http://www.troyleede..._tank_black.jpg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az a "kicsit nehéz" miben érzõdik, vagyis mi a gyakorlati jelentõsége?viper nekem is volt, az egyik legjobban szellõzõ modell, nagyon kényelmes, könnyû beállítani, csak kicsit nehéz. cserébe ugyanennyit tudó társaknál 5-8 ezerrel olcsóbb. mindenképpen megéri. és már in-mold, a tec fire nem az.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Akkor már inkább Viper!!
(Alig van difi árban!)
Én egy Vautront nézegetek csak nem tudom megéri-e azt a 26-ot!? (eBike)
Azért már 2 Vipert adnak!
Igaz egyszer kell megvenni...
Pl.: Tecfire lett volna a fejemen így sérülök de ha Vautron lett volna ami masszívabb az már megvédett volna..
Szóval hogy van ez?
minden bukónak át kell mennie a teszten...tehát az óccsó kupak is jó, a többi max könnyebb...még erõsebb...félni nem kell...
nálunk 3 féle modell van+ a 661 mmm-re ugyanolyan mind...csak a 661 a duplájába kerül...pedig ugyanabból a gyárból származnak...
Az az igazság, hogy élõben kéne látnom õket úgy tudnék dönteni. Így képrõl a tecfire tetszett jobban.Akkor már inkább Viper!!
(Alig van difi árban!)
Én egy Vautront nézegetek csak nem tudom megéri-e azt a 26-ot!? (eBike)
Azért már 2 Vipert adnak!
Igaz egyszer kell megvenni...
Megnéztem õket, tecfire tûnik szimpinek és még árban sem veszedelmes...ha nem akarsz drágát, vegyél cascot.