Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

18.15 kor indultunk onnan...

akkor ezt el....., bár nagyon meleg volt

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

volt ma pályabejárás? voltam a heavy pedál felé 18.00 körül de nem láttam senkit.

18.15 kor indultunk onnan...
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
volt ma pályabejárás? voltam a heavy pedál felé 18.00 körül de nem láttam senkit.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

a versenykiírásban azt olvastan, hogy...."Indulni bármilyen kerékpárral lehet, de az eredménybe csak a 26”-os kerékméretû kerékpárral indulók számítanak bele."....az outi valahogy nem 26" os

én rontottam el...
Országútival ilyen sebességet aszfalton lehet menni...
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
a versenykiírásban azt olvastan, hogy...."Indulni bármilyen kerékpárral lehet, de az eredménybe csak a 26”-os kerékméretû kerékpárral indulók számítanak bele."....az outi valahogy nem 26" os

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

De biztos nem 44-es nagy tárcsával. :) Asszem mégse megyek, csak hátráltatnám a bandát a 20-as átlagommal. Jó bringázást. Az idõ biztos jó lesz.

biztos 44-es tárcsával....ha országútival 53/11-el mennek 60-65-70-et...A versenyen van ekkora tempó nem a bejáráson...
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Valószínüleg én is el tudok menni a Heavy pedálhoz szerdán.Elindulok veletek és amikor jöttök visszafelé akor ismét csatlakozok hozzátok! :D

Gyereeeee,legfeljebb ha vééletlen leszakadnék(mivel elmúlt napok betettek..),nem esznek meg egyedül a farkasok... :D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
amúgy ez mekkora verseny? arra gondolok, hogy hány indulóra lehet számítani kb? csak mert látom hogy a 25. ig kapnak pólót az emberkék.......jólenne beleférni:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

De biztos nem 44-es nagy tárcsával. :) Asszem mégse megyek, csak hátráltatnám a bandát a 20-as átlagommal. Jó bringázást. Az idõ biztos jó lesz.

Én megpróbálom (ha el tudok menni), de biztos, hogy ne fogom tudni tartania lépést.Ha gondolod akkor valamelyik kora reggel elmehetünk egy túrázós tempóra a pályán:)

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Csak a Töltésen a rajt után az elsõ kilométereken 45-50 -es a tempó....

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

persze,hogy gyors pálya..hiszen alföldön vagyunk ami lassítja az a homok a rázató és a boszorkánysziget....de az élmezõny (Blazsó) így is 30 feletti átlagot megy.Csak a Töltésen a rajt után az elsõ kilométereken 45-50 -es a tempó....

Valószínüleg én is el tudok menni a Heavy pedálhoz szerdán.Elindulok veletek és amikor jöttök visszafelé akor ismét csatlakozok hozzátok! :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

1,5 óra 40 km(37)......az komoly gyors pálya lesz :)

persze,hogy gyors pálya..hiszen alföldön vagyunk ami lassítja az a homok a rázató és a boszorkánysziget....de az élmezõny (Blazsó) így is 30 feletti átlagot megy.Csak a Töltésen a rajt után az elsõ kilométereken 45-50 -es a tempó....
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
hmm kitõl is hallottad:chin::P Hát jha..kutyákat kikerülni,+1-2módosítgatás,lesz az 40 :D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
1,5 óra 40 km(37)......az komoly gyors pálya lesz :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nincs az 40,csak 37 :D Én 15 évesen,csupán egy duna marcival és ebben az évben 1500km-rel a lábamban,valamivel több mint másfél óra alatt végigmentem :)

Úgy csináljuk,hogy 40 legyen...
Most úgy hallottam,hogy szerdán alakul egy brancs...18.00 a Heavy Pedal elõl való indulással...tehát én megyek....
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
akkor hozzuk össze és meglátjuk mi lesz, de akkor a barátnömet lehet, hogy itthon hagyom

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nincs az 40,csak 37 :D Én 15 évesen,csupán egy duna marcival és ebben az évben 1500km-rel a lábamban,valamivel több mint másfél óra alatt végigmentem :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Nekem jó lenne csütörtökön a 18.00-is.De 1.5 óra alatt 40 km? Nem biztos, hogy birnám a 30 km/h átlagot, fõleg terepen.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ha konkretizálódik az idõpont akkor lehet, hogy megyek én is. Elég flexibilis vagyok mostanában idõ szempontjából. A hõség miatt akkor lehet, hogy érdemesebb hajnalban menni :)

Érdemes megkérdezni a HeavyTibit...mert onnan indulnak a bejárások....a boltól
Team Heavy Pedál Szeged

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Ha konkretizálódik az idõpont akkor lehet, hogy megyek én is. Elég flexibilis vagyok mostanában idõ szempontjából. A hõség miatt akkor lehet, hogy érdemesebb hajnalban menni :)