http://www.troyleede..._tank_black.jpg
Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Írta 2005. január 22. - 03:08
Írta 2005. január 22. - 02:59
biztos jók szerintem nem sokembernk van belõle...
de ahogy olvashattad följebb igazábol nincs sok különbség köztük...
én is csatlakozom ahoz hogy bukóból egy közepes árkategóriát kell becélozni,mert egy komolyab bukta után a héjszerkezet átrendezõdése miatt ugyis cserélni kell...
661ból vettem fullfacet,bármenniyre is ez http://www.troyleede...ets/se/web.htm# tetszett...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 21. - 20:33
Írta 2005. január 21. - 18:35
Bikediszkont oldalon láttam Giro Eclipse országútis sisakot akcióban 9990 Ft-ért. Viszont csak egyféle kék szín, és méret 56-60cm van belõle. Nekem Bell Ghisallo Roadom van, egy kicsit nehéz 330g, viszont a fenti Giro könnyebb 256g.
Írta 2005. január 21. - 18:08
Az országúti bicajosoktól kérdezném, ti milyen bukót használtok, tudnátok ajánlani 10-15 Ft értékben egy elfogadhatót?
Kinéztem párat, nem kifejezetten országútra valók, és azokon talán túl nagyok a szellõzõk, nem zavaró ez esetleg? :confused: Vagy hegymenetnél kifejezetten jól jön?
Hát végigolvasva a topicot szinte mindenki montit használ. :mad:
Attisch
Írta 2005. január 16. - 22:41
Írta 2005. január 16. - 22:18
Az igazság az hogy a 661-t ismerem a többit csak látásból.
Nem tudtok egy olyan magyar oldalt , vagy oldalakat ahol van a bukókról kép , vmi leírás + körülbelüli ár?
THX
Írta 2005. január 14. - 19:10
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_rvilike_*
Írta 2005. január 14. - 18:46
vendég_rvilike_*
Írta 2005. január 14. - 17:49
Az a "kicsit nehéz" miben érzõdik, vagyis mi a gyakorlati jelentõsége?viper nekem is volt, az egyik legjobban szellõzõ modell, nagyon kényelmes, könnyû beállítani, csak kicsit nehéz. cserébe ugyanennyit tudó társaknál 5-8 ezerrel olcsóbb. mindenképpen megéri. és már in-mold, a tec fire nem az.
Szóval te érzed a fejeden, hogy "húzza" és zavaró vagy csak ilyen "gramm mániás" probléma..?
Egyébként már sikerült szûkítenem a kört!
Mango Escape / Casco Viper ???? (Viper-t talán egy picivel jobban preferálom)
(Escape 260g; Viper 333g)
Írta 2005. január 14. - 16:39
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 14. - 16:36
Még rágódom..
Írta 2005. január 14. - 13:49
Akkor már inkább Viper!!
(Alig van difi árban!)
Én egy Vautront nézegetek csak nem tudom megéri-e azt a 26-ot!? (eBike)
Azért már 2 Vipert adnak!
Igaz egyszer kell megvenni...
PTR!
Nem egyszer megvenni, hanem egyszer rendesen odaverni!
Szerintem árban úgy érdemes kalkulálni, hogy mindig vedd bele, ha odacsapod a buksit, akkor lehet kidobni, mert már nem biztonságos. És míg annak örülsz, hogy nem a fejed ment szét, meg kell venni a következõt...
Szerintem a Viper elég meggyõzõ, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a bukó olyan, mint az autóban a biztonságiöv: kötelezõ darab és véd, de csodákra ez sem képes. És sok bukó nem attól drágább/olcsóbb, hogy jobban véd, vagy kevésbé, hanem több a szellõzõ, kisebb a súlya 12 g-mal és fõleg, ha valamelyik gyári csapat olyat hord...
Szerintem ezeket is vedd bele, amikor döntesz, lényeg, hogy tudd, mire van szükséged!
Írta 2005. január 13. - 21:26
Írta 2005. január 13. - 16:09
Valamiért mégiscsak drágább a drágább....
(Bár biztos több rajta a szellõzõ, jobban ráálítható a fejre, könnyebb...)
Írta 2005. január 13. - 16:06
Pl.: Tecfire lett volna a fejemen így sérülök de ha Vautron lett volna ami masszívabb az már megvédett volna..
Szóval hogy van ez?
nemreg volt ilyen kerdes
minden bukónak át kell mennie a teszten...tehát az óccsó kupak is jó, a többi max könnyebb...még erõsebb...félni nem kell...
nálunk 3 féle modell van+ a 661 mmm-re ugyanolyan mind...csak a 661 a duplájába kerül...pedig ugyanabból a gyárból származnak...
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. január 13. - 15:53
Mi alapján válasszam ki, hogy milyen sisakot vegyek?
(Azt leszámítva, hogy MTB/Road)
Eddig még egyszer sem estem úgy hogy a fejem bevertem volna.
De lehet holnap kifordul elém egy autó és bumm! (Szóval akarok venni!)
Pl.: Tecfire lett volna a fejemen így sérülök de ha Vautron lett volna ami masszívabb az már megvédett volna..
Szóval hogy van ez?
Írta 2005. január 12. - 00:42
Az az igazság, hogy élõben kéne látnom õket úgy tudnék dönteni. Így képrõl a tecfire tetszett jobban.Akkor már inkább Viper!!
(Alig van difi árban!)
Írta 2005. január 12. - 00:37
(Alig van difi árban!)
Írta 2005. január 12. - 00:29
Megnéztem õket, tecfire tûnik szimpinek és még árban sem veszedelmes...ha nem akarsz drágát, vegyél cascot.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére