Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Nekem is az van de azért az nem full face. :-\ Inkább csak arra jó, hogy az ágak ne vágjanak szájba, mástól nem nagyon fog megvédeni. Félreértések elkerülése végett a giro switchblade és a met parachute sem.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Megvan: Casco Viper MX.
Hétvégén kipróbálom :P ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Köszi hogy felfedezted újra a spanyolviaszt. ;)

Nehezebb (és fél óra múlva még nehezebbnek fogod érezni), nincs szellõzés és 25-30-ért már lehet kapni bringás fullface-t is.

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Ha olcsó és jó Fullface bukósisakot akar venni valaki, akkor vegyen Crossmotoros bukósisakot. Nem sokkal nehezebb, mint a bringás Fullface, de sokkal erösebb és jobb is, meg sokkal olcsóbb is. 25-30ezerért már lehet kapni elég normális Crossmotoros bukókat.

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Tudtok nekem segíteni, hogy merre kaphatnék jó áron Bell fullface bukót?

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
eszpe: nem tom, h cratoniéknál hogy van, de nekem tört már a met scudóm és azt cserélték szó nélkül, pedig állitólag én voltam az elsõ ilyen arc az országban ;D bár ez a cratonin nem segit gondolom :D

zsolti22

zsolti22

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Akinek igy nem passzol soha semmi bukó vmiért,annak ajánlom hogy nézzen szét a Cratoni-k között.. nekem bevállt ;)

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Kész szerencse, hogy 62-esbúrám van...
A Zethos egybõl passzolt rá!

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
eszpe:
Ha megnyugtat, nem a Te fejeddel (vagy nem csak a Te fejeddel) van gond. ;)
Amikor magamnak kerestem bukót én is ugyan így voltam. Mérés alapján pont 60-as a fejméretem, ennek ellenére a legtöbb sisak amit erre a méretre szántak hol itt, hol ott nyomott, szorított. Nekem végül egy Uvex Boss RS II lett jó. Szóval keresgélni kell...

eszpe

eszpe

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Tegnap elmentem több helyre, felpróbáltam Uvex, Bell, Prowel, Casco, Mango sisakokat. Rájöttem, hogy nincs tökéletes fejformám, és a kisebb sisakok elöl nyomják a homlokom, vagy hátul a fejem. Az L/XL-ek meg vagy nagyon nagyok, vagy csak egy kicsit nagyobbak. Eladók mondták, hogy ez több emberrel elõfordul, de inkább vegyek egy "kicsit nagyobb" bukót, mint egy "kicsit szorítót". Ha szorít, kényelmetlennek fogom találni, és vagy nem hordom, vagy nem fogom élvezni. És télen/õsszel sem tudok alávenni semmit.
Ha normálisan beállítom, és becsatolom a szíjakat, akkor alig mozog a fejemen.
Tehát megvettem a kék-fehér Zethos-t. 18.700 volt, de végülis csak egy fejem van. Nagyon kényelmes. Remélem soha nem fogom hasznát venni (az esztétikai élményen kívül)

Arról tudtok valamit, hogy itthon mennyire veszik komolyan a "baleset miatti bukócsere az ajánlott ár 50%-áért" Cratoni szolgáltatást?

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Próbálj meg alkudni a Zethos-ból! Én is így tettem, így az eredetileg 19.500HUF már nem annyira húzós. 2000-3000 pént meg lehet próbálni lefaragni, fõleg ha mást is vásárolsz még.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát ez mindig igy van bukó vásárláskor, hogy nem az lesz végül ami jó neked, amit elöszõr kinéztél.
Ha kicsi rád, ha nem is nyom túl erõsen, akkor is hosszabb távon már zavaró lesz.
ha lötyög, akkor meg zakónál férecsúszhat
szal szerintem inkább úgy menj el bukót vásárolni, hogy bemész olyan bringaboltokba, ahol nagy a választék, próbálgatsz egy csomót, és nem annyira a kinézetet veszed figyelembe, hanem a kényelmességet.
nagyobb bringaboltokban van akkora kínálat, hogy egy kategórián belül (pl 10-12E Ft) is van vagy 10 féle különbözõ modell

eszpe

eszpe

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!

Vennék egy bukót. Elõször kinéztem magamnak a Cratoni Argon-t, mivel max. 12-õt szántam volna rá.
DE elmentem megnézni (megvenni), és ott volt mellette a polcon egy gyönyörûséges Zethos kék-fehér.
Árban 6.000 Ft a különbség (másfélszeres), de amióta láttam élõben a Zethost, már nem kell az Argon. ;D

Zethos-ban volt S/M-es, és L/XL-es.
Az S/M-esnél hiába állítottam hátul a leglazábbra, legtágabbra, akkor is elöl nyomta a homlokom, és hátul a fejem.
Az L/XL az eladó szerint pedig nem jó, mert ha picit jobbra/balra dülöngél a bukó a fejemen, akkor már nem nyújtja ugyanazt a biztonságot.

Néztem ott (Kerékv@r) Bell, meg más termékeket is, de nem nagyon tetszettek. Megbeszéltem az eladóval, hogy alszom még rá egyet.

Mit tegyek?
Tényleg gáz, ha kicsit (éppenhogy) jobbra-balra billeg a bukó? A kisebb már szorítja a fejemet.

Köszi

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Hulye kerdes, de annal fontosabb. Motocross szemcsi befer a bilibukok ala? Marmint ugy ertem hogy a szemcsi teteje nem log a buko aljara?
hasznal valaki ilyen kombot?
Most sima Casco viperrel hasznalom, kicsit hulyen nez ki - de erdoben ki a }[t erdekel - viszont mindent latni ;) Lefele zuzaskor jol jon.

Ja es mennyire szellozik ?

A 661 okat neztem, azokbol is a mulletet. /ezen van hatul szellozonyilas?/

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
helyes... ;D

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Pffff. Nem idézem.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de azért gondolom mondtál pár szépet neki...

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Terrano-s túl élte? :-\

Ba***a meg a Terranos.
Pont az ajtó sarka kapta el a markolatot, úgy,
hogy a habszivacs szakadt fémig.

kalaius

kalaius

maximus