Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Én is megyek szívesen... :) Kedd csak 35fok az jólenne :D szerda 38,csütörtök 37... Lesz ám hõség!!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

kedd, szerda vagy csütörtökön délelött megyek pályabejárásra csatlakozik valaki?

sajnos kedden vagy csütörtökön csak 17.00 vagy 18.00 után jó
Mondjuk a nagy meleg miatt lehet,hogy csak ebben az idõben érdemes menni.... 1,5 óra alatt úgyis megvan.....
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
kedd, szerda vagy csütörtökön délelött megyek pályabejárásra csatlakozik valaki?

a keddi nap áthelyezve péntekre

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ezen nem fogunk összeveszni:)
csak a verseny meg a pálya legyen jó
nem oda valósi vagyok(140 km arrébb), csak nõvérem ott rendõr, és tegnap ide ültettem hogy magyarázza el hogy melyik részen mi a helyzet, hamar fölidegesítettem, úgyhogy nemsok mindent tudtam meg:D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Látom hazajöttél :D
Akkor énis elnézést tudatlanságomért... :o
Ha kikerüljük,akkor oks... :)

Tavaly is kikerültük....ha sok a homok akkor engem szidjatok....

Márpedig a topic neve TiszaMARATON, de akkor én kérek elnézést!

Igen de a maraton szó jelentése relatív... : D
Nem az van kiírva,hogy MTB maraton....
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Látom hazajöttél :D
Akkor énis elnézést tudatlanságomért... :o
Ha kikerüljük,akkor oks... :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Ez nem MTB maraton...te....Hanem terepkerékpárverseny...
Amúgy a kutyák miatt nem kell aggódni..annyit módosul a pálya...azt a részt elkerüljük....

Márpedig a topic neve TiszaMARATON, de akkor én kérek elnézést!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

elõször nemértettem, hogy hogyan lehet egy szinte 0-ás szintes földrajzi adosttságokkal teli terepen mtb maratont csinálni, de ahogy írjátok, igazán a homok ami durva? erdõ van a pályába?aszfalt? kört megyünk vagy ugyanaz az útvonal oda vissza?(bocs a sok kérdésért, de naggyából tudni szeretném mire számíthatok, mert indulok:))
köszi

Ez nem MTB maraton...te....Hanem terepkerékpárverseny...
Amúgy a kutyák miatt nem kell aggódni..annyit módosul a pálya...azt a részt elkerüljük....
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Hát mint látod,lehet maratont csinálni 0 szinttel is :P Erdõ van,az rázós rész,mert vmi traktor szétbarmolta,vagy nemtom :D Aszfalt csak kevés helyen van,fõként bekötõszakaszokon,de azok is rövidek...Kevesebb az aszfalt,mint a dunán,sokkal kevesebb :) Ha homok fellazul,akkor az azért kemény :D Ha megállsz ott,nem könnyû újraindulni...Kört megyünk,és csak részben megy azonos nyomvonalon oda vissza az útvonal.A hosszú 2kört megy,a 2. teljesen megegyezik az elsõvel. :)
http://www.szksc.hu/...Palyaterkep.jpg
Itt az útvonal :)
Az összes többi info(nevezés,stb...): http://www.szksc.hu/...senykiirasa.php

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
elõször nemértettem, hogy hogyan lehet egy szinte 0-ás szintes földrajzi adosttságokkal teli terepen mtb maratont csinálni, de ahogy írjátok, igazán a homok ami durva? erdõ van a pályába?aszfalt? kört megyünk vagy ugyanaz az útvonal oda vissza?(bocs a sok kérdésért, de naggyából tudni szeretném mire számíthatok, mert indulok:))
köszi

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Az másik,de ott csütörtökön engem is megkergetett :D Szintúgy utolért,megálltam,és õ is megállt,visszafordult XD Amugy hogy bírtad a távot? Mennyi idõ alatt mentél végig?
A homok nem volt vészes,szinte nem is volt...Persze egykét nagyobb esõ elõhozná,de most nem volt...

Szerintem is most szinte a homokos rész volt a legjobb, mert keményre volt taposva. Sajnos nem tudtam abban a tempóban menni, amiben szerettem volna, mert a csuklóm nem bírta, ráadásul Matyérnél nem bent mentem, hanem kívül és ott egy idõ után eltûnt az út ezért tolnom is kellett, de 2 óra alatt körbe értem. Elég jól bírtam, mondjuk eredetileg két kört terveztem de egy lett belõle, lett egy kis izomlázam de inkább kellemes, mint kellemetlen. Szoktatni kellene magamat a hosszabb túrákhoz, eddig naponta max 50 km-t mentem, növelni kell a távot :) Remélem jövõre majd el tudok indulni élesben is a versenyen, persze csak ha megrendezik.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Az másik,de ott csütörtökön engem is megkergetett :D Szintúgy utolért,megálltam,és õ is megállt,visszafordult XD Amugy hogy bírtad a távot? Mennyi idõ alatt mentél végig?
A homok nem volt vészes,szinte nem is volt...Persze egykét nagyobb esõ elõhozná,de most nem volt...

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Igen,Maty-érnél aszfalton.Mi is voltunk ma pályán,kb 10-en,és végigmentünk egy kellemes ~másfél óra alatt... A töltés mellett már Szeged mellett,ugye van az a csövestanya..Na,a paraszt ránkuszította kutyáját!!Egyik srácot jól megkergette :D El is lõtte a maradék erõtartalékát :D De túléltük :P Pálya nagyonjó,izgi... Lehet rajta azért tépni rendesen ;)

Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de engem is megkergetett egy kutya Gyálarétnél, ahol egy mobil torony is van a tanyán, a falu szélén. Na ott én is sprinteltem :) , biztos meg lehetett volna mérni a max pulzusomat, mondjuk a kutya utolért de szerencsére nem harapott. Embert nem láttam csak a kutyát.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Igen,Maty-érnél aszfalton.Mi is voltunk ma pályán,kb 10-en,és végigmentünk egy kellemes ~másfél óra alatt... A töltés mellett már Szeged mellett,ugye van az a csövestanya..Na,a paraszt ránkuszította kutyáját!!Egyik srácot jól megkergette :D El is lõtte a maradék erõtartalékát :D De túléltük :P Pálya nagyonjó,izgi... Lehet rajta azért tépni rendesen ;)

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Na ma mentem egy kört a pályán :)

Elég érdekes, ahhoz képest, hogy tegnap is volt egy kis esõ csak néhány helyen volt sár. Nagyon megéreztem, hogy nincs teleszkópom, de van néhány hely, ahol szerintem az összteleszkópos is kevés :D
Matyérnél ugye belül az aszfalton kellene elmenni?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Vasárnap nagy dagonya volt?

Nemvolt pályabe...nyilván
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Szerintem,ha jó idõ lesz és számottevõ csapadék nem fog esni akkor vasárnap 9.00-tól pályabejárás lesz, gyülekezés a Heavy Pedal elõtt(József A. sgt.-Nagy körút sarka)....2 kör egy túrás és egy edzõs....

Vasárnap nagy dagonya volt?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Kiírás itt is:

http://velo.hu/index...l=versenynaptar
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Szerintem,ha jó idõ lesz és számottevõ csapadék nem fog esni akkor vasárnap 9.00-tól pályabejárás lesz, gyülekezés a Heavy Pedal elõtt(József A. sgt.-Nagy körút sarka)....2 kör egy túrás és egy edzõs....
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Majd számoljatok be a pályabejárásról, most kell hazautaznom ezért nem tudok ott lenni.