Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Óóóóó,remélem nem fog összejönni 27-én 13.00-kor a pályabejárás(nem rosszindulatból),mert pont akkor lesz Szélmalom TT,amin elindulnék :) :wallbange Vasárnap tök jó lenne :D

Ne aggódj...egész héten esni fog, állítólag...Csupa sár minden,nem fog felszáradni..
A TT-re én is megyek...
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Én meg remélem, hogy lesz még másik idõpontban is, elvégre messze van még aug.16.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Óóóóó,remélem nem fog összejönni 27-én 13.00-kor a pályabejárás(nem rosszindulatból),mert pont akkor lesz Szélmalom TT,amin elindulnék :) :wallbange Vasárnap tök jó lenne :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Biztos :)

Én még csak most ismerkedek a biciklizéssel. De jó ha tudja az ember, hogy mi a cél, amit el kell érnie. Én még csak 20 km/h-nál tartok. Kell még egy kicsit edzeni.

Ami késik az nem múlik....
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Nem annyira...aszfalton lehet ennyit menni 80-on...Marci 35-öt megy : ) 110-en
Stéher a lényeg a boszorkányszigetet meg a homokot túl kell élni.... a homok olyan mint a felfele.

Biztos :)

Én még csak most ismerkedek a biciklizéssel. De jó ha tudja az ember, hogy mi a cél, amit el kell érnie. Én még csak 20 km/h-nál tartok. Kell még egy kicsit edzeni.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

32 km/h-ás átlag? Nagyon durva. Örülnék ha aszfalton ennyire képes lennék.

Nem annyira...aszfalton lehet ennyit menni 80-on...Marci 35-öt megy : ) 110-en
Stéher a lényeg a boszorkányszigetet meg a homokot túl kell élni.... a homok olyan mint a felfele.
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Persze, én voltam, hisz haverok vagyunk,meg szegediek... ; )
A tavalyi relatív,mert saras verseny volt....
Ez a 3 évvel ezelõtti...
A dunán tudok bõvebb felvilágosítást személyesen....

köszi, bõven elég ez is.
majd még pár nappal korábban beszélek Marcival a versenyrõl, aztán ha nem kell dolgoznom, akkor leugrok bringázni egyet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
32 km/h-ás átlag? Nagyon durva. Örülnék ha aszfalton ennyire képes lennék.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

na igen, kérdezhettem volna úgy is, hogy a Marcinak mennyi lett az ideje és a második mennyivel késõbb ért be? :)
akkor ezek szerint kell számolni az országútis srácokkal is a környékrõl...

más:
crosskovácsi verseny végén Te voltál aki még ott dumált a kastély mellett Marcival? (magas voltál meg kék mezes)

Persze, én voltam, hisz haverok vagyunk,meg szegediek... ; )
A tavalyi relatív,mert saras verseny volt....
Ez a 3 évvel ezelõtti...
A dunán tudok bõvebb felvilágosítást személyesen....

167 2 KÖR Elit Férfi 1967-87 Blazsó Márton SZKSC 2:35:26
155 2 KÖR Elit Férfi 1967-87 Soós Károly 2:45:18
162 2 KÖR Elit Férfi 1967-87 Zsivity Zorán 2:45:19
153 2 KÖR Master -1966 Vereby István KTM 2:45:36
170 2 KÖR Elit Férfi 1967-87 Mráz János SZKSC 2:45:54
123 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Bihari Tíbor SZKSC 2:46:19
161 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Eke Zoltán 2:55:11
163 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Fernye Lajos 2:56:35
164 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Bánhidi Péter 3:04:33
160 2 KÖR U19 Kovács Máté 3:13:08
158 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Gyóni Gábor 3:13:44
165 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Huszta Roland 3:15:32
159 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Horváth Ádám 3:23:10
157 2 KÖR Amatõr Férfi 1967-87 Katona Tamás 3:31:34
166 2 KÖR Nõk Berti Kriszti 3:50:26
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Hát tatám utána nézhetek...de,ha Kisembert megelõzöd hosszútávon akkor te nyersz...persze számolni kell 1-2 csabaival...itt nem jönnek ki a különbségek...viszont a szint az 0...az ellenséged a homok és meleg...

