Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha nem akarsz drágát, vegyél cascot.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Kelly's sisakokról esetleg valakinek tapasztalata van?
Jövõre kell vennem egy sisakt, de nem akarok vmi nagyon drágát, ilyet érdemes?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Végre találtam helyet, ahol lehetne felhúzni...mondjuk nyáron az ugratóknál ahol betonra esek, ott szükség lesz. Szal ez a hely egy ilyen letörés féleség, saccra másfél méter... a bukó mellé vettem térdvédõt is annak megvolt már a fõpróbája: ugrás ugratóról->érkezés szarul->láb lecsúszik->pedál belecsapódik a...térvédõbe!haha! ja meg ennél a letörésnél estem is egyet tegnap, tökre havas lettem. :)

küküllõ

küküllõ

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
A mostani (2004.XI-XII) Bikkmakk a Les Gets-Livigno cikk képei közt láttam egy4X versenyzõ fején:
Kupakbukó+"síszemüveg".
Ez így miért jó?
Egy órán át keresgéltem a Google-ben , mire ezt az avatarképet megtaláltam 100X100 képpontosban.

Angus rule!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
www.procross.hu felhívod õket lehetõleg a motoros boltot mert van még kettõ de az inkább street-ware meg snowboard és ilyesmi aztán megkérdezed van é nekik raktáron ha van átsétálnak a raktárba ami az üzlett mellett van és megveszed pesten, ha nincs hozatnak.De õk tutira tudnak.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hy! Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet venni Fox Racing Flite sisakot, és mennyiért, mert sehonnan sem tudok kideríteni, és mindenképpen ilyet akarok!
Kössz a segítséget!
http://www.besserbik...6&productid=994

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
igen:D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
most ezt nekem írtad?:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
minden bukónak át kell mennie a teszten...tehát az óccsó kupak is jó, a többi max könnyebb...még erõsebb...félni nem kell...
nálunk 3 féle modell van+ a 661 mmm-re ugyanolyan mind...csak a 661 a duplájába kerül...pedig ugyanabból a gyárból származnak...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
hellotok én ma vettem dirt bukót, powerslideot...sajna semmi típus nincs a dobozán, csak az hogy allround helmet:)és a powerslide oldalán sem találtam bukókat. örülnék ha vki tudna egy jó helyet ahol ilyen cuccok vannak és ahol megtaláhatom! remélem bírja, bár még sosem estem nagyot, fõleg fejre...de utána már ugyse huznék:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mert láma vagy? itt senki nem lakik a boltban.
felcsapsz egy bikemagot, kinézed a tel.számot, felhívod, voilá.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
ööö.Most miert is ugrottal nekem?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
sejtettem én. olyan ez a vdani, mint a mesében a sárkány, levágjuk a fejét, de nõ 3 másik helyette... íme a 3.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Bazzz..ennyi ésszel akár meg is nézhetnéd a telefonszámukat,és felhívhatnád õket a kibaszott sisak miatt...hihetetlen....

:rofl:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Pesten valamelyik x-factorban veletelenul nem lehet 661 sisakokat kapni?koszi.bye

Bazzz..ennyi ésszel akár meg is nézhetnéd a telefonszámukat,és felhívhatnád õket a kibaszott sisak miatt...hihetetlen....

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Pesten valamelyik x-factorban veletelenul nem lehet 661 sisakokat kapni?koszi.bye

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha pont mérethatáros, akkor szerintem a nagyobbat vedd.
bolt: fingom sincs, már fél éve nem élek pesten. próbaképpen: factor a momban és probike a zöldmáli (?) úton.
vagy hugo bike

vagy mondanám, hogy luongo XIII raoul wallenberg utca 1, de a héten voltam benn, és mintha nem lett volna.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Mostanában kerültem Bp.-re szal nem nagyon ismerem a tuti bringás boltokat.
Tudnál mondani egy olyan jobb boltot ahol tutira meg tudom nézni ezt a Casco-t?
eBikról rendelném de próba nélkül.... ráadásul pont mérethatáron van a tökfejem..

Kössz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a tremor ugyan szebb, de szerintem ez most a kapható legjobb.
nekem volt viper, anno 15-ért vettem, de kényelemre, állíthatóségra és szellõzésre is vert minden akkori modellt. kivéve a súlyát, mert nehéz volt. a vautron ezt is megoldja, azthiszem.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Aha! Ez 26 ropi az eBike-on. Ez jobb, mint a Cratoni Termor Tribal?