Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Started by
2bak
, 2002. January 06. 12:54
Posted 2011. July 26. - 23:14

Nem akarok találgatni, de ha az útépítéseken is múlik akkor idén már nem lesz verseny. De ne legyen igazam!
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. July 26. - 22:16

amíg nem erõsítik meg vagy bármi addig nemmondok semmit, de ha ez biztos lesz akkor azért írok egy-két szót, nemmintha elérnék vele valamit, de kikívánkozik belõlem....am a szabival énis ígyvagyok

Posted 2011. July 26. - 12:17

hogy az a >@··*³£ð~£$*#>, pedig direkt így kértem a szabit, hát könnyen lehet idén egy versenyre sem jutok el

Posted 2011. July 26. - 08:46

Azért eltemetni nem kell a Szegedi versenyeket, mert ami biztos az az hogy lesznek! 
Ahogy írtam azonnal értesítünk a fejleményekrõl, mindenkit.

Ahogy írtam azonnal értesítünk a fejleményekrõl, mindenkit.
Posted 2011. July 26. - 08:28

Posted 2011. July 26. - 07:29

Szomorúan olvastam ma reggel a hírt, különösen mert én a magam részérõl nagyon készültem volna a dologra. Fontos lett volna.
Nem vagyok se igazolt versenyzõ, se semmi és nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy a fél orsztágot keresztülutazva ( mert ugyebár innen az Alföldrõl jó messze van minden) méregdrága rendezvényeken vegyek részt, így az elmúlt években nagy élmény volt számomra ez a kis "hazai pálya". "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk". Úgy érzem, hogy ezzel végleg befellegzett Szegeden mindenféle ilyen jellegû rendezvénynek, bár ne legyen igazam. :-(
No gyászbeszédrõl ennyit, csak jelezni szerettem volna, hogy igenis van értelme csinálni, és õszintén remélem, hogy nem lefutott kör még ez idénre se...
Nem vagyok se igazolt versenyzõ, se semmi és nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy a fél orsztágot keresztülutazva ( mert ugyebár innen az Alföldrõl jó messze van minden) méregdrága rendezvényeken vegyek részt, így az elmúlt években nagy élmény volt számomra ez a kis "hazai pálya". "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk". Úgy érzem, hogy ezzel végleg befellegzett Szegeden mindenféle ilyen jellegû rendezvénynek, bár ne legyen igazam. :-(
No gyászbeszédrõl ennyit, csak jelezni szerettem volna, hogy igenis van értelme csinálni, és õszintén remélem, hogy nem lefutott kör még ez idénre se...
Posted 2011. July 26. - 06:08

Nagyon jó pályát jelöltünk ki idén a rövidnek és a hosszúnak, is kifejezetten szórakoztatóra sikerült. Edzéseket tartunk rajta rendszeresen. A továbbiakról azonnal értesítést adunk ha lesznek konkrétumok.
Posted 2011. July 26. - 05:53

akkor lesz ha minden igaz, a tavalyinál hosszabb és nehezebb lesz ( tavaly ugye nem volt homok)
Kapcsolat - SzKSC
Pedig én is készültem rá.......
Posted 2011. July 25. - 21:52

hálistennek, nemvolt
....akkor visszajön a tavaly elõtti pálya ?!

akkor lesz ha minden igaz, a tavalyinál hosszabb és nehezebb lesz ( tavaly ugye nem volt homok)
Posted 2011. July 25. - 16:29

Posted 2011. July 25. - 11:37

najólvan gyerekek, én kivettem a szabit 14. re úgyhogy akkorra szervezzétek a dolgokat 
pálya változik valamit a tavalyihoz képest? ott a lejárón nelehessen lemenni, hogy ne tévedjek el ...: - )

pálya változik valamit a tavalyihoz képest? ott a lejárón nelehessen lemenni, hogy ne tévedjek el ...: - )
Posted 2011. July 04. - 20:51

üdv újra ITT!
gyors kérdésem lenne, ugye jól tudom, hogy augusztus 14. én lesz a Tisza maraton? nekem a szabadságom kikérése miatt fontos ennyire elõre, és nemszeretném kihagyni idén sem. pólót, hogy kapjunk-kapjak, elõre kell nevezni vagy helyszíni nevezés esetén is(mint tavaly) kapunk. most így hirtelen ennyi, Köszönöm:)
gyors kérdésem lenne, ugye jól tudom, hogy augusztus 14. én lesz a Tisza maraton? nekem a szabadságom kikérése miatt fontos ennyire elõre, és nemszeretném kihagyni idén sem. pólót, hogy kapjunk-kapjak, elõre kell nevezni vagy helyszíni nevezés esetén is(mint tavaly) kapunk. most így hirtelen ennyi, Köszönöm:)
Posted 2010. August 23. - 20:08

Posted 2010. August 23. - 11:35

Posted 2010. August 21. - 20:38

szerintem meg 38km-en sok, bár mondtam régebben, hogy hozzám képest te az élmezõny vagy és igazam is lett
Lesz ez még így se...
Team Heavy Pedál Szeged
Posted 2010. August 21. - 19:50

szerintem meg 38km-en sok, bár mondtam régebben, hogy hozzám képest te az élmezõny vagy és igazam is lett
Posted 2010. August 21. - 15:14

"szerencsére"
, akkor nem "csak" 14 perc lett volna a hátrányom hozzád képest
az nem olyan sok..mondjuk ahhoz képest,hogy egyedül gépeltem 15 km-ert
Team Heavy Pedál Szeged
Posted 2010. August 21. - 14:34

"szerencsére"
, akkor nem "csak" 14 perc lett volna a hátrányom hozzád képest

Posted 2010. August 21. - 14:22

elfelejtettem még gratulálni a tisza maraton dobogóért! szép volt!
Tnx... Nemjötté' : ) Nem volt aki 50-el megrántsa az elejét...
Team Heavy Pedál Szeged
Posted 2010. August 21. - 11:21

elfelejtettem még gratulálni a tisza maraton dobogóért! szép volt!...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu