnevezés? hol, mikor, mennyi, stb.? :-)

balázs

Hamarosan
Team Heavy Pedál Szeged

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
üdv

nevezés/elõnevezés? hol, mikor, mennyi, stb.? :-)

balázs

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Majd meglesz,ha lemegy a tisza!
Team Heavy Pedál Szeged

Hassan

Hassan

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Megnéztem az szksc honlapját, de semmi infót nem találtam a maratonról. Ha ti tudjátok hova van elrejtve légyszi tegyétek fel az oldal címét a fórumra.
Köszi!

Még egy dolog. Térkép mikor lesz?
Egybõl megoldódna, hogy át kell-e kelni az ötösön,ha igen hol; a DAKAR mely szelete marad meg...stb.

Ha a Tisza fent lesz, gondolom Boszi helyett sprint a töltésen, mint tavaly.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok, természetesen gondoltunk a homosfutókra is, megmarad a DAKAR egy szelete.

De akkor tudod,hogy át kell menni az "5-ös"-ön.
Pályabejárás akár máj. 8.-án.
Ha a tisza fent van????

S
Team Heavy Pedál Szeged