Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Van egy viharvert Viper MX-em. A belsõ hálós része szegénynek már nagyon saláta: 1-2 illesztési ponton elengedte magát a külsõ héjtõl, illetve a rovarhálós belsõ is kezd szétválni egy mûanyag, meg egy külön szivacsos részre... Ha jól sejtem, akkor ezek a rovarhálós belsõk nem tartoznak a cserélhetõ alkatrészek közé. Elég ha pillanatragasztóval megragasztgatom, vagy mondjak le róla mert már életveszélyes és használhatatlan, vagy van vmi ötletetek, hogy hogyan lehetne segíteni rajta?

Ha egy sisakot a "viharvert" jelzõvel illeted, az már elég szarul hangzik. Elvileg pár évente cserélni kéne, ha van baja, ha nincs.

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Van egy viharvert Viper MX-em. A belsõ hálós része szegénynek már nagyon saláta: 1-2 illesztési ponton elengedte magát a külsõ héjtõl, illetve a rovarhálós belsõ is kezd szétválni egy mûanyag, meg egy külön szivacsos részre... Ha jól sejtem, akkor ezek a rovarhálós belsõk nem tartoznak a cserélhetõ alkatrészek közé. Elég ha pillanatragasztóval megragasztgatom, vagy mondjak le róla mert már életveszélyes és használhatatlan, vagy van vmi ötletetek, hogy hogyan lehetne segíteni rajta?
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Haverom vett egy etto sisakot egész jór áron

viszonylag jó kidolgozású sisak volt, jó széles külsõ méretekkel, meg állítható sildel, ami hasznos kis találmány

A srác nem igazán kedvelte valami snobéria miatt, ezért pár héten belül 4 helyen is összetörte pár kõvel. Persze a feje is benne volt, de aránylag jól megúszta :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nekem van (volt) - az esos ido ugy hozta, hogy tores tesztet is csinaltam rajta :) aszfalton fejre estem vele, a sisak szinte vegigrepedt, de a fejemnek semmi baja. akartam venni egy ugyanilyet, de azt mondtak, hogy nem hoznak. pedig a kedvezmennyel szvsz jo vetel.

melyik sisakokra adnak baleseti garanciat (kedvezmenyt a kovetkezore, ha osszetorod)? en eddig abus, bell, cratoni, met sisakoknal lattam. azt is jo lenne tudni, hogy melyik ervenyesitheto itthon. metet nem forgalmaznak, cratonira van vmi (a disztribekkel beszeltem).

Köszi. Közben vettem egy giro stylus-t (45fontért a crc-rõl), mert a mango nem volt kényelmes.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mostanában a mango magnitudot néztem. Ráadásul minden hónap 25-én 25%-kal olcsóbb. A magyar bajnok versenyzik ilyenben.

nekem van (volt) - az esos ido ugy hozta, hogy tores tesztet is csinaltam rajta :) aszfalton fejre estem vele, a sisak szinte vegigrepedt, de a fejemnek semmi baja. akartam venni egy ugyanilyet, de azt mondtak, hogy nem hoznak. pedig a kedvezmennyel szvsz jo vetel.

melyik sisakokra adnak baleseti garanciat (kedvezmenyt a kovetkezore, ha osszetorod)? en eddig abus, bell, cratoni, met sisakoknal lattam. azt is jo lenne tudni, hogy melyik ervenyesitheto itthon. metet nem forgalmaznak, cratonira van vmi (a disztribekkel beszeltem).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jól van, nyertetek. :)
Köszi.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A fekete sisakok nem melegszenek fel? Vagy olyan anyagból vannak a bukók, hogy a színnek erre minimális a hatása?

Szerinted 3 centi polisztirol (hungarocell) mennyire vezeti a hõt? :chin:
Egy kis segítség: http://www.arkibauce...USTROTHERM2.gif

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha a kulso hej fel is melegszik, az szerintem nem ad at tul sokat a fejednek. meg a menetszel ugyis lehut. a szivacsot jobban felmelegiti a homlokod szerintem.

haveromnak most MET Sine-Thesis van, abban nem is szivacs van hanem valami zsele szeru dulog. erdekes, de azt mondja neki bevalt

itt egy link
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mostanában a mango magnitudot néztem. Ráadásul minden hónap 25-én 25%-kal olcsóbb. A magyar bajnok versenyzik ilyenben.

Felpróbáltam egyet. Nem az én fejemre készült.

A fekete sisakok nem melegszenek fel? Vagy olyan anyagból vannak a bukók, hogy a színnek erre minimális a hatása?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
engem is érdekelne.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mostanában van valamilyen "best buy" xc/országúti sisak 20e-ig?

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
http://www.yankodesi...ith-excitement/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az mondjuk érdekes, hogy miért dobta ki a tulaj a bukót? gondolom õ íratta alá, utána meg elszórja?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Apám, na ezen lehidaltam!
Végre jó kezekbe került, legalább Te értékeled!

...ha lenne egy bringás múzeum itthon, akkor ennek ott lenne a helye...:chin:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem gyenge, gratula. igazi bringas tortenelem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Pár soros de érdekes cikk...

akkor írom.
Kovácsszénájára a szomszédba leköltözött egy srác aki pesten élt eddig.
Átmegyek hozzá, és találtam egy sisakot a cuccai közt, egy régi Troy Lee sisak bringás fullface. Há mondom ezmeg?
Feltöltött kép
mire õ"egy lomtalanításnál találta egy kukába és megtettszett neki elhozta, ugyanis bringás futár volt sokáig."
kezembeveszem, erre látom, hogy a hátán van egy felirat.

Feltöltött kép

Hoppá én ezt nem hiszem el! hájeza indián sisakja lehetett annooo.. ***** megörültem, és a srác azt mondta enyém lehet a sisak neki nem kell csak sajnálta a kukában hagyni.
Mondtam hogy áhhh neeeem meg izé majd elcseréljük valamire, illedelmeskedtem.
Tegnap hazajöttünk balcsirúú mire a sisak már oda volt téve az ajtóba megkaptam..
A lakásba közelebbrõl szemügyrevettem mikor is kiderült hogy 1994-es sisak, és hogy van még egy aláírás rajta.
Feltöltött kép
Hoppá ittvan mégegy! akkor már nagyon tetszett a dolog.
de mivan mi kellvalami nezseneked hülyegyerek értedezt?
Feltöltött kép
Van rajta egy Missy Giove aláírás is aki köztudottan a kedvenc bringáscsajom volt annakidején.
Há hogy ez hogyapicskuba lehet hogy kibasznak egy sisakot a kukába egy pesti futár kiszedi, leköltözik õneki a világvégére, ahol én megkapom, és ilyen értéket képviseljen nekem..
Van rajta egy másik aláírás is de az nagyon elvan kopva:(

Na ennyi a strory de szinte még most sem hiszem el.

Senkinek sem adom el és senkinek sem adom oda!!!!
Ez hozzám kellet hogy kerüljön!
Béke
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Tripla postFeltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
akkor azért nem találtam sehol, köszönöm a segítséget

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem nem mivel a forgalmazónál sem volt a lazerhez.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!