... és a szél. Most próbáltam volna végig menni, de viharos erejû széllökések voltak és esõfelhõk gyülekeztek, ezért Szentmihálynál visszafordultam. De legalább nem volt meleg, fáztam. A homokos részig nem jutottam el, de majd legközelebb.

ez tetszik.....milyen a terep eloszlása: mennyi aszfalt földes homokos meg ilyenek?

Szentmihályig csak kb 100 m aszfalt van a gát egy szakaszán, azon kívül pedig jó minõségû és rossz földút (öklömnyi téglák, nagy lyukakkal, füves stb) felváltva kb egyenlõ mennyiségben.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hát tatám utána nézhetek...de,ha Kisembert megelõzöd hosszútávon akkor te nyersz...persze számolni kell 1-2 csabaival...itt nem jönnek ki a különbségek...viszont a szint az 0...az ellenséged a homok és meleg...

na igen, kérdezhettem volna úgy is, hogy a Marcinak mennyi lett az ideje és a második mennyivel késõbb ért be? :)
akkor ezek szerint kell számolni az országútis srácokkal is a környékrõl...

más:
crosskovácsi verseny végén Te voltál aki még ott dumált a kastély mellett Marcival? (magas voltál meg kék mezes)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ez tetszik.....milyen a terep eloszlása: mennyi aszfalt földes homokos meg ilyenek?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Msonaj
találok esetleg eredménylistát tavalyról?
köszi

Nna,én ma voltam az útvonalon :D Kissé fáradt vagyok,vagy 10* eltévedtünk...Autópálya felett hídon megyünk 0 forgalommal.
A Homok helyenként naggyon durva,van ahol elástuk a kereket,nem is kicsitt. Maty-érre rossz útvonalon jutottunk ki,de ott mellette már jól mentünk.Hát az a rész is kegyetlen,van ahol annyi hely van menni,amilyen széles a gumi...
Izgalmas amúgy nagyon :)
(A bringa tiszta retek lett :D )

Lesz bejárás...A Heavy Pedálos Tííbor vezetésével....Bõvebben az idõpontokról itt....
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Nna,én ma voltam az útvonalon :D Kissé fáradt vagyok,vagy 10* eltévedtünk...Autópálya felett hídon megyünk 0 forgalommal.
A Homok helyenként naggyon durva,van ahol elástuk a kereket,nem is kicsitt. Maty-érre rossz útvonalon jutottunk ki,de ott mellette már jól mentünk.Hát az a rész is kegyetlen,van ahol annyi hely van menni,amilyen széles a gumi...

A térkép alapján az út nem megy át az autópálya felett, hanem hamarabb kanyarodik el matyér felé, lehet hogy ezért nem találtátok az utat.
Én valószínûleg vasárnap du nézek ki. Csak ne lenne olyan meleg... Lehet, hogy hajnalba kellene kimenni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Msonaj
találok esetleg eredménylistát tavalyról?
köszi

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

http://www.szksc.hu/...senykiirasa.php
:o
Valamelyik nap körbejárom a pályát :D Csak remélem itthon leszek akkor...

Elég érdekes a pálya vezetés, vajon mikor át kell haladni a google maps által E75-nek jelölt aszfalt úton azt, hogy oldják meg a szervezõk, a határ felé menõ út elég forgalmas szokott lenni.

Lehet, hogy a hétvégén én is megnézem a pályát, hogy milyen.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
http://www.szksc.hu/...senykiirasa.php
:o
Valamelyik nap körbejárom a pályát :D Csak remélem itthon leszek akkor...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Errõl mikor várható több info?

Miután a vezetõség is úgy akarja...
Team Heavy Pedál Szeged

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag