kedd, szerda vagy csütörtökön délelött megyek pályabejárásra csatlakozik valaki?
Látom hazajöttél
Akkor énis elnézést tudatlanságomért...![]()
Ha kikerüljük,akkor oks...
Márpedig a topic neve TiszaMARATON, de akkor én kérek elnézést!
Ez nem MTB maraton...te....Hanem terepkerékpárverseny...
Amúgy a kutyák miatt nem kell aggódni..annyit módosul a pálya...azt a részt elkerüljük....
elõször nemértettem, hogy hogyan lehet egy szinte 0-ás szintes földrajzi adosttságokkal teli terepen mtb maratont csinálni, de ahogy írjátok, igazán a homok ami durva? erdõ van a pályába?aszfalt? kört megyünk vagy ugyanaz az útvonal oda vissza?(bocs a sok kérdésért, de naggyából tudni szeretném mire számíthatok, mert indulok:))
köszi
Az másik,de ott csütörtökön engem is megkergetett
Szintúgy utolért,megálltam,és õ is megállt,visszafordult XD Amugy hogy bírtad a távot? Mennyi idõ alatt mentél végig?
A homok nem volt vészes,szinte nem is volt...Persze egykét nagyobb esõ elõhozná,de most nem volt...
Igen,Maty-érnél aszfalton.Mi is voltunk ma pályán,kb 10-en,és végigmentünk egy kellemes ~másfél óra alatt... A töltés mellett már Szeged mellett,ugye van az a csövestanya..Na,a paraszt ránkuszította kutyáját!!Egyik srácot jól megkergette
El is lõtte a maradék erõtartalékát
De túléltük
Pálya nagyonjó,izgi... Lehet rajta azért tépni rendesen
Szerintem,ha jó idõ lesz és számottevõ csapadék nem fog esni akkor vasárnap 9.00-tól pályabejárás lesz, gyülekezés a Heavy Pedal elõtt(József A. sgt.-Nagy körút sarka)....2 kör egy túrás és egy edzõs....